lithrone_s Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 ЗАМЕНЯМ - ПРОДАВАМ Апарата е Samsung NV10 - 10.1 MP снима видео при 30 кадъра в секунда в AVI формат с DVD качество. В перфектно състояние. Пълен комплект : USB + обикновенно зарядно ,кутия,упътвания,литиево полимерна батерия,трипод(статив),дата кабел,ТV-OUT кабел,кожен калъф Samsung,връзка за ръка... възможно е да пропускам нещо .Заинтересованите да питат понеже апарата е последния модел на Samsung и има сумати работи като функции и като допълнения към него. Пропуснах да пиша че е Ултра слим тоест е много тънък и е с метален корпус и притежава Smart touch управление което е единствено по рода си засега (представлява арсенал от сензорни копчалъци) . Джаджата е невероятна но малко след като я купих ми донесоха от Англия професионален Canon понеже сам лубител фотограф и вече самсунга не ми е нужен. Има и гаранция естествено . Остават някаде към 10 месеца .ЦЕНАТА Е 600 лв. ВЪЗМОЖЕН Е БАРТЕР ЗА НЯКОЯ Nokia N СЕРИЯ ИЛИ НЯКАКЪВ ДРУГ СКЪПИЧЪК ТЕЛ + ДОПЛАЩАНЕ ОТ ВАША СТРАНА. Телефон за връзка: 0899022901 Skype : solkerez87 E-mail : wolf_1@abv.bg Дисплея е с големина 2.5 инча и е с някаква Bright технология ( мн .качествен според мен поне на фона на сички останали апарати които съм имал и които съм виждал по магазините) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted June 17, 2007 Author Share Posted June 17, 2007 Продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.