Jump to content
BulForum.com

Arcade Fighters

Alex

Recommended Posts

Хаха, не знам как виждаш нещата, но тия комбота трябва да се вкатар за да влязат. Тия фантасмагорични видеота със серии по 100 хита се правят показно с човек, който седи и не прави нищо. Абе, не знам, с умуване няма да стане, дай да сложим един ZSNES или Kawaks и да се сцепим :D

Е бива ли да си зарит и да нямаш един за PC :P

Ако не ти се дават пари за USB Dual Shock-ове и ако имаш някой познат дето чатка от жичкарство и поялници, ето ти един сайт да си направиш от Playstation пад такъв, който работи на компютър, през LPT порт.

http://www.emulatronia.com/reportajes/dire...sxeng/index.htm

Имах някъв ментак пц имитация на дуалшок ама го продадох.На какво да играя с него ?

Иначе не бих тръгнал да си преправям оригинален джойстик..Има едни преходници от конзолен джойстик за USB -тва е най-добрият вариант.

между другото оказа се прав.кръстачката на psx падовете е много по-добра от тези за ps2 относно 2d двубоите.по-удобна е и от нея не се уморява толква палеца.

Тея супер-артс толква ги мъча и не мога да ги усетя.кенсъла и суперкенсъла са ми проблемни

тва за пада на psх е наистина така преди като имах PS1 ми беше много удобно да правя суперите и дори с на zangief суплексите не сам имал никви проблеми, на 3rd strike всичко е в диагоналите{както и на всички останали серии :blink: }. С пада на xbox , палеца ми става на компот :angry1 като почна да играя.

Да, кръстачката е накакси по-гъбеста, не знам какво е, но е готино.

D-D-D-DREAMCANCEL :bgrin:

Ех, ако имаше KoFXI на някаква конзола...

Ся пробвах и с psx пад-а без аналози(преди пробвах и с dualshock 1) curunir,прав си че тва е най-добрия джойстик за 2d тупалки.Може би след джойстика на sega md 2 с 6-те главни копчета.Сигурен съм ,че той е най-добър.И кръстачката му е най-добра.

Разликата в кръстачката на psx и ps2 е,че тази за psx потъва по-малко.Тоест това,че е по-дървена помага в случая

Аве къде е тва въпросното Ю Аркейд, че днеска с едно приятелче го търсихме, ама няма намиране?Ай някой да помогне, че не ми се разкарва да го търся пресечка по пресечка.

клуба се намира по железарска като тръгнеш към бул.цар Борис Обединител малко преди да стигнеш булеварда има две денонощни магазинчета за цигари и алкохол, точно срещу второто от другата страна на улицата има магазин за разни украшения от сорта на накити като се загледаш над входа на магазина ще видиш табелката и отстрани има и по голяма табела. После влизаш вътре от дясно има стълби и слизаш надолу и :woot .

t_mappaint.jpg

Значи може да се направят няколко турнирчета ! Абе хора вярно е яко на ръчки да се свиква ама защо не направим един сървър и да играем там ! Пак ще се размажем ! :)

Аз съм винаги на линия, ZSNES емулатора има директно по IP игра, няма нужда от отделен сървър. За SNES има Street Fighter 2 и SF Alpha 2. Евентуално може и на някой кайлера сървър, но там обикновено има прекалено много лаг за сериозна игра.

Еми казвайте кога и се почваме , ама смятам , че да се направи сървар ще е много по-добре , защото там може да седим повечко хора ... евроком няма ли да пусне един сървар ! :)

В тая аркейд зала има ли машина с Virtua Fighter 4 evolution ( най-добрият 3д двубой) .Че съм научил мноо добре Kage Maru ама искам да се пробвам с хора които могат да играят

Също и ако имат tekken 5 ще е добре.Там цъкам с Asuka и Yoshimitsu.

Въобще има ли нови 3д файтъри там ?

Е бива ли да си зарит и да нямаш един за PC :P

Ако не ти се дават пари за USB Dual Shock-ове и ако имаш някой познат дето чатка от жичкарство и поялници, ето ти един сайт да си направиш от Playstation пад такъв, който работи на компютър, през LPT порт.

http://www.emulatronia.com/reportajes/dire...sxeng/index.htm

Ти кажи схема от GamePad да си направя ръчка с 2 3-ки копчета. И откъде да си купя въпросните копчета и ръчката ама да стават за блъскане. Тогава може и да направим нещо онлайн :D

Аве хора де да знам за аналоговите стикове.Имам Logitech RumbelPad, ама бутон 5 и 6 като са в на майка му гъза хич не е удобно да играеш.

Ти кажи схема от GamePad да си направя ръчка с 2 3-ки копчета. И откъде да си купя въпросните копчета и ръчката ама да стават за блъскане. Тогава може и да направим нещо онлайн :D

Копчетата и ръчката откъде ще ги купуваш не знам. А за самата изработка на нещото:

http://arcadecontrols.com/arcade.htm

Давай! :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...