veseo Posted December 26, 2003 Share Posted December 26, 2003 Това проклето подобие на програмка при вас работи ли нормално? При мен когато си иска му работи ctrl+shift+f(обикновено до 1 час след инстала) и се налага да го преинсталирам АКО искам да работи. Е то ако ще е така по-добре пейнта да си ползвам .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 26, 2003 Share Posted December 26, 2003 Имаш право, при мен работеше, ама ми правеше номера по екрана, оставяше бутоните си по таскбара и още някакви такива. След последния реинстал на Уин, не го сложих, а си ползвам Corel Capture 10, хем си влиза в пакета на Corel 10. Иначе пробвай SnagIt! качил съм я на вареза, но не сум я пробвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 27, 2003 Share Posted December 27, 2003 (обикновено до 1 час след инстала) и се налага да го преинсталирам това ми звучи като добре направена антипиратска защита от страна на автора само предположение разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 27, 2003 Author Share Posted December 27, 2003 това ми звучи като добре направена антипиратска защита от страна на автора само предположение разбира се Хехе едва ли .. не съм го засичал, но е възможно все пак @tedy - ок ще я пробвам, благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 27, 2003 Share Posted December 27, 2003 veseo, сега видях, че има нова версия на SnagIt! - 7.02 Утре ще съм свалил новата версия и ще я кача и нея ако има място. Не съм сигурен дали 6.3 версията ще изглежда добре на ХР. 7-та не поддържа вече Уин95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.