kiro Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Видеокартата е Sapphir Radeon 6600 XT 256Mb .Казват че имат перфектен тв аут.Инсталирах драйвера и на настройките се появяват два монитора ,но на телевизора не иска да работи. Ако можете помогнете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobar Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Интересува ме марката на телевизора? Има някои които не знам защо не мога да подкарам! Например Радеон няки модели не щът да тръгат на НЕО Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 Tелевизорът е FUNAI ,има вход чинч и скарт .Пробвахго и на един друг , но итам не работи.Най-интересното е че при първия опит с фунай се видя само за малко картината на хп когато зареждаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Пробвай с по-стари версии кодеци. Пробвай и с най-новия BS.Player Pro 2.14 Build 942. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Виж дали настроиките ги праиш като тези,и е препоръчително да си с последния излязал официален драивер http://store2.data.bg/tumnia/HELP/Tv-Out/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Защо ли ми се струва, че е от телевизора. И аз имам FUNAI, доста стар модел и немога да му изкарам картина от компа нито със СКАРТ нито с видео входа. На другия ми телевизор JVC няма никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
levisfan Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Моята карта е АТИ Радеон 9550 ,доскоро искарвах картина на ТВ-то,но имах проблеми със субтитрите,те не ми излизаха.Сега нито картина ,нито субтитри.Свързал съм ги със сериозен кабел ХАМА и ТВ-то е Панасоник'95.Дайте някакви съвети! Link to comment Share on other sites More sharing options...
levisfan Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Моята карта е АТИ Радеон 9550 ,доскоро искарвах картина на ТВ-то,но имах проблеми със субтитрите,те не ми излизаха.Сега нито картина ,нито субтитри.Свързал съм ги със сериозен кабел ХАМА и ТВ-то е Панасоник'95.Дайте някакви съвети! Свалих новите кодеци и всичко се оправи!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Видеокартата е Sapphir Radeon 6600 XT 256Mb .Казват че имат перфектен тв аут.Инсталирах драйвера и на настройките се появяват два монитора ,но на телевизора не иска да работи.Ако можете помогнете! Извинявай Kiro но май 6600 на ATi няма Колкото до аута, пробва ли на друг телевизор? lada_1500 - Ти е дал достатъчно информация за настройките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 Объркал съм 9 с 6,картата е Radeon 9600XT! Правих много опити и успях да изкарам картина само от десктопа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Объркал съм 9 с 6,картата е Radeon 9600XT! Правих много опити и успях да изкарам картина само от десктопа! Е извинявай, ама ти каква картина искаш да изкараш? От космоса или от вътре в кутията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted March 2, 2007 Author Share Posted March 2, 2007 Da Уточня ,само бакграунда без иконките на десктопа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Da Уточня ,само бакграунда без иконките на десктопа. Оправи си настройките да са на Clone Displays. Можеш да провериш, че като дадеш мишката крайно на дясно, тя ще се появи на телевизора. С настройките на които си в момента, телевизора се явява разширение на десктопа. Ако искаш можеш да гледаш филм на телевизора и на компютъра да браузваш в интернет или да правиш нещо друго (без гледане на филми и игра на игри). За целта отваряш медия плейъра, зареждаш филма и го влачиш на другия екран. Натискаш Alt+Enter и той става на фулскрийн само на телевизора. Пускаш го и си ползваш монитора за друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.