Jump to content
BulForum.com

Някой проблеми които ми се появиха на скоро

fizika01

Recommended Posts

Значи проблема ми е следния .

От скоро не иска да ми се отваря word овските фаилове, в смисъл старторами се самата програма но конкретния файл не.Трябва после да му давам file-open и тогава се отварят.

Също така някой ехе фаилове стартирам ги в таска ги виждам 4е са зредени (не точат никакъв ресурс) но програма я няма никаква.По конкретно е ехе-то на Heroes3 . Пускам НОД-а но не засича никакъв вирус.

Някакви предложения?

Ако правилно съм разбрал, след като щракнеш в/у някой файл ти се отваря програмата, но след това не отваря файла. Така ли? Може нещо да е поомазало файловите асоциации. В такъв случай отвори Control Panel > Folder Options > File Types, там намери .doc или който там файл ти трябва го оправи. Ако не стане просто с change, тогава ще се наложи ръчно да въведеш в advanced нужния команден ред. Нямам word, но обикновено трябва да е нещо от типа на

"C:\Program Files\MS Office\word.exe" -o "%1"

(най-добре погледни някъде където си работи коректно)

дам - вероятно е проблем на registry

требва да си опавиш асоциациите ... или да ги направиш ръчно ...

но ви виж пътищата до конкретно твоята инсталация , и асоцираните пътища в registry

Благодаря за сега проблема е отстранен блгодаре ние на JDFU.Но наду6жам 4е 6те правя преинсталация или слет това парола и никакък достъп на жената до компа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...