Gyumishev Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Здравейте,днес в пощата ми беше пусната листовка на въпросната компания GROUP 9.На листовката пише "Високоскоростен интернет без ограничение на трафика",но няма никакви тарифи!Има посочен телефон и GSM-и.Адреса е ул"Брезовска"12.Аз живея в Кичука.Искам да попитам някой има ли впечетления от тази компания? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Здравейте,днес в пощата ми беше пусната листовка на въпросната компания GROUP 9.На листовката пише "Високоскоростен интернет без ограничение на трафика",но няма никакви тарифи!Има посочен телефон и GSM-и.Адреса е ул"Брезовска"12.Аз живея в Кичука.Искам да попитам някой има ли впечетления от тази компания? би ли дал телефоните им да разберем цени и услуги ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted February 20, 2007 Author Share Posted February 20, 2007 би ли дал телефоните им да разберем цени и услуги ?Телефоните са 032/511 202,0899985800,0899985811.Попитах вече,та:36 лева инсталациона такса.20 лева месечна-512 Кб/с български и 256кб/с международен.Кичук Париж е покрит до бялата воденица.След заплащане на таксата до 5 дни възване.Жената каза,че имали и добре подържан локален сървър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 абе и аз им звъннах преди малко голям смях още се смея и на мен първоначално ми вдигна жена , питам за скоростите , тя почна да мънка цифрите дето ти ги изреди, но като ги сметнеш излиза че ,за 20 лв получаваш 64К бг , 32К външен и на тарифа 35лв - двойно на по-малката. Питам ги откъде взимат нет , жената зе да се чуди и да мънка Даде ми едн мъж ,оня имам чувството че почна да се поти като му зададох въпроса. Взе да ми вика : " ами ние сме Груп 9 ,взимане от София, на Неттера е нета (баси , а аз си мислех че е скъпо тва удоволствие),ние сме група от хора първоначално почнали към Визио, после се отделихме ...... (мънкане и ънкане) " . Аз : ок, разбрах ,доколко са гарантирани скоростите ви ? Той : " ами те са негарантирани ,това е максимумааа (мънкане отново) ". Аз (едвам се сдържам да не се изсмея в слушалката) : " добре, а за локална свързаност нещо може ли да ми кажете - имате ли такава ? Имате ли достъп до локалите на някой от големите провайдери? ". Той (почна да запецва още повече) :" ами имамее (но не ми каза скорост) ...достъп до сървърите на евроком ,на визио и лан гейм (употреби това име ) .Имаме собствени мрежи из целия град....(мънканеее) " . Аз : "ИП-тата реални ли са? Да не предлагате VPN свързване ? " . Той : " реални,чисто лан свързване предлагаме са и както казах имаме достъп до много сървъри... " . В общи линий това беше.Смех. Нещо несериозни ми се видяха по телефона ,може и да се лъжа разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Един съученик работи там. Главно по селата действат и най-вече с аксес пойнт, а за Пловдив им казах, че са малко позакасняли да изграждат собствена мрежа и да препродават нет от сф. Според мен си струва ако си от някое село и няма от къде да си пуснеш нет, но като се замисля БТК ги превъзхожда и в това отношение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Ние бяхме на тях в офиса. Дойдохме на заварено. Локалните са 3, но са под всякаква критика. Нищо няма. На 2 от тях има само филми. Онлайн яко сече. След като всяка сутрин нямаше интернет, минахме на бТК. IP-то е реално. Свързаността с Evrocom е добра. Случвал ми се е 1400KB ъплоуд към Визио/Лангейм. Така и не разбрах на кой доставчик е въпросния човек. локалния му беше www.warezzz.com, така че сигурно е на Лангейм. Общо взето идваха 1-2 часа след като се обадим за проблем, но проблемите бяха доста често. Като се обадихме да питаме какви са условията за отказване от интернета - 3 пъти след това ни се обадиха да ни кажат, че не би трябвало да има проблем и подробно ни обясниха какъв е бил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medeniqt Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Да ви кажа хора, не се лъжете с тоя нет на "Груп 9", нищо не струва! Подръжката им е много зле и масово хора от каршияка, които са били на Груп 9 се местят на ГГбит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Тарифен план 1 - Симетричен канал - 1.5 Mbit/s - Локална свързаност в Пловдив - 100 Mbit/s - Burst - 3 Mbit/s - Месечна абонаментна такса - 20 лв. - Такса за включване - 36 лв. Тарифен план 2 - Симетричен канал - 2.5 Mbit/s - Локална свързаност в Пловдив - 100 Mbit/s - Burst - 5 Mbit/s - Месечна абонаментна такса - 25 лв. - Такса за включване - 36 лв. Тарифен план 3 - Симетричен канал - 5 Mbit/s - Локална свързаност в Пловдив - 100 Mbit/s - Burst - 10 Mbit/s - Месечна абонаментна такса - 36 лв. - Такса за включване - 36 лв. някой да каже на български какви са скоростите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibona_ Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 На български: Имаш канал за връзка 1.5мегабита=192к/с (1.5*1024/8). По този канал върви българския и международния нет. В какво съотношение,- не знам! Вечерта (Burst) удвояват скоростите. Тарифен план 1 - Симетричен канал - 192к/s - Локална свързаност в Пловдив - 12.5 M/s - Burst - 384 к/s - Месечна абонаментна такса - 20 лв. - Такса за включване - 36 лв. Тарифен план 2 - Симетричен канал - 320к/s - Локална свързаност в Пловдив - 12.5 M/s - Burst - 640 к/s - Месечна абонаментна такса - 25 лв. - Такса за включване - 36 лв. Тарифен план 3 - Симетричен канал - 640 k/s - Локална свързаност в Пловдив - 12.5 M/s - Burst - 1280 k/s - Месечна абонаментна такса - 36 лв. - Такса за включване - 36 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 А някой знае ли в какво съотношение бг/външен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parkur Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 BG и Int са сумарни, т.е ако си на тарифа 1.5 mbit (180-190 kb/s) и теглиш от БГ ги хващаш, ако теглиш само от чужбина пак ги хващаш толкова, ако теглиш от арената, където има БГ и чужди пиъри, хващаш пак толкова. Същото и за ъплоуда. Повече информация можете да получите във форума им: http://group9ltd.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Има ли някой от този форум на тях да сподели мнението си Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Не си пускаите тоя измислен доставчик !!! Такава мъка няма По добре даже Евроком отколкото GROUP 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Аз съм на group9, so far нямам оплаквания. Искам да кажа че във всеки квартал различен човек е собственик на мрежата, поради което качеството на услугата може да варира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kombata Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 я кажете в раковски какви са ви скоростите че разбрах че и от скоро сте тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Аз съм на group9, so far нямам оплаквания. Искам да кажа че във всеки квартал различен човек е собственик на мрежата, поради което качеството на услугата може да варира. В коя част на града си ? Някой има ли на тях от Кючука ? Че Визио не мервят вече , ЕК се скапаха толано , а Ейнджъл Софт все още нямат трасе до уличката ми , и сигурно още една година ще се канят да го прекараt и се чудя вече в този скапан град няма ли да се намери свястно ISP ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Аз съм на тях в момента . Тук в Крумово няма други интернет доставчици освен един "евроком" , който е "легален" с айпи на "дцц" и ужас . Освен гроуп9 се прекарва и от нетгроуп и тяхният е по-добър май , но не ми се сменя . Доволен съм от гроуп9 в момента (по-добре е от гореспоменатия еврокомски) и като има проблем го оправят максимално бързо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 В коя част на града си ? Някой има ли на тях от Кючука ? Че Визио не мервят вече , ЕК се скапаха толано , а Ейнджъл Софт все още нямат трасе до уличката ми , и сигурно още една година ще се канят да го прекараt и се чудя вече в този скапан град няма ли да се намери свястно ISP ! Ами.. аз съм в кичука Намирам се близо до Нептуна.. по-конкретно - ул. Братя Бъкстон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 С риск да си навлека гнева на някой модератор, ще изтупам праха от тази тема. Има ли някой на този доставчик в момента , и какво му е впечатлението? Вече май са се преименували на Link+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormmaker Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 С риск да си навлека гнева на някой модератор, ще изтупам праха от тази тема. Има ли някой на този доставчик в момента , и какво му е впечатлението? Вече май са се преименували на Link+. В Центъра и част от Кичука ги взеха Линкплюс( работят под марка Оптилан), а на другите места регистрираха други фирми или си останаха Груп9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviL_Female Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Я кажете има ли някой на Opti LAN и знаете ли какви са скоростите на интернета, в сайта пише 40Mbps, ни какви са тия мегабитове - и международен, и български ли, сумарните мегабитове на двете и кое колко мегабита е? И ако някой знае дали имат покритие в Стария град до Античния театър, ул.Зора? В сайта им уж е оцветена тази област, ама знае ли се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.