Jump to content
BulForum.com

Къде ще празнувате Нова Година?

Naghual

Recommended Posts

Аз лично ще празнувам в къщи със семейството иначе бях поканен на нова година у една приятелка но не стана номера :angry:

Ще земем тука пиратки ще се въоражим като за война( ще дигаме експириенс ;) ) и ще влизаме в НАТО... :pirate

В къщи ли, на бар ли, на купон някаде или на планина? Или пък някаде другаде?

Кажете, че ми е интересно къде ще посрещне варез.ру народа новата година.

Аз лично ще празнувам на една вила извън Пловдив:)

Хшите искат да ходим на тъпа екскурзия в Гърция за Нова Година. :( :angry: По принцип щяхме да ходим в Турция, ама атентати, бомби, туй-онуй и се наеба работата. За мен щеше да е по-добре да съм си тук де.

Shte se natrqskame 25 choveka v edin sravnitelno golqm apartament ... sega se molq za apartamenta :bgrin: Sybrali sme 200 kinta i utre otivame da zimame qdene i piqchka. To taka kato gledam qdeneto nqma da e poveche ot 50 leva i pstanalite 150 za kakvo ostanaha ? :) ;) :P :D :wir :tongue :sick

Кажете, че ми е интересно къде ще посрещне варез.ру народа новата година.

Ашколсун, бе, maddrum, машшала, бе, нашия....

Тебе все нещо ти е интересно, все искаш да знаеш - кой, къде, защо, с кого, кога, ама как, ама дали, а нали, е да де ама верно ли...

Умора нямаш. Ако се порови човек из постовете ти сигурно 50% са от тоя тип.

Дерзай! Хора като тебе движат научния прогрес напред към нови висини и непокорени глъбини на общочовешкото знание... Това аватарче, с човече, вдигнало високо ръка, за да поиска думата, и въпросителен блясък в очичките, много ти отива! Не го сменяй за нищо на света!

Само не забравяй древната английска поговорка: "CURIOSITY killed the cat"...

Нали? Не влака, не тухла четворка, не куче-вълкодав, а имено CURIOSITY.

Гледай да не преминеш чертата...

Весела Нова Година :) , където и да сте - пийнете му едно и заради мен, че съм на антибиотици и ще съм единственият трезвен гражданин на Републиката тази нощ ... :(

Ov3rm4n....ebati typata mnitelnost bih kazal. Komu e nujna? Zashto vinagi kogato niakoi se interesuva ot vas po kakavto i da e povod triabva da smiatate che ili iska neshto ot vas ili neshto podlo vi prouchva? Zashto? Sveta moje da bade i hubav i idealen. Samo che eto taka ne stava. Po diavolite brate trezvenik taka si e.

ov3rm4n Никой не е по-голям от Държавна Сигурност, а аз като неин служител трябва да знам както сам казваш "кой, къде, защо, с кого, кога, ама как, ама дали, а нали, е да де ама верно ли".

ov3rm4n това беше моя огромна тайна, но благодарение на твоята невероятно-уникална и на моменти направо свръхчовешка(в свободен превод на английски-"Overman") прозорливост ме разкри пред широката общественост.

Сега съм осъден на вечни хули и обиди-ще бъда разпънат на кръст и чак на великден ще бъда освободен!

Но и на тебе не ти е лесно! Все пак доста жестоки, болезнени и на моменти дори и НЕЧОВЕШКИ мъки бяха нужни за да научиш тази поговорка, а именно "CURIOSITY killed the cat" и сега разбира се, при всеки удобен момент я използваш, но все пак има и други поговорки-току виж си открил някоя по-хубава! Пък и може и българска да намериш.

За Аватара мерси-много време отделих за да си избера точно този и наистина не смятам да го сменям.

С удоволствие бих продължил да си бъбря с теб, но трябва да отида да се нагълтам с антибиотици-ако не умра поне да ти правя компания на нова година!

Весели Празници:)

ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ ПРЕЗ НОВОГОДИШНАТА НОЩ ! И СПЕЦИЯЛНО ЗА ZGAN ПОЖЕЛАВАМ ТИ ТАКА ДА СЕ НАПИЕШ ЧЕ ДА НЕ ПОМНИШ КВО В СТААЛО ХИХИХИ ;р

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...