xscape Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Проблема е следния... използвам uTorrent, обаче след като си преинсталирах машината програмата просто спря да тегли. Дава скоростите на 0 и up-a и down-a... и това към всички тракери... оправих настроиките както са показани в zamunda.net, обаче пак си прави същото. С Bit Comet същата история, както и с всички торент програми, просто не теглят... Идеи от какво може да е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Смени си порта, в bitcomet има опция мисля randomize port. В utorrent има същото с подобно име или просто си сложи друг порт - примерно над 10000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Абе аз имам подобен проблем ! С XP SP2 PRO съм и съм добавил уторент към защитната стена и порт съм му сложил ! Но , все ми седи една удивителна долу в жълт цвят и понякога става в червено гръгче ! Аз мога да свалям , но повечето немогат да свалят от мен , защо се получава така , а всичко съм нагласил ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Абе аз имам подобен проблем !С XP SP2 PRO съм и съм добавил уторент към защитната стена и порт съм му сложил ! Но , все ми седи една удивителна долу в жълт цвят и понякога става в червено гръгче ! Аз мога да свалям , но повечето немогат да свалят от мен , защо се получава така , а всичко съм нагласил ! да не ползваш рутер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Еми със статично ип съм и минава през рутер ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 В такъв случай ще трябва да отвориш порта от рутера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stambesto Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Eто това ми се случи на мен (описвах го в друг форум и само се цитирам): "Aз ,че съм ламер... ламер съм ! Но моля помогнете ! uTorrent-а ми хаби по около 60 000 к памет ,че и повече ,когато свалям с 3-4 МВ от местния торент тракер , а като качвам с мижави 200 кб/с поне 8 000 к ми ползва ,а един познат твърди .че повече от 4 000 к никога не му е ползвал дори при по-големи натоварвания.512 RAM имам. Наскоро си дефрагментирах диска( и С и D) за ,която цел освободих 30 GB от харда в D-то и отделно има 5GB свободни в C-то. Дадох на uTorrent да ползва 200 MB кеш вместо автоматичен.И при интернет връзка от 100 Mbps си пречат с Оpera. Дал съм на uTorrent да сваля с 6000КB/s и да качва с 2000КB/s скорости които много рядко достигам ,но се случва. По мои сметки остават 2000КB/s за Оpera .Малко ли е ? Понякога при работещ тракер стрелките означаващи сиид почервеняват макар ,че продължава качването и ,като опитам да презаредя тракера не става ,но като спра и стартирам отново uTorrent светват в зелено отново. Проблем ли е ? Освен това ,като стартирам уторент компа почва да се натоварва доста ,а уж е лек ? Съветвайте моля! Благодаря !!" И после реших: "Начесах си крастата да пробвам уторент -най-дбрия . Но се върнах на Биткомет0.63 .Свалям с 1800 кб/с не драще по диска ,не бози компа , не бави Операта ,CPU Usage 30%, PF Usage 460 mb. Четох на 3 места как да настроя уторента да бачка добре ,провах цял месец и ви споделям резултата .Доста експериментирах. Биткомет0.63 по-добре се държи на моя комп. Вярно 60 000к памет точи ,но пак по-малко ми товари копмпа.ПАРАДОКС" И ВСЕ ПАК АКО МОЖЕТЕ СЪВЕТВАЙТЕ МОЛЯ!!! КАКВИ СА ТЕЗИ ПАРАДОКСИ?! Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Eто това ми се случи на мен (описвах го в друг форум и само се цитирам):"Aз ,че съм ламер... ламер съм ! Но моля помогнете ! uTorrent-а ми хаби по около 60 000 к памет ,че и повече ,когато свалям с 3-4 МВ от местния торент тракер , а като качвам с мижави 200 кб/с поне 8 000 к ми ползва ,а един познат твърди .че повече от 4 000 к никога не му е ползвал дори при по-големи натоварвания.512 RAM имам. Наскоро си дефрагментирах диска( и С и D) за ,която цел освободих 30 GB от харда в D-то и отделно има 5GB свободни в C-то. Дадох на uTorrent да ползва 200 MB кеш вместо автоматичен.И при интернет връзка от 100 Mbps си пречат с Оpera. Дал съм на uTorrent да сваля с 6000КB/s и да качва с 2000КB/s скорости които много рядко достигам ,но се случва. По мои сметки остават 2000КB/s за Оpera .Малко ли е ? Понякога при работещ тракер стрелките означаващи сиид почервеняват макар ,че продължава качването и ,като опитам да презаредя тракера не става ,но като спра и стартирам отново uTorrent светват в зелено отново. Проблем ли е ? Освен това ,като стартирам уторент компа почва да се натоварва доста ,а уж е лек ? Съветвайте моля! Благодаря !!" И после реших: "Начесах си крастата да пробвам уторент -най-дбрия . Но се върнах на Биткомет0.63 .Свалям с 1800 кб/с не драще по диска ,не бози компа , не бави Операта ,CPU Usage 30%, PF Usage 460 mb. Четох на 3 места как да настроя уторента да бачка добре ,провах цял месец и ви споделям резултата .Доста експериментирах. Биткомет0.63 по-добре се държи на моя комп. Вярно 60 000к памет точи ,но пак по-малко ми товари копмпа.ПАРАДОКС" И ВСЕ ПАК АКО МОЖЕТЕ СЪВЕТВАЙТЕ МОЛЯ!!! КАКВИ СА ТЕЗИ ПАРАДОКСИ?! Благодаря! Проблема поне с преченето на Операта е бил заради много връзки които е правил uTorrent-a, те могат да се ограничат от настройките, на моя съм му разрешил да прави макс 30 и сичко си е нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Преди няколко дена заместих Кометата с uTorrent и имам един много елементарен въпрос. Доста търсих из опциите и не видях това, дето ме интересува - как да го спра да ми преподрежда автоматично торентите по негово усмотрение? Мести си ги по всяко време...къде по азбучен ред, къде...както си иска...а на мен ми се ще най-долу да са най-последните, които съм теглил и да не мърдат от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Добавяш категорията "Завършен на..." и цъкваш върху нея да ги подреди в този ред ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Мерси за бързия отговор...само, че той не решава постоянно местенето...имам си тази категория и си цъкам чат-пат върху лентата, но при добавяне на нов, пустият му uTorrent отново ми го вмъква по азбучен ред между вече завършените...не, че тези постоянни цъквания върху категорията за завършените ме обременява кой знае колко, но най-малкото е досадно, когато някой друг реши, че по-добре от теб знае какво искаш ти и го прави автоматично без да може потребителят да замрази това постоянно местене и да си определи константен ред на подреждането...просто си мислех, че може да има някаква такава "замразяваща местенето" функция, която пропускам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Ми програмата явно не го може. Ама и на мен не ми пречи, понеже като я пусна, обикновено я спирам чак след месец, месец и нещо.. То и други програми имам дето чат пат като ги пускам трябва да правя някои неща по тях, ама аз и затва и тях не спирам със седмици, та това ми е последния дерт Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 След ъпгрейд от 1.7 към 1.8 на мюторента неще да сваля единствено само от замунда. Защо така? Преди нямаше ама абсолютно никакъв проблем. Настройките не са пипани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 След ъпгрейд от 1.7 към 1.8 на мюторента неще да сваля единствено само от замунда. Защо така? Преди нямаше ама абсолютно никакъв проблем. Настройките не са пипани! Няма и да иска...самата програма е виновна. Точно това се обсъждаше в един от форумите на замунда. Единственото спасение е да минеш на 1.7.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 По-скоро вината е някъде в тракера им, а не в програмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Няма и да иска...самата програма е виновна. Точно това се обсъждаше в един от форумите на замунда. Единственото спасение е да минеш на 1.7.7 По-скоро вината е някъде в тракера им, а не в програмата. Не е проблема в тракера, нито в програмата. С малко помощ и четене го излових проблема - конфликт на "интереси"(програми). Всичко е наред с версия, 1.8. чудесна е и работи!. 1.7 нямаше ли някаква критична дупка, мисля, че някъде четох че е силно препоръчително да се ъпгрейдва към 1.8 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Не е проблема в тракера, нито в програмата. С малко помощ и четене го излових проблема - конфликт на "интереси"(програми). Всичко е наред с версия, 1.8. чудесна е и работи!. 1.7 нямаше ли някаква критична дупка, мисля, че някъде четох че е силно препоръчително да се ъпгрейдва към 1.8 ? Никакви проблеми нямам с 1.8 да свалям от замунда. В нея има 2 нови опции, които обаче силно разрешават един проблем с кеша на операционната система, и вече програмата не товари изобщо, и поне при мен се държи повече от прекрасно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Ликуид е прав. Както винаги съм изпуснал 2-3 коментара Писано е поне 1000 пъти!Препоръчителен клиент за замунда е Bitcomet 0.70! Вие ако искате си инсталирайте и бастунторент клиент и после се чудете... utorrent 1.8 на този етап не е подходящ за тук. Цитат на админ. Ето и решение на проблем ако сте с НОД32 Решение на проблема с µTorrent 1.8 Stable при антивирусна NOD32! При някой сайтове торентклиента няма да може да се свържи заради антивирусната програма NOD32,за да оправите този проблем направете следното: Така,отворете програмата и отидете в секция "Imon" --> "Setup".Влезнете в секция "HTTP" и ънчекнете 'Аutomaticly detect HTTP communication on other ports'!Отидете в секция "Miscellaneous" и натиснете при раздел 'Exclusion' Edit,отваря ви се нов прозорец,натиснете 'Add...' и направете път до Utorrent.exe (C:\Program File\µTorrent\µTorrent.exe).Рестартирайте компютъра и сте готови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Биткомет... какво повече да кажа? Бъгкомет? То какъвто клиент ти препоръчват, такъв и тракера :п Не напразно е баннат от почти всички уважаващи себе си тракери. Иначе това за НОД32 по-горе важи за всички клиенти, които може да имате съчетани с тази антивирусна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Тъй като има и друга тема за този торент клиент, вместо да омесвам постовете от тази в онази тема, предпочитам тази да я затворя, а от тук нататък да се пише само в онази тема. Ще преместя единствено последните 2 поста от тук - там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.