enravotta Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 тва е малко странен резултат , да не е през wireless ? Разбираш си от работата!!! Точно през wireless е! С десктоп PC съм, но не исках да ми дупчат нищо, че съм правил ремонт и си сложих рутер+адаптор на компа. Може би губя малко от това, но не съм толкова дребнав! тва пък е още по-странен резултат ;S Я кажи само, защо да е странен? тва пък е още по-странен резултат ;S нормален резултат на най-бързата тарифа е странни са защото не съвпадат скоростите с никоя тарифа и пинга е повече от очакваното Аз съм на тази средната-за 25 лв. Не знам защо е така и от какво се получава, но в началото, докато си намеря най-добрите драйвери, доста се поозорих и нета не беше кой знае, колко по-добър от този на DCC. След като си оправих драйверите, мога само да кажа, че толкова читав нет никога не съм ползвал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukalex Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 SSnDip, какви са недостатъците на услугите на Ентри ? Да знаем в каква насока трябва да се работи ... В хнсока Кючук Париж моля... Най-големия ви недостатък е покритието мисля. В смисал че не е достатъчно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Cooolbox (по-ниската трио тарифа): N3 (не съм много сигурен но май беше високата тарифа): Langame (високата тарифа): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 (edited) Langame (високата тарифа): Този тест на гаров ли е или на булсатком. И ако е на гаров от къде е направен. Edited September 9, 2010 by Wispera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcdoctor82 Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Развалиха ми Договора на ДСС с Кирев и сега се оказва ,че Гологанов имал бъдещ сайт ,който се разработвал www.dccbg.bg! Утре ще се прехвърля на тях... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Този тест на гаров ли е или на булсатком. И ако е на гаров от къде е направен. През WiNet съм (т.е. Гаров не Нетгруп/Булсатком) - близо до ВИХВП съм, но е директно след оптиката като медийния конвертор е на същата кооперация в която живея. Един вид FTTB е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Развалиха ми Договора на ДСС с Кирев и сега се оказва ,че Гологанов имал бъдещ сайт ,който се разработвал www.dccbg.bg! Утре ще се прехвърля на тях... И като се прехвърлиш на тях какво ще стане? Да не би да ти пуснат нет или ТВ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 И като се прехвърлиш на тях какво ще стане? Да не би да ти пуснат нет или ТВ? Пича просто прави реклама на една от новоизлюпените фирми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 И като се прехвърлиш на тях какво ще стане? Да не би да ти пуснат нет или ТВ? Ще му даде един по-голем !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 (edited) А бе не знам за вас, ама DCC като телевизия има един много голям + в сравнение с N3 - това е все още "дебелата" аналогова програма. На мен ми е ясно защо го правят ( N3) - все пак целта е да се придърпват възможно най голям брой абонати на цифровата ТВ. Обаче , на този етап в повечето къщи гъмжи от стари телевизори и в моя случай , ако премина на Н3 всички хлапета и т.н ще изреват на умряло с умрелите 21 канала аналогова... ако пък поискам да им пусна и на тях - ще ми разцепят ...портофела с разните такси - + 7за 2 ри тв и т.н - става дебело. Затова, тези които смело забърсват бившата DCC като версия за ТВ доставчик доста бързат.... a za blizooo - никога вече Edited September 9, 2010 by Romel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Romel, преминаването към цифрова телевизия е изискване от ЕС, а не прищявка на доставчиците! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 (edited) Romel, преминаването към цифрова телевизия е изискване от ЕС, а не прищявка на доставчиците! аз не съм против цифровата. Просто казвам , че 21 канала аналогова пък била и без пари не ме устройва на този етап, а ТВСАТ засега покрива всичко - и за пенсионерите и за хлапетиите и всичко за 15 лева Edited September 9, 2010 by Romel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enravotta Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 А бе не знам за вас, ама DCC като телевизия има един много голям + в сравнение с N3 - това е все още "дебелата" аналогова програма. На мен ми е ясно защо го правят ( N3) - все пак целта е да се придърпват възможно най голям брой абонати на цифровата ТВ. Обаче , на този етап в повечето къщи гъмжи от стари телевизори и в моя случай , ако премина на Н3 всички хлапета и т.н ще изреват на умряло с умрелите 21 канала аналогова... ако пък поискам да им пусна и на тях - ще ми разцепят ...портофела с разните такси - + 7за 2 ри тв и т.н - става дебело. Затова, тези които смело забърсват бившата DCC като версия за ТВ доставчик доста бързат.... a za blizooo - никога вече Тук не мога да не се съглася! И ми е чудно, защо го правят. Нищо не им коства да пуснат към 40-тина по-популярни програми, пък нека да струват пари. В този живот нищо не е безплатно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 (edited) @Romel, и ти си прав. Аз също съм със стари телевизори и няма изгледи да си купя нов скоро. Обаче много ме дразнеше факта, че спря discovery channel, а аз почти само него гледам. И детските канали ми се струваха кофти, особено boomerang . Edited September 9, 2010 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Вижте сега, аз не искам да обърнем темата какви са n3. Който не му отърва - не ходи при тях. За интернета - харесва ми - отидох - нямам предразсъдъци. Обаче прекалено организираните телевизии, които педантично отбелязват всеки бит информация и ти я начисляват на сметката са малко неудобни в днешно време. Бившата ДЦЦ си е малко като разграден двор ( за момента) и елементарната сметка наистина я прави атрактивна... докога - не се знае но ...бъдещето ще покаже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Моят телевизор се явява аналогов ТВ тунер,така че напълно ви разбирам.DCC може да са всичко,но аналогавата телевизия като брой канали е отлична. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Това го бях казал и аз в една от другите теми. Мисля, че тази на N3. Отговориха ми в крайна сметка, че са мислели да е просто ей така, но са щели да напълнят пакета, защото имало търсене. Все пак, доста хора имат по няколко телевизора в къщи и само основният е с цифров приемник. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Romel, преминаването към цифрова телевизия е изискване от ЕС, а не прищявка на доставчиците! Само за ефирната за да се освободят честоти. Начина на разпространение по кабел не е регламентиран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Развалиха ми Договора на ДСС с Кирев и сега се оказва ,че Гологанов имал бъдещ сайт ,който се разработвал www.dccbg.bg! Утре ще се прехвърля на тях... Човек, ти да не си мазохист? Гледай като подпишеш двугодишен обвързващ договор при Гологанов, да предплатиш и за него. Така ще си възможно най-прекаран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
one665 Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Развалиха ми Договора на ДСС с Кирев и сега се оказва .... Как точно развали договора на ДСС - Кирев, по-конкретно - подфписа нещо, върна техниката, какво точно направи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netvista Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 (edited) ако ще се махаш от тях, направо си го задръж. много ми е интересно как ще дойдат да ти го "изземат" ... да видим дали ще покажат договора ти с DCC, която към настоящия момент са в небитието. На същото мнение съм! Днес ходих до "старите" каси и си пуснах молба за спиране и такава за връщане на парите ми за септември. Дадоха ми даже входящ номер на молбата и ми казаха, че ще ми върнат парите като им занеса техниката. Аз пък им казах да дойдат да си я вземат, но задължително да носят оригинала на протокола с който съм я получил. Отговорът бе, че протоколите са в "офиса" ?! който е заключен ?!?!?! Така, че парите няма да си ги видя сигурно, но имам вътрешното чувство, че така наречената техника ще си остане за мен (не че ми трябва, ама...). Ходих на старите каси, защото на 10.08 като си плащах за септември ме метнаха да подпиша "СПОРАЗУМЕНИЕ", тъй като единия собственик се отказвал, а другия (Гологанов) ставал правоприемник на ДСС. Успех на всички, и не се лъжете да връщате техниката нито на едните, нито на другите, докато не видите в кой е ОРИГИНАЛА на протокола... Днес около обяд ще ми пускат Н3 и утре ще постна първи впечатления. Edited September 10, 2010 by netvista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUISTERa Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Оригинала на протокола може да ти го донесе всеки. Искай нов приемо-предавателен протокол с печат на ДСС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netvista Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Оригинала на протокола може да ти го донесе всеки. Искай нов приемо-предавателен протокол с печат на ДСС. Мдааа, това е възможно. Но моето намерение е да си прибера оригинала. А иначе с печат на ДСС е най-сигурно наистина. А бе като му дойде времето ще видим... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Romel, преминаването към цифрова телевизия е изискване от ЕС, а не прищявка на доставчиците! Извинявам се за офтопика,но този пост ми навя носталгични спомени!!Прозвучами като едно време: "преминаването към цифрова телевизия не е прищявка а ДИРЕКТИВА НА ПАРТИЯТА". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koce Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 (edited) Ето още малко информация за проблема. http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/09/11/razchistvane-na-smetkite-po-bylgarski.98594. Edited September 11, 2010 by koce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts