Бегемот Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 A та...не е много по темата, ама М-тел дадоха 8,50лв. Коледен бонус на старите прима карти. Тези, които сме повече от 2-3 години на М-тел прима. И...не знам какви са другите условия, ама аз получих. А вие? И аз така 8.50 M-tel it's your voice Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 аз съм на вивател и съм учудващо доволен , така де ,чакам утре да ми върнат 20 кинта в картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 аз съм на вивател и съм учудващо доволен , така де ,чакам утре да ми върнат 20 кинта в картата И аз съм горе-долу доволен и чакам утре да ми цъкне смс,с който да ме уведомят,че ми презареждат 120ЛВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 аз съм на вивател и съм учудващо доволен , така де ,чакам утре да ми върнат 20 кинта в картата И аз съм горе-долу доволен и чакам утре да ми цъкне смс,с който да ме уведомят,че ми презареждат 120ЛВ И от днес вече да говорите на най-скъпата тарифа от трите оператора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 М'дам, честито на "печелившите" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 честито на печелившите Иначе по Темата нито Вивател стават ниго Глобул истината е МтеЛ ФореВьр Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 очаква се към 9ти мтел да пуснат няква смешна промоция на прима с 120 минути за 15лв ... ама ще има уловка както винаги зареждаш ваучер минимум от 15лв получаваш част от тея 120минути общо взето ....пак глупостите на мтел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 "Както винаги"? Все едно не говоря още от free prima party-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 И от днес вече да говорите на най-скъпата тарифа от трите оператора. e нали уж бяха най-тънките Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 И от днес вече да говорите на най-скъпата тарифа от трите оператора. ееее аман от глупости: вивател 38 ст. без ддс < глобул 39 ст. без ддс. кое е по голямо тук.... пък и от понеделник очаквайте изненадааааа п.с върнаха си ни паричките Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 e нали уж бяха най-тънките ми и аз така си мисля ,поне за мен са идялни (говоря за предплатените) ,само ще припомня - 20ст начална такса при разговор като това са 30 сек ,ГПРС (като съм почти сигурен че го има само вивател за предплатените услуги) + покритието им е напълно задоволително поне аз засега не съм имал проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 "Както винаги"? Все едно не говоря още от free prima party-то emi free primata e edinstvenoto 6toto drugite primi sa palni gluposti primer: v reklama se kazva 120min za 15lv ako si kupi6 novata prima a istinata e 4e kato si kupi6 novata prima polu4ava6 kam 30lv koeto nz kolko minuti sa,drugite pari gi polu4ava6 kato zaredi6 parvi vau4er nad 15lv polu4ava6 o6te 15 i kato zaredi6 2ri vau4er nad 15 polu4ava6 pak 15 i nakraq kato go smetne6 kvo stava pla6ta6 45lv za okolo 160min,taksuvaneto e na 60sec i ot teq 160min 6a govori6 nai mnogo 100 taka 4e .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Li4no az sam dowolen ot Vivatel. We4e 2 sedmici si karam s neq i teq 20 kinta deto bqha w kartata poslednite dni sa 4udih kwo da gi praa shtoto ostanaha 10 lv. Samo da ostanat taka tarifiti i utre otiwam da im prepikaq ofisa za kasmet maina . Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 И от днес вече да говорите на най-скъпата тарифа от трите оператора. И къде я видя тая най-скъпа тарифа, че не разбрах??? На vivatel тарифирането е на 30 сек за разлика от нещастните ХемВзел и Глобал. И така всъщност vivatel ми излиза най-евтината на мен щот си говора 22 ст за половин минута, а не 60 ст при мтел към някой друг. А си имам и GPRS (роуминга не го броя щот не го ползвам). А и както неска ми писа оператора - Благодарим Ви, че участвахте в първата промоция на vivatel. Очаквайте нови атрактивни промоции през новата година. А също така предплатената услуга на vivatel предлага CLIR (май така са казваше онва дет си криеше номера). И на някой като не му затвориш без да дигнеш не му дава сигнал заето, ами казва, че в момента абоната не можа да отговори или нещо от сорта и ми пращат смс кой и кога ма е търсил. Същото е и ако си изключиш телефона. Така че определено тва е моя избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 (роуминга не го броя щот не го ползвам) Вярвай им, че имат роуминг..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Абе цялата работа с тия предплатени карти е, че колкото повече конкуренти(оператори) на пазара толкова по-скъпа става услугата като цяло. Може да 40 ст. вместо 80 ама те таксува на минута. Колко от разговорите, които водите са толкова дълги?? Излиза, че около 50-70% от парите се взимат без да си изговорил минутите за тях. И така като си сметнеш колко си говорил реално, ще ти излезе по-скъпо от преди. Пък простотията на мтел да таксува вече и абонатите с договори на всеки 30 сек - няма да го коментирам. 20 години съм изкарал без GSM, ще го вхърля накрая тоя и пак ще си карам без тел. Тамън няма да ме тормозят постоянно с глупости. Като излеза и айде няма връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 м-тел - м-тел/минута сега = 34 ст, преди мтел - м-тел 30 секунди - 41 ст. Ако говориш към глобул вместо 41 ти взимат 60 де, но мен това не ме касае - имам и на двата оператора карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Цени без ДДС: М-тел - М-тел = 28 ст./м М-тел - Други оператори = 39 ст./м Глобул към всички оператори = 29 ст./м Вивател към всички оператори = 39 ст./м При кой викате е била по-скъпа тарифата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Цени без ДДС:М-тел - М-тел = 28 ст./м М-тел - Други оператори = 39 ст./м Глобул към всички оператори = 29 ст./м Вивател към всички оператори = 39 ст./м При кой викате е била по-скъпа тарифата? Доколкото знам при Глобул (май и при МТел) таксуването е на 60 секунди или бъркам Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 E и? Това не прави разговора ти за минута по-евтин. А и както каза някой по-нагоре, ако ще говориш под 30 сек. по-добре си пусни смс. Все пак зависи всичко от това кой колко говори. Аз почти никога не мога да се вместя в 30 секунди, така че за мен вивател изобщо не ми излиза по-евтино. А и да не забравяме принципа "секунда по секунда - минутка" Така че вие си го смятайте на 30 сек., но реално гледайте какво ви се натрупва за 1 минута. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Глобул към всички оператори = 29 ст./м Само в мрежата на ГлоБул и фиксираните мрежи е 29. Иначе е 39. И в крайна сметка става дума за икономия от десетина стотинки, в общия случай... И то ако говориш до 30 секунди. Ако е отгоре се набутваш вече. Аз разговарям предимно с М-тел, така че за мен Вивател си е прецаквация. Както писах по-горе - в 30 секунди не мога да се огранича почти никога. И нека не забравяме, че ако сте към Вивател се лишавате от SMS-и през интернет. 3 години карах само с карта на ГлоБул и получавах определен брой съобщения, все още не бяха пуснали през нета. Щом си взех и една карта на М-тел съобщенията се увеличиха неколкократно. Решавайте си сами Ясно е, че операторът ще се развива и ще предлага все по-изгодни оферти и тогава може да се замисля дали да не си взема и тяхна карта, но засега не могат да ме привлекат с нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Аз малко се отклонявам от темата ама ... Ако в момента съм на "b-connect" и искам да си го променя на "b-connect hit" (примерно или там каквито са другите услуги ) ще се запази ли номера ми или ще се смени ... ? Edit => !0x ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Ще се запази, естествено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Цени без ДДС:М-тел - М-тел = 28 ст./м М-тел - Други оператори = 39 ст./м Глобул към всички оператори = 29 ст./м Вивател към всички оператори = 39 ст./м При кой викате е била по-скъпа тарифата? Цени без ДДС: М-тел - М-тел = 28 ст./м М-тел - Други оператори = 49 ст./м Първоначално тарифиране - 60 сек Глобул - Глобул/БТК = 29 ст./м Глобул - М-тел/vivatel = 39 ст./м Първоначално тарифиране - 60 сек vivatel към всички mrevi = 37 ст./м Първоначално тарифиране - 30 сек При кой викате е била по-скъпа тарифата? И вярвате невярвате ама си има роуминг Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 А някой може ли да хвърли малко светлина как стоят нещата с цените на картите с абонаментен план.Аз съм към Глобул и средно говоря между 2 и 3 часа изходящи , но вече ми се струва , че плащам прекалено много , а не получавам чак толкова много.Седя си на глобул защото не съм се занимавал, а и не съм имал време да проуча как стоят нещата с други планове /аз съм на 120 мин/. Та върпоса ми е тва ли е все още най-изгодното или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.