w00x Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 А даже и да можеше, нямаше как да излезне нейния номер, при положение, че не е установена връзка. Спокойно може да вземеш нейния телефон и да провериш логовете. Tук единствено зависи от телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 На м-тел съм.Та малко е тъпо.Може ли някак си да се провери в определен ден кои телефонни номера са ми звъняли.Да си извадя фактура или в интернет(трябва ми нещо за доказателство).Една приятелка твърди че ми е звъняла и казва че тела ми е бил изключен(а не беше) и се скарахме и сега искам да и докажа че тя не ме е търсила и че лъже. И аз съм питал,но за глобул също не става.Може да погледнете в нейната разпечатка дали има набран твоя номер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 И аз съм питал,но за глобул също не става.Може да погледнете в нейната разпечатка дали има набран твоя номер. И как да видя нейната разпечатка като няма да я даде??? А и аз доколкото разбрах на разпечатката може да се види нещо само ако е имало установен контакт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 На м-тел съм.Та малко е тъпо.Може ли някак си да се провери в определен ден кои телефонни номера са ми звъняли.Да си извадя фактура или в интернет(трябва ми нещо за доказателство).Една приятелка твърди че ми е звъняла и казва че тела ми е бил изключен(а не беше) и се скарахме и сега искам да и докажа че тя не ме е търсила и че лъже. Ако ти беше звъняла а телефона ти е изключен след това щеше да получи SMS че телефона ти вече е включен и може да те търси. Също така ти щеше да получиш SMS че еди кога си еди кой си номер ти е звънял и телефона ти е бил изключен или извън обхват. И колкото за това дали телефона ти е изключен- може просто да си бил някъде където покритието е по-слабо - примерно в магазина на Сани на Капитан Райчо доскоро нямаше почти никакъв обхват когато отидеш навътре до саламите и млеката. Вече май го оправиха но помня че като съм ходил там и като забравя какво трябва да купя и искам да питам жена ми какво беше ми казала да взема и съм се разхождал от единия до другия край на магазина за да се обадя по телефона. Настрана че понякога в центъра като се претоварят клетките и телефоните които най-малко са говорили клетката тихомълком ги изритва да си търсят друга клетка та ако е било в панаирно време съвсем възможно е да си нямал обхват по технически причини. Не виждам защо обаче това трябва да е причина да се скарате... И между другото дори да те е търсила в разпечатката не фигурират обажданията които не са проведени - разпечатката е един вид обяснение защо са ти взели парите, а когато не са ти взели пари това не се таксува и няма смисъл да фигурира в разпечатката Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Ако ти беше звъняла а телефона ти е изключен след това щеше да получи SMS че телефона ти вече е включен и може да те търси. Също така ти щеше да получиш SMS че еди кога си еди кой си номер ти е звънял и телефона ти е бил изключен или извън обхват. На М-тел пък почти никога вече не ми пращат смс, когато са ме търсили. Когато го направят почвам да гледам странно, какво им стана. Както и за смс за включен телефон. Иначе може да си бил някъде където обхвата е бил слаб или се е претоварила клетката. Тогава единствено трябва да разчиташ на последните повиквания на приятелката ти. Няма ли ги, да доказва тя тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Не виждам защо обаче това трябва да е причина да се скарате... Имах РД а тя го забрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 А даже и да можеше, нямаше как да излезне нейния номер, при положение, че не е установена връзка. Е, ако беше така, нямаше да може да получаваш SMS за пропуснати повиквания, когато ти е бил изключен телефона. А всъщност можеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 На М-тел пък почти никога вече не ми пращат смс, когато са ме търсили. Когато го направят почвам да гледам странно, какво им стана. Както и за смс за включен телефон. Иначе може да си бил някъде където обхвата е бил слаб или се е претоварила клетката. Тогава единствено трябва да разчиташ на последните повиквания на приятелката ти. Няма ли ги, да доказва тя тогава. Пращат пращат - всеки път когато ти е изключен телефона и някой те търси. Пращат и на 2мата - последната седмица съм го проверил... Имах РД а тя го забрави. А защо тогава не сте го празнували заедно? Не ми отговаряй - тъй и тъй не ми е работа, но това не ми се струва достатъчна причина за сръдни.. както и да е - вие си знаете по-добре но аз на моя телефон получавам SMS когато той е бил изключен а са ме търсили Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Имах РД а тя го забрави. СМС? Не са ли на мода вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Пращат пращат - всеки път когато ти е изключен телефона и някой те търси. Пращат и на 2мата - последната седмица съм го проверил... М не, не пращат всеки път и в това съм сигурен. Няколко пъти до сега ми се е случвало да ми се изключи телефона заради паднала батерия (даже миналата седмица цял ден не се усетих) и не са ми пращали смс, а съм сигурен, че са ми звъняли. За включен телефон пращат малко по-редовно, но пак не всеки път. СМС? Не им ли мина модата вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Не им ли мина модата вече. Абе нали и аз това питам :D Аз пиша чат-пат. Колегата редовно пише, защото по цял ден говори по телефона и вече просто не му се говори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 За 20лв/мес от МТел получавам 25мб трафик, 100 минути разговори към всички оператори (мобилни, фиксирани и т.н.), 200 минути към други бизнес абонати на мтел, неограничени разговори в групата и цени (нещото което ме вълнува най-много всъщност) и цена на минута 25 ст на мин след изчерпването на безплатните. А към бизнес абонати на мтел беше нещо смешно като 5-6 ст на мин, към не-бизнес май е 10 или 12 Що ли после се дразня като вземат да ме сапунисват в германос, колко на сметка е да си взема 2ра глобул-ска карта, а са досадни и нахални на всичкото отгоре гадовете. ПС: За още 14тина лв отгоре трафика скача на 1гб... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Дай и аз да мина на тая тарифа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Специално за бизнес абонатите в МТЕЛ има далавера много . За единични карти е дърво отвсякъде. Примерно ние сме към 50 карти на Мтел в бизнес група. Такса няма 180 минути към всички 120 минути бизнес разговори В групата - без ограничения След изчерпване на минутите говорим към бизнес групи на направо смешни пари а към МТЕЛ на преференциални цени , към другите пак си е дърво. Другата ми карта е на вивател - злато 180. Плащам 40лв такса Получавам 180 минути към всички 1000 минути към 10 номера на вивател Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 така ... ще пиша тук за един казус. майка ми подаде заявка за прехвърляне на номера от мтел към виваком. води се бизнес план(2 карти са). първата заявка е от дата 09.08 тази година, като до този момент са общо 10(десет). заявката е направена в офис на jeff(жалко, че късно разбрах колко нескопосани са тези там, иначе щях да я препратя направо към виваком). едните казват(мтел), че формуляра не е попълнен правилно и не задвижват процедурата, а другите(джеф/виваким) - че всичко е попълнено както трябва и че проблема не е при тях. договора й с мтел отдавна е изтекъл(тя е пуснала предизвестие за прекратяването му), но все още продължава да плаща на тях. картата не е изключена, а договора е прекратен(!?). та, какво трябва да направи, към кой да се обърне/жалва, за да може в крайна сметка да се разкара от мтел и да отиде във виваком? от значение й е да запази номера, защото е общопрактикуващ лекар и с него е от почти 10 год. п.п. ако започне процедурата от офис на виваком(тегли майните на джеф), тя няма да може да се възползва от един тарифен план, който я устройва и който към 09.08 беше наличен, но в момента не се предлага(profi 80). п.п.п. само за сравнение, аз също се прехвърлих, но от глобъл към виваком. цялата процедура отне 7-10 дни, като след като прекратих взаимоотношенията си с глобъл, платих им последната фактура, картата ми беше спряна, поставих тази на виваком и в момента ползвам техните услуги. договора ми обаче се води на физически лице, ако това е от значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Добре а не казват ли кое не е попълнено както трябва и какво не е наред и какво искат да се коригира? Така с "ми не е попълнен правилно" могат да ви разиграват още маса време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Добре а не казват ли кое не е попълнено както трябва и какво не е наред и какво искат да се коригира? Така с "ми не е попълнен правилно" могат да ви разиграват още маса време. не, от мтел не казват, а тези от jeff са правили справка дори с оператор на 123, който им диктувал мот-а-мот какво и къде трябва да се попълни ... или мтел правят някакви обструкции, или виваком/джеф не правят нещо както трябва, но пък от цяла една компания никой да не знае как се попълва някакъв тъп формуляр е просто абсурдно. аз съм склонен да вярвам, че причината е в мтел. утре мисля да пиша на КРС, а ако и от там не кажат нещо конкретно, ще драсна един мейл и до ЕК(май дирекция "телекомуникации" е за тоя казус). п.п. между другото, в разговор с оператор на мтел на *88, който се е държал много гадно, на майка ми в прав текст й е казано, че "това не е наш проблем и не ни интересува, след като вече не сте наш абонат". Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Ами аз бих направил така - звъня отново на *88 от същия телефон докато съм в jeff. Ако отново кажат че не съм техен клиент давам телефона на момчето от jeff да вземат да се разберат къде тогава е проблема за да не мога да се прехвърля като клиент на Виваком тогава. Защото това си е чиста проба разиграване. Най-обичам да ме прехвърлят между инстанции и накрая да се обадя на единия и да дам телефона на другия да се разберат къде аджеба трябва АЗ да ида и какво АЗ да направя и чие канче да набия за да стане работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.