exabyte Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Има ли някъв мейл на съпорта? Искам да ги питам за по-специфично покритие и малко ме съмнява телефонистките да ми отг :Д На страницата им има форма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooster Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 здр. някой знае ли как се отключват затворените менюта за настройки на цифровия приемник Topfield 6100 DCC? искам да пресканирам ръчно а не само връщане на фабрични настройки.мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 (edited) здр.някой знае ли как се отключват затворените менюта за настройки на цифровия приемник Topfield 6100 DCC? искам да пресканирам ръчно а не само връщане на фабрични настройки.мерси! Не съм на 100% сигурен, но мисля че не може. Преди малко пак имаше супер лаг, но тъкмо да се оплача и се оправи интернетя Edited October 19, 2009 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Тая форма на сайта е малко като украса май;х от петък не са ми отговорили изобщо ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Моля кажете ми до колко часа работят касите им в съботааааа. Спешно е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 (edited) От днес имам оптика на ДСС малко по-късно ще пусна повече инфо, защото доста хора гледам питат, а няма почти никаква информация Edited November 4, 2009 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 В кой квартал си и на коя тарифа си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 В Кючука е. Изпревари ме.Тъкмо мислих да сменя модема и се чудих този или другия месец да го направя.Но сега отивам при първа възможност да заръчам оптиката.А я кажи безплатно ли ти я пуснаха, защото когато питах колко ще ми струва, касиерката ми каза, че ще е безплатно, като за настоящ абонат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 (edited) В Кючука е.Изпревари ме.Тъкмо мислих да сменя модема и се чудих този или другия месец да го направя.Но сега отивам при първа възможност да заръчам оптиката.А я кажи безплатно ли ти я пуснаха, защото когато питах колко ще ми струва, касиерката ми каза, че ще е безплатно, като за настоящ абонат. Смирненски Безплатно е, като се доплаща разликата в цената и се смята кой ден от месеца се пуска интернет.Също така си връщане в комплект модема, диска, кабели и т.н. До сега бях на 15лв с кабелен модем, сега съм на 24лв с оптика ( това е ниската тарифа ) и искаха да доплатя 8.10лв Инсталацията става за около 1ч ( сплайсване + зависи от къде минава кабела в апартамента ви ) като при мен ползваха вече готовите дупки от коаксиалния кабел. Ето и тест от торенти - zamunta и arena с уговорката, че скороста варираше.Файла с повече сийдъри скочи до 8.6 , но другия падна на 1.5 и т.н. Това е скороста която се поддържаше през по-голямата част от времето на сваляне. Edited November 4, 2009 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 (edited) Даи някои друг скреен да видим как е с чужди торенти Edited November 4, 2009 by Wispera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Амм то Кючука, Смирненски, все тая. Бях останал с впечатлението, че си в Кючука. А ъпа как е?Говорим за торенти.Спийд теста е ясен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Единствено БГ трафика е повече, външният почти не се различава. В този смисъл струва ли си за малко допълнителен бг торент-трафик още 9лв на месец? Аз очаквах по-високи международни скорости при оптиката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 На фона на 1mbit ъплоуда при кабеларката не само си заслужава ми направо е задължително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 На фона на 1mbit ъплоуда при кабеларката не само си заслужава ми направо е задължително ... ама то ъплоуда е почти един и същ. като гледам стойностите, само download-а на bg peering-a е по-висок. всичко друго си е както е "на кабеларката" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 (edited) На фона на 1mbit ъплоуда при кабеларката не само си заслужава ми направо е задължително Да и за мен ъплоуда е доста от значение, но най-вече много по-ниския пинг!Случва се да ползвам и за работа ПС-то и когато имам пинг 200мс към бг машини направо се не трае ( макар и рядко да се случва ). После като се прибера ще пусна да търпа нещо от чужд тракер.Ето малко тестове от ftp-та, защото според мен те са доста по-достоверни: UK # wget ftp://ftp.slackware.org.uk/slackware/slackware-13.0-iso/slackware-13.0-install-d1.iso --2009-11-05 12:48:10-- ftp://ftp.slackware.org.uk/slackware/slackware-13.0-iso/slackware-13.0-install-d1.iso => `slackware-13.0-install-d1.iso' Resolving ftp.slackware.org.uk... 83.170.99.252 Connecting to ftp.slackware.org.uk|83.170.99.252|:21... connected. Logging in as anonymous ... Logged in! ==> SYST ... done. ==> PWD ... done. ==> TYPE I ... done. ==> CWD /slackware/slackware-13.0-iso ... done. ==> SIZE slackware-13.0-install-d1.iso ... 620077056 ==> PASV ... done. ==> RETR slackware-13.0-install-d1.iso ... done. Length: 620077056 (591M) 4% [> ] 25,220,040 925K/s eta 11m 15s RU # wget ftp://ftp.chg.ru/pub/Linux/Slackware/slackware-12.1-iso/slackware-12.1-install-d1.iso --2009-11-05 12:50:33-- ftp://ftp.chg.ru/pub/Linux/Slackware/slackware-12.1-iso/slackware-12.1-install-d1.iso => `slackware-12.1-install-d1.iso' Resolving ftp.chg.ru... 195.178.192.118, 193.233.9.194, 2001:640:20:ff00::194 Connecting to ftp.chg.ru|195.178.192.118|:21... connected. Logging in as anonymous ... Logged in! ==> SYST ... done. ==> PWD ... done. ==> TYPE I ... done. ==> CWD /pub/Linux/Slackware/slackware-12.1-iso ... done. ==> SIZE slackware-12.1-install-d1.iso ... 691970048 ==> PASV ... done. ==> RETR slackware-12.1-install-d1.iso ... done. Length: 691970048 (660M) 1% [ ] 8,096,664 322K/s eta 44m 41s USA # wget ftp://slackware.mirrors.tds.net/pub/slackware/slackware-13.0-iso/slackware-13.0-install-d1.iso --2009-11-05 12:53:17-- ftp://slackware.mirrors.tds.net/pub/slackware/slackware-13.0-iso/slackware-13.0-install-d1.iso => `slackware-13.0-install-d1.iso' Resolving slackware.mirrors.tds.net... 204.246.0.134 Connecting to slackware.mirrors.tds.net|204.246.0.134|:21... connected. Logging in as anonymous ... Logged in! ==> SYST ... done. ==> PWD ... done. ==> TYPE I ... done. ==> CWD /pub/slackware/slackware-13.0-iso ... done. ==> SIZE slackware-13.0-install-d1.iso ... 620077056 ==> PASV ... done. ==> RETR slackware-13.0-install-d1.iso ... done. Length: 620077056 (591M) 2% [> ] 18,219,340 1.10M/s eta 9m 38s ... ама то ъплоуда е почти един и същ. като гледам стойностите, само download-а на bg peering-a е по-висок. всичко друго си е както е "на кабеларката" Дам ама за мен от 4 до 6 пъти по-голям ъплоуд си е стойност Edited November 5, 2009 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Дам ама за мен от 4 до 6 пъти по-голям ъплоуд си е стойност е, къде го видя този от 4 до 6 пъти по-голям ъплоуд? това е за 15 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 (edited) е, къде го видя този от 4 до 6 пъти по-голям ъплоуд? това е за 15 лв. Е или аз не виждам вече хептен или при мене е 4Мб и 6Мб Ето и торент теста като това може да се каже е макса който качи.Държеше 850-900к през повечето време.Предполагам са малко сийдърите иначе може да качи и до към 1.5, но едва ли повече. Edited November 5, 2009 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 е, това е друго аз мислех, че скоростта на @slick, която е показал е от въпросната "оптика". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANiO_G Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Здравейте. От вече 1 ден съм абонат на DCC , всичко е Ок, ниски латенции, сравнително постоянна скорост ... Имам въпросче - четох договора, но нещо не схванах - позволено ли е да си ползвам wireless мрежа за лаптопеца / имам едно адаптерче, което може soft AP / ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Здравейте. От вече 1 ден съм абонат на DCC , всичко е Ок, ниски латенции, сравнително постоянна скорост ...Имам въпросче - четох договора, но нещо не схванах - позволено ли е да си ползвам wireless мрежа за лаптопеца / имам едно адаптерче, което може soft AP / ? Стига да може да си го конфигурираш, нямаш грижи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 А бе започвам да се навивам и аз за оптика. То явно coolbox ще дойдат до Победа 2018 година ... а съпорта на Нетгруп при проблем ме докарва до неистова ярост от невъзможноста да разбия нечия глава или поне апаратура та ми се щеше някй да вметне - как е съпорта тук ? То не може да е по зле от Нетгруп, това е ясно , въпроса е дали що годе ги бива .... другото е хм ...колко остър ъгъл може да вземе оптичното влакно, че всичко ми е по разни тесни кабелни канали хем пълни , хем с остри чупки ( в кръста ) и като последно 10 някой от Кършака включил ли се е , че тук никаква реклама не съм видял , ама и ни багери , оптични влакна и други такива не съм мяркал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 А бе започвам да се навивам и аз за оптика. То явно coolbox ще дойдат до Победа 2018 година ... а съпорта на Нетгруп при проблем ме докарва до неистова ярост от невъзможноста да разбия нечия глава или поне апаратура та ми се щеше някй да вметне - как е съпорта тук ? То не може да е по зле от Нетгруп, това е ясно , въпроса е дали що годе ги бива .... другото е хм ...колко остър ъгъл може да вземе оптичното влакно, че всичко ми е по разни тесни кабелни канали хем пълни , хем с остри чупки ( в кръста ) и като последно 10 някой от Кършака включил ли се е , че тук никаква реклама не съм видял , ама и ни багери , оптични влакна и други такива не съм мяркал За съпорта... не съм бил на Нетгруп и не знам как е, но според мен бива За ъгъл мисля 90 градуса. Реклами няма, няма и багери и т.н. , защото се ползва вече изграденото трасе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Ахм... поне един като каже че бива, това е повече от нетгруп , за които сигурно няма да има и един А не знам ...аз съм на DCC телевизия от почти 2 години и кабела към кутията ми идва каточели от покрива, а не от мазето със зелето : ) и затова като четох разни нови канали и багери реших , че при мен явно няма покритие пък картата не е указано къде е кабелна , къде е оптика покритието ... не че ми пречи да питам де ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Питаш, че не знам и аз каква точно им е политиката с оптиката, но към момента има на много малко места. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANiO_G Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Аз съм от Кършака, имам нет от .. 2 седмици. И ето първите впечатления: Малко зор беше с прекарването, понеже съм на квартира, без договор, а те си имат някаква политика, та се наложи интернета да е на име на хазяйна ми. Като цяло - добър нет, с ниски латенции, очакванията ми бяха по-ниски. Под 13Мб/с не съм паднал все още... Честичко си дропва... за по 30 секунди, не е фрапиращо. Модемчето им е сравнително добро. Като цяло съм абонат на DCC от твърде скоро, за да мога да дам конкретен коментар по support-а, просто за сега не съм имал нужда да се обаждам на техниците. Иначе кабелната ... Добра е, 90-тина канала, за сега от нея нямам оплаквания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts