cingoto Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 nqkoi moje li da mi dade driver za SLOT........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Аз мога. Носи си кофа, че той е къде 12-15 литра, ама с ножа ще ти отрежа едно парче двеста-триста грама... като го налееш през дупките на монитора отгоре и готово... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Има си тема за тази работа.Там надълго и нашироко трябва да ни обясниш какъв е този SLOT. темичката Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Аз мога. Носи си кофа, че той е къде 12-15 литра, ама с ножа ще ти отрежа едно парче двеста-триста грама... като го налееш през дупките на монитора отгоре и готово... Има си тема за тази работа.Там надълго и нашироко трябва да ни обясниш какъв е този SLOT. темичката ееееееее стига сте бъзикали човека!!! по добре му обяснете - "driver za SLOT........" идва само и единствено със самия "SLOT........" и ако не са ти го дали когато си си копувал "SLOT........"-а няма как да го наамериш - така че провери при доставчика си от който си го взел!!!!!!! провери и в GOOGLE ТОВА ми излиза на мен за "SLOT........" в wikipedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Аз никой не съм бъзикал.Има си тема за драйвъри където се пускат рекуести. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cingoto Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 RAZOR ne sam vidql... i moi da ni sa kara6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.