James_Bond007 Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 ami zavisi na kakvo sa horata na koito 6te zvani6 nai 4esto 6toto ako sa na MTEL , te imat usluga priqteli i semestvo i s 5 4oveka govori6 na 50 st. i moje6 da polu4ava6 sms ot site na mtel <{POST_SNAPBACK}> e da, spored mene edinstveniq nedostatuk na GloBul e che ne moje da se poluchava sms ot internet (pone dokato ne se opravi saitut na vazu.com) inache kato ceni za obiknovenite hora sa mnogo po dobre, osobeno za abonatite na predplatenite karti- na nas sms-ite sa ni 13 st., a na mtel kum nas- 25 nehto kato dve v edno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Имахме едно време един адвокат на Мtel във блока, взривиха му колата! Dreamer, може да каже още по темата <{POST_SNAPBACK}> хаха Dreamer незнаех, че си адвокат . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 според мен Мтел са много по - напредхали от Глобул ! Мтел имат и обхжат ися цените и на двата оператора са почти еднакви ама то ти требва обхрат наи - вече ! иначе мТЕЛ мен лично ме кефи по - вече ! пък и един път бях в един магазин на глобул и ония (продавача) се мъче да направи настрииките за интернет цял час и се побърках да чакам ! от тогава съм ги намразил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 според мен Мтел са много по - напредхали от Глобул !Мтел имат и обхжат ися цените и на двата оператора са почти еднакви ама то ти требва обхрат наи - вече ! иначе мТЕЛ мен лично ме кефи по - вече ! пък и един път бях в един магазин на глобул и ония (продавача) се мъче да направи настрииките за интернет цял час и се побърках да чакам ! от тогава съм ги намразил <{POST_SNAPBACK}> Ми те настройките на Глобул се правят автоматично, фе Пращаш SMS на 1000 с текст Wap и си готов.К'ъв ли ще да е бил този продавач на Глобул дето не знае за това, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Аве тия Глобули да вземат вече и те да пуснат едни безплатни sms-и ще направят голям удар.Аз като се замисля не познавам човек,който като го питам "Защо си на Прима,а не на Би Кънект?",да не ми е отговорил "Ми заради sms-ите!"Като се замислиш малко се набутват за смс-и,ама и бая клиенти си хващат заради тях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Ами и аз си мисля че трябва да направят нещо по въпроса за СМСите... Аз предлагам да вземем всички да им пращаме e-mail-и и да ги убеждаваме че трябва да пуснат един смс център... Според мен това е единственият начин... Аз лично съм им писал няколко пъти и те ми отговаряха че "работят" по въпроса (явно тоя дето ми е отговарял е сънувал).. и все още го чакам този център. Затова дайте да им пишем, докато не го направят!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Абе хора той slav4o тая тема я е пуснал преди повече от година - а вие тука продължавате да му клазвате вземи си prima, вземи си b-connect. Според мен одавна си е направил избора и даже не помни, че е отварял тая тема :) Аз лично от 3 години съм на b-connect и за сега оплаквания нямам. Много. те са по-малкото зло. Сега чакам да видя какво ще направи БТК пък да видимс Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihokilar Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ako imam telefon i re6a da si kupq bconnect ili Prima koe bihte mi prepory4ali i kajete koe s kakvo e po-dobro? <{POST_SNAPBACK}> Разбирасе че БТК скоро пуснаха оферти на които не може да се устои Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Mi Mtel rulez kvo da govora Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 100% i samo Mtel!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 M-Tel "Това е твоят глас , използвай го " Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Mi Mtel rulez kvo da govora <{POST_SNAPBACK}> 100% i samo Mtel!!! <{POST_SNAPBACK}> M-Tel "Това е твоят глас , използвай го " <{POST_SNAPBACK}> Можете ли да се обосновете? Или просто трупате постове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Aз съм на М-тел, обаче като гледам какви промоции и облекчения дават в глобул ме хваща яд. Аз разделям двата оператора на бедни и богати. 1. Ако искаш да се водиш към бедните хорица от Глобул, които се радват като им дадат бонус от 1,50лв. като изговорят 15лв.; които имат по-ниска тарифа на разговори и смс-и с около 6 ст. мисля че беше и т.н 2. Ако искаш пък може да избереш М-тел, които имат голяма репутация, само известни и заможни личности са на М-тел, защото тях не ги интереуват нещастните промоции на Глобул, можеш да играеш в игри като Изпита, в които само от теб зависи дали ще спечелиш, а и цените за смс-и на такива игри са с по-ниски цени от Глобул и ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Аз съм на Глобул, защото са по-евтини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 A та...не е много по темата, ама М-тел дадоха 8,50лв. Коледен бонус на старите прима карти. Тези, които сме повече от 2-3 години на М-тел прима. И...не знам какви са другите условия, ама аз получих. А вие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 A та...не е много по темата, ама М-тел дадоха 8,50лв. Коледен бонус на старите прима карти. Тези, които сме повече от 2-3 години на М-тел прима. И...не знам какви са другите условия, ама аз получих. А вие? аз нищо не съм получил от тези М-Тел ( само за инфо - тази тема е от преди 3 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 само да спомена, че М-Тел не са ми пратили един скапан бонус за 3,5 години... докато много приятели с Глобъл като ги гледам как почти всеки месец получават всевъзможни бонуси си умират от яд... но какво да се прави вече е много късно да си сменям номера... но все пак като си взимах картата Глобъл не бяха алтернатива... Еdit:btw автора на темата е баннат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Какви всевъзмони бонуси, бре? Само като заредиш ваучер ти дават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 A та...не е много по темата, ама М-тел дадоха 8,50лв. Коледен бонус на старите прима карти. Тези, които сме повече от 2-3 години на М-тел прима. И...не знам какви са другите условия, ама аз получих. А вие? И аз от 3 години съм на Мтел и ни бонус ни чудо съм видял... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 A та...не е много по темата, ама М-тел дадоха 8,50лв. Коледен бонус на старите прима карти. Тези, които сме повече от 2-3 години на М-тел прима. И...не знам какви са другите условия, ама аз получих. А вие? И аз също получих, ама за тези, който са повече от три години май е тва нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Hm, az sum na Prima ot lqtoto na 2003.....nito bonus nito ni6to brat4e......samo edin golqm....stimul da si smeni6 kartata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 докато много приятели с Глобъл като ги гледам как почти всеки месец получават всевъзможни бонуси си умират от яд... къде ги тея бонуси жената нито един не е получила Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 като абонат на Мтел от 5 години съм получил по високи цени на разговорите друго маи не и съм на сметка и все пак няма си сменям оператора Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 къде ги тея бонуси жената нито един не е получила И аз... само отначалото като си купих картата имаше някви бонуси там по левче на месец и тва беше.. оня ден получих 1 лев, защото съм била абонат повече от година Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Hm, az sum na Prima ot lqtoto na 2003.....nito bonus nito ni6to brat4e......samo edin golqm....stimul da si smeni6 kartata То 3 години след лятото на 2003 не прави зимата на 2005. Има време и за други промоции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.