Jump to content
BulForum.com

DCC

Recommended Posts

И аз имах проблем с нета.А съм плащал на старата каса последно.А тези истинските и само нета ли държат а другите кабелната :blink: .

115545438 са на новите.Старите са 115545452.

Edited by koce

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ами то ДЦЦ не се закрива, нито преименува, нищо не се прави по нея. Справка търговския регистър - единия съдружни иска да изключи другия, но фирмата си я има и си спорят.

Този спор едва ли ще има скорошно решение защото дяловете са по 50% и двамата съдружници са и Управители едновременно :)

И двамата може да искат да изключат другия, но никога няма да стигнат до това защото има пълен паритет и няма да им достигнат необходимите гласове.

С две думи... някой трябва да отстъпи, но като гледам какво става... едва ли ще стане.

Дупе да е яко на оставащите при тях потребители.

И аз имах проблем с нета.А съм плащал на старата каса последно.А тези истинските и само нета ли държат а другите кабелната :blink: .

115545438 са на новите.Старите са 115545452.

Търговския регистър е общо достъпен, засега безплатен. По голяма, часто от фирмите са пререгистрирани. Можеш да влезеш и да си направиш справка. И да си направиш изводите. Аз така направих и реших да дойдат да ме потърсят и да се легитимират, ще им върна оборудването. За мое голямо съжаление ще чакам друг доставчик да достъпи до нашата улица поне 2 месеца - без НЕТ и ТВ, но пък не смятам да наливам пари в нечия фирма доброволно и после да се жалвам, че се е облагодетелствал неправомерно. Ми то след 15 дни СЕМ може да се самосезира /как ли пък, но .../ , че въпросните нови фирми неправомерно рапростарняват КТВ и НЕТ и да им резне кранчето, но те ще са прибрали моята такса, да не говорим, че откакто са с еразпъркали доставянето не тези услуги е има...нема и за нета, и за ТВ - кабелна и цифрова. Ама таксата си я вземат, е не била голяма, ама то и 1.00 лв да е, нали е...

Edited by one665

Та на въпросчето - данните на "НОВИТЕ КАСИ":

"ТВ САТ КОМ" ЕООД

гр.Пловдив ул."Средец" 62 (предлагам масово да проверим кой живее там)

БУЛСТАТ: 115 545 438

ОФИС

гр.Пловдив ул."Д-р Рашко Петров" 2

ЗДДС N: BG 115 545 438

още една касова бележка от друг офис :

"ТВ САТ КОМ" ЕООД

гр.Пловдив ул."Средец" 62 (предлагам масово да проверим кой живее там)

БУЛСТАТ: 115 545 438

ОФИС

гр.Пловдив ул."Иван Гарванов" 6

ЗДДС N: BG 115 545 438

:)

успях да се свържа с 070042244, но изненадата ми беше по-голяма когато на "Повреди"(2) чух ... гласова пощенска кутия(voice mailbox). определено тези нямат желание да кореспондират склиентите си :lol:

успях да се свържа с 070042244, но изненадата ми беше по-голяма когато на "Повреди"(2) чух ... гласова пощенска кутия(voice mailbox). определено тези нямат желание да кореспондират склиентите си :lol:

Поне ще си излееш проблема неограничено във времето и на спокойствие :)

Поне ще си излееш проблема неограничено във времето и на спокойствие :)

е, кутията беше "пълна"(интересно, че съобщението беше на английски) ... явно вече много хора са го направили, по подобаващ начин :D

Аз днес ходих до "старата каса" и "новата каса" в Кючук Париж и от двете места твърдят,че те са истинското ДСС :punk А аз и на двете места казах,че аз съм редовен платец,който няма интернет!!!

Видимо им мина през ......сещате се къде,но си направиха все пак труда да ми отговорят:

Стара каса : ".....ами тези,които се представят за ДСС ни съботират и ни режат кабилити пустуянно и дажи вчера са арестували една групичка хора,които са рязали наши кабили,но тамън оправихме проблема и те са ги пуснали,незнам защо и те пак отрязаха другади кабел!!!! Даже единия от арестуваните е бил шефа на новата фирма....."

Нова каса:" .....ами като сте платили там,ходете си искайте парити и елати да платити тука и шъ имати интирнет......теее ония само каси имат,нямат ни поддръжка,ни нищу........"

Супер задоволителен отговор!!!

е, кутията беше "пълна"(интересно, че съобщението беше на английски) ... явно вече много хора са го направили, по подобаващ начин :D

На английски е защото сме първи полиглоти в Юръп :)

Аз днес ходих до "старата каса" и "новата каса" в Кючук Париж и от двете места твърдят,че те са истинското ДСС :punk А аз и на двете места казах,че аз съм редовен платец,който няма интернет!!!

Видимо им мина през ......сещате се къде,но си направиха все пак труда да ми отговорят:

Стара каса : ".....ами тези,които се представят за ДСС ни съботират и ни режат кабилити пустуянно и дажи вчера са арестували една групичка хора,които са рязали наши кабили,но тамън оправихме проблема и те са ги пуснали,незнам защо и те пак отрязаха другади кабел!!!! Даже единия от арестуваните е бил шефа на новата фирма....."

Нова каса:" .....ами като сте платили там,ходете си искайте парити и елати да платити тука и шъ имати интирнет......теее ония само каси имат,нямат ни поддръжка,ни нищу........"

Супер задоволителен отговор!!!

Е, бугарскиют поне е нъ ниво :)

днес в едната каса ... две горили(въоръжени), отвън търпана и полиция ... един разправя, че някакви "техници" идвали в дома му и му искали по 10 лв. за цифровия приемник, а като отишъл на място и питал "кви са тея техници, дето ми искат по 10 лв.", от касата(само не разбрах "стара" или "нова" каса) му отговорили, че не са ги пращали, но сигурно ... "подслушват телефоните ни". :woot

а бе, такъв филм няма. заклевам се :lol:

А бе тея що не вземат ( Гологана и другия) да се срещнат на някой стадион, да си направят една яка караманела и който направи на другия главата мека - той ще е "онбашията" ! Другия обявява, че има " сербез сюргюн" и прави домана.... :lol: Всичко това като го пуснат по канала на ТВ САт-а веднага ще е ясно кой какво и няма да има ядове... Просто и ясно ..що се мъчат... :punk

( лелей , даже го преведох на най-чист асеноградски ) :lol:

Ситуацията е жалка.

В тези тежки времена, в условията на зъдалбочавашта се икономическа криза, където всеки ден за фирмите борбата е за оцеляване - тези двама главоци се карат махленски и губят хиляди киленти от там и пари.

Още по-жалко е, че успяха да изградят стабилна инфраструктора и да предложат добър продукт на конкурентен пазар. Почти елеменираха Евроком с ниски цини и качествено обслужване. Наляха маса пари и успяха да си изградят име и позиции. Всичкият този труд с години се сгромоляса за отрицателно време. Конкуренцията не прощава.

Сигурно в момента останалите оператори, особено тези които предлагат и телевизия - coolbox, Blizoo & N3 дебнат като хиени да захапят плячката. Така и трябва. В бизнеса прошка няма.

Този случай трябва да се документира и влезе учебниците по икономика. Утре като си правите собствени бизнеси, гледайте да сте мажоритарни собственици да не вземе някой некадърни да ви вкара в бранкрут.

В тези тежки времена, в условията на зъдалбочавашта се икономическа криза, където всеки ден за фирмите борбата е за оцеляване

:rofl: Това от някой вестник ли го преписа?

Edited by djadomraz

:rofl: Това от някой вестник ли го преписа?

Е много смешно! От списание го "преписах"...

Не, живеем в най-богата страна в ЕС. !

Дефецита по текущата ни сметка не е в милиарди.

Външният ни дълг не е в милиарди.

Безработицата не е над 10%.

Здравоепозването ни не е най-слабото и бедно в ЕС.

Фирмената задлъжнялост не се покачва всеки изминал ден.

Лошите кредите не се увеличават всеки изминал ден.

Броят на семействата изгубели жилищата си от банки не се покачва всеки изминал ден.

...

Мога да изборявам още, въпроса, е че си много захлупен да го кажеш т'ва

Edited by slick

Кризата приятелю отминава, а четейки те излиза че май сега почва... и подобни гръмки слова има основно в списанията и телевизията. Но ако следваш журналистика ти е простено - тогава ще го минем като професионално изкривяване... И написано така "където всеки ден за фирмите борбата е за оцеляване".... ц ц ц... Дори без финансова криза всеки ден за нормалните фирми е борба за оцеляване, да. Като решиш че си забогатял достатъчно и спред да бачкаш и загиваш - това е простата истина. Няма лежене на стари лаври, поне не за дълго.

Относно горното - винаги има и по-зле, това не е успокоило никого обаче...

Дори без финансова криза всеки ден за нормалните фирми е борба за оцеляване

Като общо правило това е вярно. С разликата, че преди кризата бизнеса/фирмите се развиваха, откриваха нови офиси в други градове, разширявахе дейността си, назначаваха нови и повече хора, инвестираха в инфраструктора и технология.

Сега? Фирмената задлъжнялост тежи доста, в един момент и държавата се оказа лош платец. Бизнеса не може да обслужва кредитите си. Не могат да се разплатят с други фирми. Уволняват хора, намаляват заплати, закриват офиси, намаляват дейността си и обсега на действие. Предприемат се какви ли не мерки само и само да изплуваш и да удържиш на фронта - защото много не успяха.

В този смисъл двамата собственици на ДСС изпуснаха кокала в най-неподходящото време. Следва конкуренцията да ги накаже безмилостно.

Кръговрата на живота е интересно нещо. Преди време ЕК се бяха забравили и ДСС ги ужилиха като им вземаха значителен процент от клиентите им.

Сега останалите ще се възползват от цирка на ДСС и ще вземат тяхните клиентите и то най-вече тези, които споменах предлагат и телевизия.

Прав ли съм, furiozo? :rolleyes:

Цирк има, ама какво толкова им обръщате внимание?

Конкуренция има, нали? Отивате при конкуренцията, а на тези има теглите чертата и толкова.

Иначе и аз днес минавайки покрай офиса на Вапцаров, видях някакви мутрофони да се правят на охрана - много смешна картинка.

Някой, който е платил на "новите" каси има ли нет или всички нямаме нет?

Моя модем упорите си мига на "дискотека" и си мисля дали да не платя в новите каси(че се набутах да платя на старите :) ),ама имам чувството, че и от там няма да могат да ми пуснат нет-а.

Пишете на КЗП и пускайте жалби, колкото повече толкова по-добре :).

За да се махна от тоя "доставчик", може ли без да подавам завление, че то незнам вече в кой офис да им кажа,че се отказвам от удоволствието да съм им клиент :)?

Аз така или иначе съм се набутал да платя, та да си ползвам телевизията докато дойдат да си приберат приемника, ама то и там ще е интерено кои ще дойдат :).

П.П. На тея Близу-то как им е нет-а :), да знам дали да се заробя 18 месеца ?

Някой, който е платил на "новите" каси има ли нет или всички нямаме нет?

Моя модем упорите си мига на "дискотека" и си мисля дали да не платя в новите каси(че се набутах да платя на старите :) ),ама имам чувството, че и от там няма да могат да ми пуснат нет-а.

аз съм платил на новите каси и мога да кажа, че вече втори ден(от началото на месеца) интернета "изчезва" между 9 и 17 ч. ... утре едва ли ще е по-различно, дори очаквам вечерта в 22 ч. да изчезне един канал, по който ще дават един футболен мач ...

Аз днес нямах нет от около 12 на обяд до не знам кога, защото към 16ч излязох и се прибрах преди около час, а вече имаше интернет. Платих на "нова" каса на 28 август.

...

1 нещо ще те попитам - имаш ли фирма или нещата които спомена ги знаеш от вестниците и телевизията?

Питам защото това беше валидно преди година, преди 6 месеца а в момента доста фирми взеха да назначават нови хора.

И държавата взе да си плаща задълженията за миналата година. Знам за това от 1во лице не от медиите. Знам и че имах да взимам от май миналата година 1 камара пари като авансово си внесох ДДСто и сега си чакам парите барабар с внесеното ДДС, но без лихвите ами дори по-малко ще платят а не по договор... много неща още знам и то от първо лице, въпроса ми е като ги говориш ей такива общи приказки доколко си наясно и откъде защото така написано е все едно чета съчиненията на някой журналист.

...

стига с тея оффтопици бе ... спри се малко. някой ти подаде нещо и ти веднага налапваш въдицата. някъде по-горе беше писал "професионално изкривяване", а аз твоето мога да го определя като професионално спамене :laughing:

п.п. в тоя раздел модератори няма ли? :unsure: