exPert Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 смятам да пусна тази игра вьв действие на Бьлгарски език ето няколко снимки кажете си мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
exPert Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 ми незнам смятам че ще е по яка и да допьлня скрипта не е краден от bulfleet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Това ми прилича точно на булфлийт с променен скин Link to comment Share on other sites More sharing options...
exPert Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 приличати но не е м ще изчакам още няколко дни да вида коментарите и ще реша който се интересува повече да ми пише с скайп или icq skype:blondin400 icq:266 261 089 пишете може да помогнете с нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 То на снимки нищо не може да се каже. Кажи каква е историята, какви са възможностите, с какво тази игра предлага нещо ново и т.н. Похвали я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StillOpossum Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Пускай пък то ще си проличи, само да не е бъгава. Това да не е първообраза на булфлийта, забравих как беше името на играта, оная която я бяха изкопирали? Намерих коя беше - http://ogame.org/. Нов клонинг ли ще правите или директен превод? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exPert Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 да скрипта е на огаме няма да взимам езика от булфлеет на ново ще си преведа всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.