Jump to content
BulForum.com

Проблем с TV OUT

kiro

Recommended Posts

Видеокартата е Sapphir Radeon 6600 XT 256Mb .Казват че имат перфектен тв аут.Инсталирах драйвера и на настройките се появяват два монитора ,но на телевизора не иска да работи.

Ако можете помогнете!

Интересува ме марката на телевизора? Има някои които не знам защо не мога да подкарам! Например Радеон няки модели не щът да тръгат на НЕО :(

Tелевизорът е FUNAI ,има вход чинч и скарт .Пробвахго и на един друг , но итам не работи.Най-интересното е че при първия опит с фунай се видя само за малко картината на хп когато зареждаше.

Защо ли ми се струва, че е от телевизора. И аз имам FUNAI, доста стар модел и немога да му изкарам картина от компа нито със СКАРТ нито с видео входа. На другия ми телевизор JVC няма никакви проблеми.

Моята карта е АТИ Радеон 9550 ,доскоро искарвах картина на ТВ-то,но имах проблеми със субтитрите,те не ми излизаха.Сега нито картина ,нито субтитри.Свързал съм ги със сериозен кабел ХАМА и ТВ-то е Панасоник'95.Дайте някакви съвети!

Моята карта е АТИ Радеон 9550 ,доскоро искарвах картина на ТВ-то,но имах проблеми със субтитрите,те не ми излизаха.Сега нито картина ,нито субтитри.Свързал съм ги със сериозен кабел ХАМА и ТВ-то е Панасоник'95.Дайте някакви съвети!

Свалих новите кодеци и всичко се оправи!!!!!!!!!!!

Видеокартата е Sapphir Radeon 6600 XT 256Mb .Казват че имат перфектен тв аут.Инсталирах драйвера и на настройките се появяват два монитора ,но на телевизора не иска да работи.

Ако можете помогнете!

Извинявай Kiro но май 6600 на ATi няма :)

Колкото до аута, пробва ли на друг телевизор?

lada_1500 - Ти е дал достатъчно информация за настройките.

Объркал съм 9 с 6,картата е Radeon 9600XT! :)

Правих много опити и успях да изкарам картина само от десктопа!

Объркал съм 9 с 6,картата е Radeon 9600XT! :)

Правих много опити и успях да изкарам картина само от десктопа!

Е извинявай, ама ти каква картина искаш да изкараш? От космоса или от вътре в кутията?

Da Уточня ,само бакграунда без иконките на десктопа. :)

Оправи си настройките да са на Clone Displays. Можеш да провериш, че като дадеш мишката крайно на дясно, тя ще се появи на телевизора. С настройките на които си в момента, телевизора се явява разширение на десктопа. Ако искаш можеш да гледаш филм на телевизора и на компютъра да браузваш в интернет или да правиш нещо друго (без гледане на филми и игра на игри). За целта отваряш медия плейъра, зареждаш филма и го влачиш на другия екран. Натискаш Alt+Enter и той става на фулскрийн само на телевизора. Пускаш го и си ползваш монитора за друго.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...