TAZ Posted December 27, 2003 Share Posted December 27, 2003 smurfi-f: аз мога да ти дам един сайт, където ги има повечето субтитри за новите филми - те във форума на аренабг много го рекламират този сайт, при това с голям успех - пробвай се там... www.translateyourself.com Иначе ние в този форум сме лоши хора и качваме субтитрите срещу "възнаграждение" - в повечето случай само срещу една - две псувнички, но и кинти направихме бая..... Мръсни капиталисти - това сме ние! Аз лично взимам участие в тази тема, защото смятам, че милите слова, които отправяш към хората, които качват филми са отчасти и към мен - все пак доста субтитри и аз качвам на ФТП-то. Та за това се усмелих да се включа и аз. Но като игнорирам такива като теб, мога да кажа само следното - да са живи и здрави Veli, Dreamer, greatteam, penetrating, heinachi и всички други, които качват филмите на този сайт и все да продължават..... Благодарим Ви, че Ви има! А ние останалите ще си стискаме субтитрите по хардовете, докато ни се напълнат и ни изгорят. Никакъв шеър с другите!!!!!!! А иначе същата тази тема един твой колега я разискваше преди 6 дена, можеш да я погледнеш ТУК!!!!!!!!! Dreamer: Благодаря ти, че остави темата отворена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smurfi-f Posted December 27, 2003 Share Posted December 27, 2003 Pisna mi ve4e kato svalqm film.. i subtitrite da ne sa v red i da trqbva da si gi opravqm ili na nqkoi super qk film DA NQMA NIKAKVI SUBTITRI!i EStestveno tursq v si4i vazmojni saitove ama NISHTO!baxti aide opravete go tfa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 27, 2003 Share Posted December 27, 2003 И след като ти търсиш във всички възможни сайтове защо си мислиш, че хората, които качват филми биха постигнали по-голям успех? Когато се качва нещо то се качва "каквото има". Надеждата е след това като се появят субс или "по-качествени" някой да ги добави в сайта. Ако няма субс надали някой ще се заеме да превежда цял ден един филм... само за да са доволни всички. Общо взето нещата са "as they are". EDIT: Оставям топика отворен за известно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted December 27, 2003 Share Posted December 27, 2003 Nedei svalq filmi togava Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted December 27, 2003 Share Posted December 27, 2003 ili na nqkoi super qk film DA NQMA NIKAKVI SUBTITRI!i EStestveno tursq v si4i vazmojni saitove ama NISHTO!baxti aide opravete go tfa ahahaahah .dobre kazano.ostava ti samo da si napravi6 izvoda 4e 6tom nikade gi nqma i sa ti izkliu4itelno nujni trqbva sam/a da si go prevede6 filma pyk i ako napravi6 edni subtitri mnoo 6te sme ti blagodarni Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 27, 2003 Share Posted December 27, 2003 да бе, ние всички имаме перфектните субтитри за всички филми, ма ги крием специално от теб, за да ти е гадно, това е световна конспирация срещу теб, разбираш ли ? дори сме се разбрали със собствениците на " si4i vazmojni saitove " да не ги пускат там за да не можеш ти да ги намериш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanass Posted December 27, 2003 Share Posted December 27, 2003 Най-лесния начин да намериш субтитри ИДИ НА КИНО. Там всичко е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smurfi-f Posted December 27, 2003 Share Posted December 27, 2003 да бе, ние всички имаме перфектните субтитри за всички филми, ма ги крием специално от теб, за да ти е гадно, това е световна конспирация срещу теб, разбираш ли ? дори сме се разбрали със собствениците на " si4i vazmojni saitove " да не ги пускат там за да не можеш ти да ги намериш. az govorq seriozno ti mai na maitap go obarna?!am i TaZ vij sq prosto kazvam kfo mislq ne vijdam kaf e problema nito i za kfo temata trqbva da sa zatvarq izobshto... abe kakto i da e !Ne mi se iska da sporq pove4e.. evrokomska mu rabota Peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted December 28, 2003 Share Posted December 28, 2003 smurfi-f и ние сме повече от сериозни. Понеже сме гадни еврокомски чеда, няма да ти качим субтитрите на нито един филм. Много сме гадни, нали ? И все пак да ти задам един елементарен въпрос. Ако uploader-ите на филми имат субтитрите за дадения филм, мислиш ли, че те няма да ги качат ? Кажи ми, честно какво мислиш ? бтв използвай ЛС да не разводняваме топика, който и без това е от най-смислените както винаги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatteam Posted December 28, 2003 Share Posted December 28, 2003 smurfi-f pi6e se : 1.sega a ne sq 2.kakvo a ne kfo 3.kakav a ne kav i posle iska6 da ne se maitapjt s teb ami j mi kaji kak da stane? Izpolzvai linka na TAZ ,tam ima mnogo subtitri za nai novite filmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 28, 2003 Author Share Posted December 28, 2003 smurfi-f: Не е лошо, че казваш какво мислиш и т.н., но първо нещо тонът и думите са "малко" по - остри и второ - мислиш ли, че ние като сме "еврокомски чеда" не сме се сетили, че ще е по - лесно, по - удобно и по - приятно всичко да си е подредено и всички филми да си имат субтитри. Да и на нас ни се иска тази утопия да е истина, но ХУБАВИТЕ РАБОТИ СТАВАТ БАВНО!!!!!!! А колкото до това дали да се заключи топика или не - то вече му е време да бъде заключен, че иначе критиките ще са само срещу теб - повярвай ми! Нищо лично - не ме разбирай погрешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 28, 2003 Share Posted December 28, 2003 Niama da povtariam vsichko koeto beshe kazano dotuk i s koeto sam saglasen. Prosto shte bade bezmisleno. Samo iskam da prizova vsichki vas nedovolni ot evrokomskite chada kam koito bi triabvalo i az da se chislia shtoto v momenta kachvam film bez titri. Momcheta/momicheta kato shte pliuete po uploader-ite parvo si pomislete imate li izobshto niakakvo pravo. Kakvo ste kachili vie? Film? Titri? I zashto edin uploader da e zadaljen da se zanimava da kachva i da tarsi filmi i titri kam tiah kato niakoi si leshper(bez izvinenie) vmesto da kaje edno "blagodaria" go pliue? Pitam te tebe druje kak shte se pochuvstvash ako si napravil neshto za toia site(koeto ne si) i niakoi te napsuva shtoto ne si go napravil kakto na nego mu se iska(nishto che tova e nevazmojno)? Zamisliaite se poniakoga po tia vaprosi shtoto e mnogo nepriatno i shtoto s nishto ne sme go zaslujili. I kato ot neshto ne ste dovolni probvaite sami da si pomognete shtoto nikoi tuk ne vi e dlajen za nishto. Ako shte iskate pomosht ima si kulturen nachin. Blagodaria za vnimanieto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
assi Posted December 29, 2003 Share Posted December 29, 2003 Ето линкове за субтитри http://allfilm.hit.bg/ http://divxbg.net/ ,ако не му харесват,да смени сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 29, 2003 Share Posted December 29, 2003 GeorgiK, както и другите ъплоадери по-горе, аз лично съм благодарен, че ви има, уважавам ви, а съм сигурен че така са и повечето потребители тук! Предполагам, че човека просто се е ядосал в момента и си излива яда на вас. И на мен ми се случва да се ядосам понякога за нещо, но преди да почна да пиша, винаги премислям дали хората са ми виновни, кой е виновен и въобще дали е стечение на обстоятелствата. Така че smurfi-f, ще ти мине, просто разсъждавай повечко и имай чувство на уважение към хората когато го заслужават! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 29, 2003 Share Posted December 29, 2003 Bez da sam imal tochno tova za cel...blagodaria. Tova se kazva motivacia. Blagodarnostta e moiata nai-goliama motivacia a viarvam i ne samo moia. Moje da e gadno i egoistichno no kakvo pak sled kato vsichki pechelim. Verno e che poniakoga ne mojem da badem perfektni. Ne e kato da ne ni se iska. Opitvame se ei. I ne e nujno da ni se blagodari postoianno. Zashtoto kakto nie ne sme dlajni na nikoi taka i nikoi na nas ne ni e dlajen. Prosto shte e hubavo da ima malko blagodarnost i pone malko po-malko mrankane koeto ne sa zaslujili drugite a smiatam i az. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 29, 2003 Author Share Posted December 29, 2003 GeorgiK: Подкрепям твоето твърдение на 100 %!!! Взаимно уважение и респект към труда на другите!!! Защото всички тук сме с една и съща цел - да си направим този сайт, форум по - добър за самите нас, по - удобен, по - приятен за ползване.... поне така разсъждавам аз! Абе да сме живи и здрави всички, то винаги ще има поне малко недоволни и мрънкащи потребители, но сега са празници - да не си разваляме настроението! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 29, 2003 Share Posted December 29, 2003 oplachi se na Aleksandra Video che ne vadi DVD-ta s bg prevod na vreme oplachi se na Vodosnabdqvane zashtoto ti e razvalen krana u vas oplachi se na energoto zaradi tova che ti e grumnal boilera no ne se oplakvai kogato ne davash pari za neshto koeto poluchavash darom Link to comment Share on other sites More sharing options...
smurfi-f Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 zna4i... ne kazvam 4e uploaderite sa vinovni ! no vse pak obqsnete mi zashto kogato v wareznqma subs. i az gi tursq drygade da re4em data.bg gi namiram?! Tova samo me navqva na izvoda 4e to4no tozi koito e ka4il filma ne mu se e zanimavalo da tursi subs.. v kraina smetka kato vurshite nqkakva rabota varshete q dokrai!Ne govorq za vsi4ki koito ka4vat filmi.. no mi se e slu4valo to4na taka da nqma subs. ada gi namerq drygade! Ps i greatteam vij sq shte pisha kakto mi haresva ok?! sujalqvam negramotna sum ako ne ti xaresva kak pisha ne mi 4eti mneniqta! PeaCe \_/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 Хм.. интересна тема се заформя тук.. В интерес на истината обаче има малък проблем тук на warez'a относно субтитрите.. Имаше преди известно време подобна тема. От нея се разбра че на ъплоадирете не им се занимавало със субтитри и за това ги няма разнесени по директорийте със филмите където им е мястото.. Та беше предложено да се отпусне на някой ,някакви права и да се занимава да си ги подрежда.. Защото в момента от близо 4000 филма, надали има субтитрите поне на 400-500 във директорията с филма, където си му е мястото.. Останалите субтитри са във някакви си директорий където на много от потребителите не им е много много ясно как да си ги намерят, оправят и т.н. (директорий от сорта на "by Еди Кой Си.. и сумати подобни глупости..) А поне 40% от по горните търсачката изобщо не ги и намира.. Следователно по некомпетентните се ровичкат насам натам ,стават караници и заяждания по форумите (както е в момента). Наистина трябва да се обърне малко внимание на въпроса със субтитрите.. Айде приатно прекарване на новогодишните празници.. П.С. Найстина трябва да се помесле и по този въпрос.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 smurfi-f, щом ги намираш значи няма проблем. Много хора качваме по много филми, не може за всеки филм ако намерим субтитри да проверяваме дали те са точно за този release - аз лично нито имам време за такава операция, нито искам да се занимавам. Аз лично предпочитам да гледам филмите с английски субтитри... затова разчитаме на всички вас да помагате с намиране на субтитри като така обогатяваме базата. Просто трябва взаимно да си помагаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 kva e razlikata dali shte gi svalish ot tuka ili ot dvd.box.sk primerno - nikva kato izkluchim che tam ima i po golqm izbor...ne ti prechi poglednato realno shte ishabish ednakvo kolichestvo trafik nezavisimo dali v wareza shte vidish ili tam.....proqvi creativnost ako pochnat da se kachvat subtitrite shte ima koi da mrunka zashto ne sa sus sushtoto ime na filma shtoto shte go marzi da gi preimenuva /men mnoo me drazni tva kato ne sa s sushtot ime/ Ako i tozi problem se opravi shte ima koi da mrunka che v subtitrite ne sa *scriptirani dobre ili izobshto ne sa scriptirani podhodqshti momenti.Az otivam da pusha edna cigara * Nakloneni bukvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 Ето линкове за субтитри http://allfilm.hit.bg/http://divxbg.net/ ,ако не му харесват,да смени сайта. Мда добра реклама им правиш .. само дето и двата само продават дискове с филми, а НЕ ПРЕДЛАГАТ СУБТИТРИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatteam Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 smurfi-f Ne e nikakav problem da ne ti 4eta postovete,ama j si predstavi ako zapo4nat i adminite da go pravjt (az ne sam admin),koi 6te ti obarne vnimanie? A i tonat ti ne e ot nai uda4nite,no kakto i da e vseki si ima pravo na njkakav vkus................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 hah, ne znam da placha li ili da se smeq... P.S. Az dokolkoto znam, administratora e edin. Dali si nqma po-vazhna rabota ot tova da tursi i razpredelq subitri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 Ti se smei az she placha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.