Blue_Moon Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Такаа ...наумила съм си да си прехвърля снимките от телефона LG C3310 на компютъра.За целта се снабдих с кабел от телефона към usb-порта на компа.Ама не става.Пробвах и със един "официален" софтуер,ама пак не става,явно иска и оригиналния кабел.Освен това и с програмата,и без програмата компа изобщо не отчита че към него е свързано нещо.Може ли да се направи нещо или с тоя модел телефон няма да стане? Оценявам всякакви съвети! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Май са те попрецакали с тоя кабел. Ако се вярва на този сайт (и този също), твоя телефон не поддържа USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Ми точно с този модел нямам опит, но знам че трябва да си свалиш принципно cable драйвер, и тогава ще ти го отчете, а с оригинлния софтуеър кой знае защо ми заработваше само като давах да търси телефона на инфраред конекшън. Дано да съм бил полезен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 do kolkoto znam data kabelite sa DKU2 i DKU5 vidimo sa ednakvi, no ediniqt ne stava proveri kakuv kabel iziskva telefonat ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue_Moon Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 Благодаря!Помогнахте ми и все пак разбрах къде да търся.За съжаление, alchemy се оказа прав,тоя телефон не поддържа usb. Все пак може да се направи връзка с pc,но с кабел тип DK-20G,който е с накрайник като за монитор!!!! Ще видя по-нататък какво ще направя по въпроса,има ли изобщо такъв кабел почва у нас.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Сигурен ли си че не е сериен порт, щото се съмнявам да е монитор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue_Moon Posted February 25, 2007 Author Share Posted February 25, 2007 Да,сериен порт му се казва сигурно...сори,като не разбирам някой виждал ли е да се продават такива?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Да,сериен порт му се казва сигурно...сори,като не разбирам някой виждал ли е да се продават такива?? Ще се наложи да пообикаляш по големите вериги - Germanos, Jeff, Handy и др. Не е изключено и в някой малък магазин да намериш но те са толкова много... В крайна сметка ето една схема, ако някой се навие да ти направи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue_Moon Posted February 27, 2007 Author Share Posted February 27, 2007 Даам.Ще пообиколя магазините.Няма начин да няма.Ама ще си запазя схемичката...за всеки случай Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 otidi tam kadeto e parva investicionna banka do Club maritza do hotel marica pada se kato karash kum panaira - zabraneniqt lqv zavoi sled mosta tam e fon box do sega sa imali vsqkakvi kabeli ili ako nqmat sa gi dostavqli az nesam imal problem. 032 966989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue_Moon Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 звъннах и казаха ,че ще пробват да го доставят(ако го има)сега само трябва да почакам.Благодаря,ZGAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.