Jump to content
BulForum.com

Защо направиха вътрешните с торенти?

smilen

Recommended Posts

поне да бяха предупредили, да си бях изтеглил 100-тина филма :D

:laughing: Питаш ли ме мен че точно поради това че виждах какво става си взех 100 CD-та от Метро :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :woot :punk :laughing: :laughing: :laughing: :cry

Ама ей НА...Закони на Мърфи брат :punk

Aз отдавна почти не свалям филми от вареза.По простата причина,че излизат 2-3 дни по-късно от Арената примерно,а и от много други торент сайтове.Така,че ми е все едно дали филмите ще са на торент тракър или не.Ако Евроком подобрят малко нета си и разбира се увеличат скоростаще остана техен абонат! ;)

Единствения начин за предпазването на форума от волностите на рибоците е модераторския екип да си върши работата , което за сега е така : )

Те си вършат работата хората, ама они са много :P

Те си вършат работата хората, ама они са много :P

Начи модерите трябва да подсилят редиците си :pirate :ph34r:

Aз отдавна почти не свалям филми от вареза.По простата причина,че излизат 2-3 дни по-късно от Арената примерно,а и от много други торент сайтове.Така,че ми е все едно дали филмите ще са на торент тракър или не.Ако Евроком подобрят малко нета си и разбира се увеличат скоростаще остана техен абонат! ;)

Абсолютно и аз сам така :rolleyes: Според мен рано или късно тези централизирани сървари какъвто е нашия със филмите например ще изчезнат безвъзвратно,и ще останат само торренттракерите!!!Колкото и да не ни се иска това рано или късно ще е факт.Това е защото в момента еврокома могат да бъдат санкционирани много яко тъй като те нямат права над тези материали които разпостраняват в момента на сърварите си.(помните какви проблеми имаха дата бг и как си свалиха мп3. от търсачката).Има си закони

за тази работа хора и рано или късно ще започнат да се спазват няма начин.При торентите е доста по различно там отговорнастта си я носим всички ние които ги разпостраняваме(сийдваме,уплоадваме).Само,

че за да се развива един торренттракер трябва да има доста добър екип какъвто е на \zamunda.net\

например.Защото всичко което го има на един тракер го споделят потребителите му(т.е ние).Екипът е този който преценява кой потребител трябва да има уплодерски права и.т.н.Тои се грижи торентите да са качествени,за форума и всичко останало около тракера,дано и нашия тракер да има добър екип защото иначе няма да се получи.Пак казвам това е мое лично мнение :P

Братлета квото и да размишлявате факта е че ГГбит си даржаха поечето от клиентела заради тия сървъри!!!! ся друг е вапроса за пиратството и правата! тя тая е далга и широка и никога няа се реши,торентите са кофти решение , обаче пак е решение.Факт е че скоро мноо народ ще смени доставчика.аз лично също ,но има време за тва.И да бучите няа смисал ПОЛОЖЕНИЕТО,КАКТО КАЗВА ЕДИН МОЙ ДОЦЕНТ (АЕ БЕЗ ЦЕНЗУРА ЧЕ Е ЦИТАТ) КРАВЕШКА п♛тка!хахахаха оабче и от неа има отърваване хаха :)

На следващата такава тема ще има банове директно. Омръзна ми да го повтарям, но никой от екипа не работи за Евроком или Гигабит, престанете да ни занимавате с това непрекъснато. Не можем да ви помогнем, нямаме информация дали ще се оправи, аз лично даже не знам към кой да се обърна като ми спре нета. Последно предупреждавам, че следващата подобна тема ще донесе на стартиралия я, директен бан. А от тази тема тези дето не са се съобразили с искането ми за възпитан и културен тон, който да изпозлват в мненията си, ще бъдат баннати след максимум 5 минутки за около месец. Лека вечер и престанете с простотиите, моля.

П.С. Дотука трима заминаха на почивка за един месец. Надявам се да е достатъчно ясно на всеки, че псувни и вулгарни изрази няма да търпя във форума. Уверявам ви, че и другите модератори и админи са на същото мнение.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...