Shmi Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 harmonika, всичко си е обяснено в сайтовете и на трите GSM оператора. Иначе... новата Прима Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 harmonika, всичко си е обяснено в сайтовете и на трите GSM оператора. Иначе... новата Прима Промоционалният Prima пакет съдържа:Prima Sim карта с първоначално активиран тарифен план Prima Star и 120 минути време за разговори в мрежата на М-Тел*: 40 минути при активиране на Прима картата, още 40 минути при активиране на допълнителен ваучер с номинал, по-голям или равен на 15 лева до 31.05.2006 г. и още 40 минути при активиране на допълнителен ваучер с номинал, по-голям или равен на 15 лева в периода 01.06. - 31.08.2006 Броят на безплатните минути е изчислен по цената на минута в мрежата на М-Тел при тарифен план Prima Star. Цена на минута - 28 стотинки без ДДС в мрежата на М-Тел и 49 стотинки без ДДС към останалите мрежи в страната. Първоначалният период на таксуване е 60 секунди, след това отчитането става на всяка секунда. Броят на безплатните минути зависи от индивидуалното потребление на клиента. Което ще рече получаваш пакета за 15лв с 40 минути разговори по 34ст с ддс, демек Като заредиш после още 2х15лв ще получиш 2х40 минути. Демек правят абсолютно същото като вивател, за 1лев получаваш два. Само че разликата между тях и вивата е че тези минути са само в мтел мрежата, тоест, струват им стотинки. Нищо ново няма да измислят, само ще се крадат един от друг относно "инновации" и примоции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Тази промоция е меко казано некоректна - смята се в минути, но в точно определен вид минути... Тъпо е. Скоро няма да мина на предплатен пакет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Той народа трева пасе. Вече се чудят кой по-малоумна промоция да измисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 При тази новата Прима коледната, с ДВДта или там квото е, където цената е ... 33,3 стотинки мисля, че се падаше с ДДС, при нея има ли услуга семейство и приятели и какви са цените там? Мисля, че става въпрос за ТОЗИ пакет Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 би фрий Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 При тази новата Прима коледната, с ДВДта или там квото е, където цената е ... 33,3 стотинки мисля, че се падаше с ДДС, при нея има ли услуга семейство и приятели и какви са цените там? Мисля, че става въпрос за ТОЗИ пакет Не няма! А аз да попитам един малоумен въпрос, аз като съм абонат на прима от около 3 години, моята карта ква се води и на ква тарифа говоря, щото аз като си я зимах имаше само един вид прима... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 А аз да попитам един малоумен въпрос, аз като съм абонат на прима от около 3 години, моята карта ква се води и на ква тарифа говоря, щото аз като си я зимах имаше само един вид прима... Прима Класик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Ооооооо да ви се похваля. На 2-ри януари добрите хора от М-тел ми заредиха примата с 8,50 лв. задето съм бил 3 години абонат . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Той народа трева пасе. Вече се чудят кой по-малоумна промоция да измисли. По-точно не мога да го кажа Толкова добри промоции пускат вече, че се чудя на коя да се нахвърля и кой оператор да предпочета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 ква е уловката в тая новата мрежа на м-тел, дето уж се говори за 1ст и то без месечна такса? едва ли някой ще ни остави да говорим за 1ст на минута Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 ква е уловката в тая новата мрежа на м-тел, дето уж се говори за 1ст и то без месечна такса? едва ли някой ще ни остави да говорим за 1ст на минута 1 st na minuta samo s 0883 t.e. trqbva si4ki tvoi priqteli da sa s 0883 za da ti e qko a na mesec kolkoto i da izgovori6 pla6ta6 15 lv ( samo kato si izgovoril pod 15 ) t.e. ako si govoril 8 pla6ta6 15, ako si izgovoril 12 pla6ta6 15, ako si izgovoril 16 oba4e pla6ta6 16 kogato se suberat pove4e poznati v taq mreja 6te se preka4vam Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 А защо никой не бише как е тарифата VivaTel-VivaTel/BTK.Ами тарифата братя и сестри е 12ст/мин.Аз за това минах на VivaTel-просто е много изгодно за хората,които нямат домашен телефон ,а и с хората в групата говоря за без пари.Нито първоначална такса нищо,наистина 0ст/мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 А защо никой не бише как е тарифата VivaTel-VivaTel/BTK.Ами тарифата братя и сестри е 12ст/мин.Аз за това минах на VivaTel-просто е много изгодно за хората,които нямат домашен телефон ,а и с хората в групата говоря за без пари.Нито първоначална такса нищо,наистина 0ст/мин az su6to mislih da mina na vivatel, oba4e o6te nqmat mn abonati i nqmat obhvat na vsqkude... prekaleno sa mlad GSM operator tva e problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 az su6to mislih da mina na vivatel, oba4e o6te nqmat mn abonati i nqmat obhvat na vsqkude... prekaleno sa mlad GSM operator tva e problema Мда тфа е вярно.След година дано нещата се подобрят и да си говорим евтинко .И вива тел-а мисля че преглагар най-ниска цена на разговори в мрежата им Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 abe hora mai ne4etete dobre...za novata LOOP mreja ako izgovori6 pove4e ot 15 kinta,naprimer 16...pla6ta6 samo 1 lv. a ne 16 leva...pro4etete v saita im si4ko si pi6e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 18. КАКВА ЩЕ БЪДЕ СМЕТКАТА МИ С МИНИМАЛНОТО МЕСЕЧНО ПОТРЕБЛЕНИЕ? Ако през месеца си използвал услуги на стойност 18 лв., а месечното ти потребление трябва да е 15 лв., това означава, че си го надвишил с 3 лв. и ще платиш точно толкова, колкото си използвал. Ако обаче си използвал услуги например за 14 лв., сумата която ще дължиш е 15 лв. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- MORE at saita na loop Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Не искам да отварям нова тема, за това ще питам тук Значи писна ми от тия ваучери и ще минавам на договор. (мтел) И за сега съм си харесал Mtel Relax 500.Някой знае ли дали аз (под 18г) мога да сключа договора, или трябва някой пълнолетен и какво се иска да представи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Не искам да отварям нова тема, за това ще питам тук Значи писна ми от тия ваучери и ще минавам на договор. (мтел) И за сега съм си харесал Mtel Relax 500.Някой знае ли дали аз (под 18г) мога да сключа договора, или трябва някой пълнолетен и какво се иска да представи ? Под 18 не можеш Някой от вашите ще е, та дори баба ти или дядо ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Можеш да го сключиш от твое име, но трябва да е под надзор и с подпис на родител/настойник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 предварително се извинявам, ако въпросния случай е бил обсъждан или е писано по него по-напред в темата ... значи майка ми от доста години е абонат на м-тел. общо взето работата й е такава, че трябва да си запази номера, с който е била включена в началото към мрежата на оператора. в последно време излизат разни планове, които за нея биха били по-изгодно. в договора й обаче пишело, че ако не се пусне 1-о месечно предизвестие (в писмена форма) за промяна на плана преди да изтече срока, тя автоматично остава със същия план за нов период от време. договорът е за фирма, а не е за физическо лице и към него се води още една sim карта. в документациите тук пише 14,40 лв. на месец при 30 безплатни минути в мрежата на м-тел ... та, въпроса ми е - тази клауза - продължаване на договора при липса на 1-о месечно предизвестие, която я вкарват по супер некоректен според мен начин, възможно ли е да бъде анулирана по някакъв начин и тя да вземе друг план, който си хареса? да ме извиняват от м-тел, но все си мисля, че компаниите в сферата на услугите би трябва да работят повече с мисъл за клиента, а не да го поставят пред свършен факт, с което доверието към тях напълно да изчезне. с това не искам да кажа, че само м-тел процедират по този начин, тъй като съм на глобъл и при тях има "подобни" хватки, които са единствено в услуга на запазване на статуквото и до заветната им цел - на следващата година в рекламите им да се подчертава броя на абонатите им до момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 смисъла на тази клауза е че промяната в тарифните планове влиза в сила от следващата дата на засичане.тъй като "абонамент" означавало предварително плащане на услугите за следващия месец, то хората са записали в договора, че след като си я платил, значи си съгласен до края на следващия месец да си на този тарифен план. именно в плащането на абонаментната такса се изразява и писменото уведомление. а всъщност ако просто искаш да промениш тарифния си план става и с обаждане на *88(поне за фирмите от м-клас съм сигурен) или с посещение в който и да е мтел център и подаване на стандартна бланка. ако лицето искащо промените е същото, което е записано като МОЛ на юридическото лице, с който е договора им, няма да изискват пълномощно. ако пък искаш да смениш освен тарифния план и самия оператор си има съответната процедура за запазване на номера. тя работи, но отнема доста време и писане. обсъждано е или тук или при нестандартните въпроси - някъде бях изкарал трите линка на всеки от операторите с условията за прехвърляне към друг със запазване на номера. ползвай търсачката, все ще изскочи някъде. надявам се да съм помогнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 На м-тел съм.Та малко е тъпо.Може ли някак си да се провери в определен ден кои телефонни номера са ми звъняли.Да си извадя фактура или в интернет(трябва ми нещо за доказателство).Една приятелка твърди че ми е звъняла и казва че тела ми е бил изключен(а не беше) и се скарахме и сега искам да и докажа че тя не ме е търсила и че лъже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 На м-тел съм.Та малко е тъпо.Може ли някак си да се провери в определен ден кои телефонни номера са ми звъняли.Да си извадя фактура или в интернет(трябва ми нещо за доказателство).Една приятелка твърди че ми е звъняла и казва че тела ми е бил изключен(а не беше) и се скарахме и сега искам да и докажа че тя не ме е търсила и че лъже. Питал съм оператор на М-тел, каза, че никой не може да ми даде справка за входящи повиквания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Уф и аз питах и на мен така ми казаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.