w00x Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Сериозна строително-инвестиционна компания търси опитен PHP програмист за създаване и потдръжка на нови уеб проекти в областта на недвижимите имоти. Изисквания: * Програмиране на PHP - Опит най-малко 3 години! * MySQL * XHTML, CSS, JavaScript Предимства: * Английски език * Опит в web дизайн * SEO * Проекти свързани с недвижими имоти Моля, изпращайте CV и портфолио (при наличието на такова (портфолио)) придружени с кратко описание на проектите, върху които сте работили на myproperty@mail.bg. С одобрените по документи кандидати ще бъде проведено събеседване. ЗАПЛАЩАНЕ - 700 лв./месец. Трудов договор. Обявата е за град Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 27, 2007 Author Share Posted February 27, 2007 Добре бе момчета. Айде, кажете сега. Какво не харесвате на офертата? Заплатата е написана и тя не е малко. Работата не е да седнете и да програмирате цял ден. Мисля че става въпрос за потдръжка на 1-2 сайта и форум. Какво не харесвате, че да предложа на шефовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Не ми казвай, че само тук е публикувана тази обява?? Звучиш нещо отчаяно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 Какво значение има? Не е публикувана само тук разбира се. Защо да звуча отчаяно сякаш аз търся човек? На мен няма да ти казвам през къде ми е. Просто питам. В другите теми сумати сумати флууд. Нямало заплата, еди какво си, еди що си и сега - нъцки. Явно наистина хората просто ги мързи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Хората не ги мързи, просто не се чувстват сигурни в уменията си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Хората не ги мързи, просто не се чувстват сигурни в уменията си. А тези които се чувстват сигурни им се виждат малко паричките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 За човек без никаква квалификация наистина е добра заплатата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhal4e Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 За човек без никаква квалификация наистина е добра заплатата. Заплатата издиша ако се изисква поддръжка само от време на време става за работа между другото Сайтовете на колко време се актуализират?или става постоянно при нови оферти Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2007 Author Share Posted March 16, 2007 Сайтовете се актуализират през CMS. Това няма да е работа на програмиста. Той ще си прави PHP-то по новите страници, които ще се правят и ще променя кода на съществуващите (при нужда разбира се). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Осигуряването на реалната заплата ли е или на минималната? Посечената сума - това чисти пари ли са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 20, 2007 Author Share Posted March 20, 2007 Намерихме програмист. След толкова приказки, един единствен човек от този форум изпрати автобиография и се оказа подходящ. Самоче все още не знам кой точно е той Нека ако прочете това, да ми пише на лично, че поне ника му да видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Аз мога да дам обяснение. * Програмиране на PHP - Опит най-малко 3 години! * ЗАПЛАЩАНЕ - 700 лв./месец. Според мен парите са малко, става дума за старши програмист все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 700 лева да направиш 3 страници и да ги потдържаш после? Айде моля ти се ся. Хора по цял ден програмират за по 800 лева. Ако разбирах от PHP, аз самият щях да се хвана. Както и да е. Свършило вече. Между другото разбрах, че ако се намери още някой кандидат, може да се обмисли нещо. Нека ми пише на лично някой ако изяви желание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 @w00x и според мен парите са малко за човек с 3 години опит в тази област (мислих си да го спомена още първия път, когато попита какво и е на обявата, но се отказах). Щом работата не е сложна спокойно може да се наеме и някой по-неопитен. Ако пък просто е малко, но наистина изискваща опит и умения, ще е по-добре да кажеш заплащането на час или на "парче", за да може човек да се ориентира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Еми на мен това са ми казали и това пиша. Незнам защо е опитът от 3 години, наистина, а на парче няма как да стане, защото трябва да се потдържа после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Еми на мен това са ми казали и това пиша. Незнам защо е опитът от 3 години, наистина, а на парче няма как да стане, защото трябва да се потдържа после. Имах предвид, че трябва да стане ясно натоварването, защото сам разбираш, че едно е 10 часа по 6 дни в седмица, друго е 8 часа за една седмица (примерно докато се направи проекта) и после по 2-3 часа дневно поддръжка. Човек учи и се усъвършенства професионално с две цели - да получава повече или да работи по-малко...във всеки друг случай просто мотивацията липсва и се бута по-инерция, което рядко води до добри резултати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 off ако програмист има 3 години опит и ги е прекарал в стриктно подбиране на работата и заплащането (както ясно става от случая) и тия 700лв ще са му много .... Може да питате някой строител колко тухли е пренесъл неска за два пъти по малко пари от тия край на офф-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Относно заплатата предвид за какво е не е лоша. Вече кой уважаващ себеси разработчик ще се забие в "строително-инвестиционна компания" е друга тема. Да бъде в екип от 1-2-3? А и защо изобщо такава компания ще си разработва сама софтуерни решения е интересен въпрос. Дано не си леят сами и желязото за арматурата, че ще има и истински инциденти, не само виртуални. а това: След толкова приказки, един единствен човек от този форум изпрати автобиография и се оказа подходящ. Самоче все още не знам кой точно е той направо ме разби! Не че допреди това изглеждаше СЕРИОЗНА тази компания ама да назначаваш ИТ персонал само по автобиография си е ..... тотална глупост. ИТ са измислили фалшивите CV-та. Ако все пак тази сериозна компания се заинтересува от сериозни ИТ решения може да погледнете в подписа ми. Или да се обърнете към някоя от свестните софтуерни фирми в Пловдив, не са трудни за откриване. С тази обява просто си плачете за лентяи на заплата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 27, 2007 Author Share Posted July 27, 2007 Относно заплатата предвид за какво е не е лоша. Вече кой уважаващ себеси разработчик ще се забие в "строително-инвестиционна компания" е друга тема. Да бъде в екип от 1-2-3? А и защо изобщо такава компания ще си разработва сама софтуерни решения е интересен въпрос. Дано не си леят сами и желязото за арматурата, че ще има и истински инциденти, не само виртуални. а това: направо ме разби! Не че допреди това изглеждаше СЕРИОЗНА тази компания ама да назначаваш ИТ персонал само по автобиография си е ..... тотална глупост. ИТ са измислили фалшивите CV-та. Ако все пак тази сериозна компания се заинтересува от сериозни ИТ решения може да погледнете в подписа ми. Или да се обърнете към някоя от свестните софтуерни фирми в Пловдив, не са трудни за откриване. С тази обява просто си плачете за лентяи на заплата. Napravo niamam dumi. I koi po dqvolite govori za softuerni resheniq? Stava vypros za saitove. Ne sym osobeno naqsno kak se naricha PHP programirane koeto se izpolzva v WEB i dali izobshto se naricha po razlichen nachin. Stavashe vypros za 1 sait za nedvijimi imoti, 2 cenovi listi i edna stranica tip forum/katalog, koqto trqbvashe tepyrva da se izgrajda. Tova, koeto te e razbilo, neznam dali izobshto si go prochel. Edin chovek podade avtobiografiq, beshe pokanen na interview i sled 1 sedmichen proben period beshe vzet na postoqnna rabota. Ne razbiram zashto za takiva kato teb, trqbva da obqsnqvam vsichko podrobno i ako e vyzmojno s hronologichna liniq, zashtoto te zavaliite ne mogat da se zamislqt za sekunda. MOJEBI sam si se dosetil che sme se obryshtali kym softwear-ni firmi i sme si napravili precenkata koe shte ni e po-izgodno. Vse pak stranicite, vednyj izgradeni, iskat i potdryjka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 1) Znachi za obyasneniya ne si mi dlyjen nikakvi da mi davash. Ne sym go i tvyrdyal. 2) Razsyjdavah vyrhu tova koeto ti si napisal. 3) Che ne razbirash e ochevidno. Priemi che moyata formulirovka e pravilnata zashtoto tova mi e rabotata i si razbiram ot neya. 4) Ako nyakoy ti e predlojil izgrajdane na vyprosnata elementarna stranica i ti izlizalo po skypo ot tova da plashtash na nyakoy zaplata da ti ya poddyrja opredeleno ne si tyrsil. 5) Tona mi beshe umereno dobronameren i celyasht da pomogne da ocenite situaciyata. Ne az a ti si pisal neyasnoti v obyavata si. Jelaya vi uspeh s novonaznacheniya slujitel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 27, 2007 Author Share Posted July 27, 2007 Toi si e otdavna naznachen veche, no tai kato v momenta sym na drugiq krai na sveta, nqmam nabliudeniq, no shtom oshte sedi, znachi si vyrshi rabotata. Smetnali sme che shte ni e po-lesno i udobno da govorim i da davame zadachite na chovek koito shte e postoqnno v ofisa, a ne na nqkoi po telefona i da mu govorim vseki den po cql den, da imame problemi s izkliuchen telefon, nerazbral neshto i t.n. I predi sme rabotili s firmi izpylniteli, zatova ti i kazvam. A qvno ima rabota za tozi chovek, sled kato shefovete sa reshili che ima nujda ot nego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.