tedy Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Именно. А и мен силно ме съмнява, че до 1г. ще имат някакво покритие в Кючука. И аз знам за големи вълни хора, сменящи доставчици, то не беше ДЦЦ, па и нетгруп, в близки времеви интервали.. Па покрай суматохата попострадаха и други доставчици, па и хората живнаха покрай ставащото и някои сменят щото ся са се поусетили че има и други на пазара . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Еми тогава да се запътвам към Близу - по-добре скапан нет от колкото МЕГА скапан нет и без нет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Temper Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Докато Гологанов и Кирев си бъркат по дупките, N3 и Blizoo действат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Докато Гологанов и Кирев си бъркат по дупките, N3 и Blizoo действат ... Подобни снимки не са сензация, такива коли мога и аз да ти снимам всеки ден, макар и не често едновременно на една снимка. По-умното щеше да е да кажеш къде е правена снимката, та хората от кой квартал да знаят дали да се радват (визирам N3, а не близуто) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Temper Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 (edited) ...макар и не често едновременно на една снимка. Смирненски, ул. Йордан Гавазов Edited September 21, 2010 by Burning Temper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 (edited) Именно. А и мен силно ме съмнява, че до 1г. ще имат някакво покритие в Кючука. И аз знам за големи вълни хора, сменящи доставчици, то не беше ДЦЦ, па и нетгруп, в близки времеви интервали.. Па покрай суматохата попострадаха и други доставчици, па и хората живнаха покрай ставащото и някои сменят щото ся са се поусетили че има и други на пазара . Що така си мислиш, в част Кючука имат покритие вече близо година.Аз разкарах нета на ДЦЦ тази пролет, а преди 20-тина дена пуснах и ТВ от кутията. Edited September 21, 2010 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Що така си мислиш, в част Кючука имат покритие вече близо година.Аз разкарах нета на ДЦЦ тази пролет, а преди 20-тина дена пуснах и ТВ от кутията. Да, най-южните райони, за съжаление. Днес ще се обадя да питам какво означават точно синята и жълтата зона от кючука, които са се появили в картата. Там са "моите" зони. В тях имаше единствено Нетгруп, и засега явно ще се чакат кулбокс да настъпят близките години. Синьото - гато стане на морето дупка, а жълтата зона - гато Слънцето стане супер нова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Не защитавам никой, но имате ли представа за каква бюрокрация става въпрос и за какви пари, за да окабелиш даден квартал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Да, най-южните райони, за съжаление. Днес ще се обадя да питам какво означават точно синята и жълтата зона от кючука, които са се появили в картата. Там са "моите" зони. като кликнеш с мишката в тези полета, ще ти се покаже едно balloontip-че с инфо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 (edited) Не защитавам никой, но имате ли представа за каква бюрокрация става въпрос и за какви пари, за да окабелиш даден квартал? Не мисли, че си единствения, който има представа, това не пречи да си мърморим тука. като кликнеш с мишката в тези полета, ще ти се покаже едно balloontip-че с инфо. Еее, мерси, хем вече няколко пъти ми го казват това, ама аз не се сещам всеки път като вляза . Все очаквам по-кадърно изпълнение, като Легенда някъде до картата ама както и да е, поне аз така бих го направил. 10/20 Ноември звучи доста добре, обаче СИЛНО се съмнявам да се случи дотогава, явно точно сега са го сложили да ловят "шарани" (образно казано) или да ги карат да не бързат с избора си, или нещо такова. Но а дано ако не до Ноември 2010, поне до Ноември 2011 дойдат (после ще кажат, че без да искат са объркали годината). Edited September 21, 2010 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 99% няма да са. Днес бях до офиса на Богомил и от там ми казаха, че до преди дни са давали като дати за включване за след 10 дена.В момента не може да гарантира и за 15-20.Показа ми тетрадката и за последните 40мин - 1ч имаше 6 заявки за включване. Та по пътя на логиката, ще включат хората от районите където вече имат покритие и тогава ще работят по разширение на мрежата. Тетрадки,а у,Национални телефони,заявки... На 1-ви Септември дадох заявка - няколко часа след обявяването на новите им цени.... Днес сме 21-ви а няма и следа от тях... Ръчкам ги из техния форум - ще дойдем,ще дойдем... Ама към края на месеца.... Дано не е годината или петилетката! Е за к`во е тази карта на покритието - в зоната сте ама трябва да окабелим... Е значи НЕ СЪМ!! П.С. Пуснал съм заявка и на N3 - Който дойде първи Печели П.С. 2 - Ако пък това горното се случи..... БЕЗ ДУМИ!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Тетрадки,а у,Национални телефони,заявки... На 1-ви Септември дадох заявка - няколко часа след обявяването на новите им цени.... Днес сме 21-ви а няма и следа от тях... На 13-ти септември им дадох заявка и днес 21-ви ме включиха току що от Кулбокса, но трябваше да направя скандал по телефона едва ли не за да стане, иначе нета е перфектен просто........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 NOVATEL са така да се каже, доставчици на "едро" на интернет Ако не се лъжа преди ДСС също взимаха интернет от тях, но в момента явно поради липсата на техника, един вид Гологанов е ръгнал кабела от София, без да контролира нищо.Пуска интернет ( и кабелна ) на ред, колкото да остане някой друг клиент, пък после ще му мусли какво да прави. Което веднага навежда на мисълта: липса на техника -> ГОЛЯЯЯЯМ ПРОБЛЕМ -> кофти интернет за дълго време.Та равносметката е, дано скоро Кирев да си върне достъпа иначе... всички търпящи, няма да изтърпят толкова, колкото му трябва на Гологанов за да върне качеството, поне близко до това което беше преди седмица. сега погледнах инфо-канала - явно все пак контролира нещо, щото са посочени старите офиси...ммм-да, май вече на никой няма да се плаща... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dylgia1 Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 сега погледнах инфо-канала - явно все пак контролира нещо, щото са посочени старите офиси...ммм-да, май вече на никой няма да се плаща... здравейте , интересува ме ако наистина както ми казаха днес от офиса че от вчера има нет за квартал Гагарин но аз нямам дали наистина е възможно да е от модема както вчера писах че модема ми свете до лампа send и ми дава ip 169.254.45.32 и ако е от модема идеи как да си го оправя при положение че не мога да влезна в неговите нстройки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
one665 Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 (edited) сега погледнах инфо-канала - явно все пак контролира нещо, щото са посочени старите офиси...ммм-да, май вече на никой няма да се плаща... До вчера трябваше да плащаме на Кирев, днес на Гологанов - да не плащаме всеки ден. Таксата е за месец/ някои платили и на на двамата/. Сега се пита настощия / за тази седмица/ на кого ще пусне - на всички, на платилит епри него и как ще разбера кои са платили при Кирев и кои въобще не са платили. То май неизвестните станаха повече от известните... Edited September 21, 2010 by one665 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veso_masta Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Аз се обадих сутринта на новия им телефон от инфо канала. Връзката беше отвратителна, едвам се разбираше кво ми говорят. В крайна сметка разбрах, че до 2-3 дни интернет щяли да пуснат на целия град и тогава ще се оправи и скоростта. Телевизията щяли да възстановят всички канали дори по-рано (1-2 дни значи). Дано да се окаже вярно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 На 13-ти септември им дадох заявка и днес 21-ви ме включиха току що от Кулбокса, но трябваше да направя скандал по телефона едва ли не за да стане, иначе нета е перфектен просто........ Късметлия... Аз ВСЕ пак нямам намерение да се карам с някого когато искам да му дам ПАРИТЕ си!! Те не ми искат парите - аз пък зорлем няма да им ги дам!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Тия говеда май са ми спрели нет-а - диодите на "receive" и "send" мигат едновременно. Имам някакъв спомен от едно време когато бях на ЕК, че при неплатена сметка модема светеше така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
one665 Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 (edited) Тия говеда май са ми спрели нет-а - диодите на "receive" и "send" мигат едновременно. Имам някакъв спомен от едно време когато бях на ЕК, че при неплатена сметка модема светеше така. А плащал ли си? Поясни да се ориентираме. Моя модем също така свети - мигат двете още от края на миналия месец. Въобще не съм имала нет от 01.09, но пък познавам хора в друг квартал - неплатили, на които им е пуснат нета от 2 дни, а също и такива платили ина двета каси, като уж от еднат чакат да им върнат парите, обаче нямат интернет. Май е много избирателно пускнето на услугата. Edited September 21, 2010 by one665 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Плащал съм на новата каса в Кичука за септември. Вчера вечерта имах някакв не, макар и супер скапан. Преди малко се прибрах и видях, че модема свети така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
one665 Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Плащал съм на новата каса в Кичука за септември. Вчера вечерта имах някакв не, макар и супер скапан. Преди малко се прибрах и видях, че модема свети така. Ще почакаме да видим - дали 1-2 дни ще им стигнат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 (edited) сега погледнах инфо-канала - явно все пак контролира нещо, щото са посочени старите офиси...ммм-да, май вече на никой няма да се плаща... Прочети пак поста ми.Говоря за интернета! Проблема еда ли ще се реши до седмица И вече почва мн да писва... @Romel - до колкото четох преди... 15 страници техниците/касите на Кирев твърдят, че постоянно им режат кабелите. Хората който до преди това работеха в ДСС спряха да пишат след като Гологанов "отвърна на удара" Последно някакъв негов работник ( по мое наблюдение ) написа ( преди 2 дена ): "Продължава поетапното възстановяване на интернет и ТВ в Пловдив. Още малко търпение" Edited September 21, 2010 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 А бе то е ясно че "Гологана отвръща на удара" ( това го писах преди 20 страници ) обаче ми е много интересно какво сега пък говорят от някогашните "нови" офиси и сегашни стари ...уф че мазало ..демек обаждал ли се е някой на офисите на Кирев и каква версия развиват там ? Защото в Басаеновград например ми казват , че Кирев все още владее техниката там и постоянно въртели едно филмче за екшън резачите на кабели .... За там ясно , ама за Пловдив ми стана весело да чуя, ако се е обаждал някой , защото аз няма на никого да се обаждам, камо ли да плащам ... ма за джамбурето питам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Някой пускал ли е фабрични настройки на цифровата от вчера насам? Колко канала намира? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Някой пускал ли е фабрични настройки на цифровата от вчера насам? Колко канала намира? същите както и ако пуснеш да търси автоматично. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts