Jump to content
BulForum.com

DCC

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

откажи се временно от евроком, и се връзвай на DCC, никой от еврокома не може да ти пипне кабелите, само модема ако не е твой ще трябва да им го върнеш. тва е цялата философия.

модема е купуван навремето и нищо нямам да им връщам :)

модема е купуван навремето и нищо нямам да им връщам :)

идеален си тогава, и аз бях така ама си използвам на DCC естествено.

Edited by paspartu

Колко тв-та могат да се включат в 1 апартамент и колко трябва да се доплаща? За аналогова става въпрос, защото до колкото си спомням при евроком се плащаше, но беше преди много години...

Edited by the_alien

3 телевизора са позволени ;)

сигурен ли си, щото аз като е вързах за два беше безплатно за трети се плащаше, ама не помня колко.

pcworm нещо правите ли та тоя следобед е слабичко свалянето. може и само при мен да е де. просто питам

Имаше малко неща за доизпипване.Вече всичко би трябвало да е наред.

Учудвам се как има хора които още седят на Евроком,днес бях до един пряител на ДЦЦ на тарифата от 15лв ем кво да кажа 500кб/с от арената на моменти до 1мб/с но е за малко единия мб единственото което не ме устройва е че се иска и кабелна която на мен не ми трябва :) иначе интернет-а е прекрасен поне за времето което го изпробвах.

Някой както беше констатирал за доста хора от тука които все говорят "ще изчакам дано се оправят"(докота народе докота живота си минава с тва чакане)смених от Евроком на ггшит после easy-lan но и те се скапаха върнах се на ггбит(евроком лан) но ако почне отново се базика отново ще си го сменя няма чакам аз с месеци ония да се сетят да инвестират малко пари за да направят по привлекателна услугата си . :) Проява на мазохизъм е това особенно тези на 20лв тарифата мъка мъка

Edited by OutSider

Интернета е супер... Е как за два месеца откакто съм при тях един път не спря не знам. То не бяха бури, не беше чудо а нета не мърда... Локално стигам и аз доста високи скорости(до 1.3Мегабайта)а външният в най-натоварения случай е 230-250-тина. Не са никак малко моментите да стигна и почти 5мегабита за външен - например да си свалям драйвери от нвидия с 600КБ :P Само upload-а ми спадна малко. Преди беше 1.7Мбита сега е 1 :), но не ми трябва повече и без това.... на 25 левовата тарифа съм...

skromnoff9.th.jpg

182030835fz8.png

За всеки допълнителен телевизор - 10лв

10 лв. при закачването или 10 лв. на месец? при евроком беше 5 лв. при закачването, но не плащаш за тях в месечната такса т.е. въпросните 5 лв. се даваха само при прекарването и толкова.

10 лв само първия път и то само ако няма изградена мрежа (ако си бил към Евроком и имаш кабели до всички тв нищо не плащаш)

ясно. мерси за инфото.