Jump to content
BulForum.com

Връзка gsm/pc с кабел

Recommended Posts

Такаа :huh: ...наумила съм си да си прехвърля снимките от телефона LG C3310 на компютъра.За целта се снабдих с кабел от телефона към usb-порта на компа.Ама не става.Пробвах и със един "официален" софтуер,ама пак не става,явно иска и оригиналния кабел.Освен това и с програмата,и без програмата компа изобщо не отчита че към него е свързано нещо.Може ли да се направи нещо или с тоя модел телефон няма да стане? :confused

Оценявам всякакви съвети! :wacko:

Ми точно с този модел нямам опит, но знам че трябва да си свалиш принципно cable драйвер, и тогава ще ти го отчете, а с оригинлния софтуеър кой знае защо ми заработваше само като давах да търси телефона на инфраред конекшън. Дано да съм бил полезен.

Благодаря!Помогнахте ми и все пак разбрах къде да търся.За съжаление, alchemy се оказа прав,тоя телефон не поддържа usb. Все пак може да се направи връзка с pc,но с кабел тип DK-20G,който е с накрайник като за монитор!!!! :blink: :lol: Ще видя по-нататък какво ще направя по въпроса,има ли изобщо такъв кабел почва у нас.... :tongue

Да,сериен порт му се казва сигурно...сори,като не разбирам :bgrin: някой виждал ли е да се продават такива?? :unsure:
Ще се наложи да пообикаляш по големите вериги - Germanos, Jeff, Handy и др. Не е изключено и в някой малък магазин да намериш но те са толкова много... В крайна сметка ето една схема, ако някой се навие да ти направи.

otidi tam kadeto e parva investicionna banka do Club maritza do hotel marica pada se kato karash kum panaira - zabraneniqt lqv zavoi sled mosta tam e fon box do sega sa imali vsqkakvi kabeli ili ako nqmat sa gi dostavqli az nesam imal problem.

032 966989

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...