Jump to content
BulForum.com

Windows XP

zmeikov

Recommended Posts

Възможно ли е да се промени от някаде времето което Scandisk брои преди да започне да проверява диска за грешки? Става вапрос за тоя Scandisc който са появява преди GUI ако компа е забил и/или е рестартиран с ресета. Много ме дразни факта, че за времето за което брои би могъл да си свърши работата и толкоз вместо това само ми губи времето.

Probvai

My Computer->Properties->advance->startup and recovery->settings->time to display recovery options

Ne sam siguren, no mislq 4e e ot tam ;)

Sas sigurnost ot tam moje da nastroi6 vremeto za izbor na OS(ako si s pove4e ot 1).

Za recovery ne mi se e nalagalo, stot sam s NTFS.

Предполагам, че не е в регистъра, едва ли скандиска ще зависи от от него преди да е заредило остатъка от ОС.

Ако ти се случва по няколко пъти на ден да чакаш Scandisk, наистина си загазил, ако ли пък е само веднъж на няяколко месеца (както при мен - 2 пъти за 1 година), едва ли 20 секунди за тази година са чак толкова много.

• 3 months later...

Извинявам се за малко тъпия въпрос, но къде под XP се намира log file-a на scandisk

EDIT Реших си проблема след като написах командата chkdsk w dos prompt-a, но все пак дали има изобщо такъв лог на скан диск под XP

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...