Mockingbird Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 70011099 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Тази вечер се уляха - 3 часа без нет и ТВ. Извинението отново беше EVN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Как да се справят с проблема EVN, с UPS ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Как да се справят с проблема EVN, с UPS ли? Това не е моя работа как ще се справят. Аз им плащам такса и следва да получавам услугата за която съм им платил. Струва ми се, че тия оправдания с ЕВН вече станаха нещо като "добър ден" за ДЦЦ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 на мен пък ми беше за първи път да нямам толкова време нет (+кабелна), но приех нещата мнооооо спокойно. то вече хората като нямат нет и телевизия и полудяват ... въпроса е, че сега всичко е наред и да се надяваме да няма повече аварии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Как да се справят с проблема EVN, с UPS ли? Langame как се справят? Лично при мен стои едно захранване с батерия което е закачено от своя страна за моя UPS. Верно правя го по собствено желание но какъв е проблема с ЕВН толкова? Аз много отдавна не съм стоял без ток цели 3 часа. По-скоро проблема е че захранването идва от някой офис който е заключен и докато намерят някой който има ключ за него че да цъкне бушона минава време. Това обаче нали се сещаш чий проблем е? Не е лесно да се намери откъде да се захранват нещата но не е и чак толкова трудно при добро желание... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Мисля, че проблемът е в кофти инсталации на EVN, които не бацат, а не в заключени офиси. Но в интерес на истина нямам представа, ако някой разбере, и на мене би ми било интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 При нас пък редовно ИВН правят проблеми, мрежата им е толкова остаряла... и само някакви части подменят и след известно време пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akudja Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 (edited) DCC с нов сайт с възможност за онлайн заявка Edited February 6, 2009 by akudja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 оказа се,че DCC не са по "розови" от ЕК най - малко по отношение на цените... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 оказа се,че DCC не са по "розови" от ЕК най - малко по отношение на цените... А най-много? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Добре де, някой реално върза ли се на този оптичен нет дето го предлагат? Гледам и по инфо канала го рекламират, а последно доколкото си спомням някой тук беше писал, че все още не се предлага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 (edited) пинг-а продължава да е нетърпим ... който играе игри в мрежа, да бяга надалеч от dcc. C:\Documents and Settings\samkijot>ping www.google.com Pinging www.l.google.com [74.125.39.99] with 32 bytes of data: Reply from 74.125.39.99: bytes=32 time=135ms TTL=242 Reply from 74.125.39.99: bytes=32 time=90ms TTL=242 Reply from 74.125.39.99: bytes=32 time=94ms TTL=242 Reply from 74.125.39.99: bytes=32 time=74ms TTL=242 Ping statistics for 74.125.39.99: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 74ms, Maximum = 135ms, Average = 98ms Edited February 8, 2009 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovid Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 пинг-а продължава да е нетърпим ... който играе игри в мрежа, да бяга надалеч от dcc. При мен вечер даже и брауза е силно затруднен. За онлайн игри не смея и да си мечтая. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Тази вечер отново нямаше сигнал повече от час. Започват яко да ми лазят по нервите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 (edited) грешка ... Edited February 16, 2009 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Оптичният им нет е като този с модема. И техен служител ми каза да не се занимавам с тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Оптичният им нет е като този с модема. И техен служител ми каза да не се занимавам с тях т.е. висок пинг, слаб ъплоуд, прекъсвания или всичко накуп? И все пак предлага ли се вече официално? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Почвам да се изнервям с тоя лимит на даунлоуда до 230KB след 19:00!? Лимита го има и цял ден Събота и Неделя! Дразнещо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack of Spades Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 А техниците се правят на луди (а може и да не знаят) когато ги попиташ защо е така. Бяха при мен в събота да ми пуснат още един телевизор. Попитах ги, ей така между другото на какво се дължат ограниченията. "Какво ограничение бе ман, всичко е нормално, нета ти е на шест..." - отговарят ми те - "...това е защото вечер е натоварена мрежата, иначе няма проблеми". Ъъъ, да бе, да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 (edited) Да бе. Натоварена мрежа и като по чудо всяка вечер от месеци се ограничава точно на 230. Интересна работа. Вчера до 19 без 10 някъде свалях със 800 и като се върнах на компютъра в 19:10, беше заковало на 230. Edited March 5, 2009 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rat Man Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Здравейте, В Пловдив имате голям избор на доставчици на НЕТ и ТВ. НИКОГА НЕ ИЗБИРАЙТЕ DCC. Бях на тях къ м9г в Асеновград , от февруари не съм техен клиент вече нито за ТВ нито за НЕТ. В Асеновград нямa друга кабелна ТВ , алтернативата е Булсат или ITV. За Инет минах не месния LAN който повече от година е собственност на ITD и доста оптики опънаха в Асеновград за 1м и отгоре от както съм на LAN се родих. Имам прекрасен НЕТ дори събота-неделя , което за мен е важно защото през седмицата съм на работа и малко го ползвам вкъщи. Но събота-неделя или празници на DCC e УЖАС , недай си Боже да си преинсталираш твоето PC и да ти трябват драйвъри и т.н. забрави , слагаш ги от сутринта и кум 16ч като се върна от следобедно кафе може и да са дошли. Да не говорим за ъплоад-а от 10-20кб , една снимка да пратиш и лудваш макар човека да ти е комшия. Подръжката им е ужасна имат голямо текучество на персонал а причините за това са 2 или не им плащат или кофти БОС :-P Минах си на LAN и се родих но това за Асеновград. Тук в Пловдив набират сила ENTRY.BG или N3 , има ги в Кършияка , Център-Запад и Тракия имам приятели към тях и са доволни и от цената и от услугата и от съпорта. Евроком са sux Тях ги купиха Софиянци и ХХХ мамата на всичко. CoolBox много рекламират ама нещо бавно я разпъват тая оптика незнам защо. Уж са ITD , а същите като собственици на LANa в Асеновград не знаят кога ще се предлага в Асеновград уж беше на есен 2008 , тя мина , иде 1ва пролет но яснота нямат дали световната криза ги подгони незнам. С 2 думи: НИКОГА НЕ ИЗБИРАЙТЕ DCC punk.gif punk.gif punk.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Rat Man, ти сам отбеляза разликата - в Асеновград нямаш алтернатива. тук имаш, съответно има и конкуренция. Нещо, което ти пропускаш. Качеството на услугите, предлагани от фирмата в Пловдив и в Асеновград може нищо общо да няма. Нередно е да говориш за Пловдив, без да имаш конкретни впечатления. Аз, относно телевизия, за момента по-добра алтернатива нямам. И съм доволен. Относително, но по-скоро доволен. Имам и впечатления за интернета - пакета, който предлагат - телевизия и ниска тарифа на интернет за малко парички и доста добър вариант за хора, които използват интернет за чат, проверка на поща и т.н. Достатъчно стабилен е. Пък и там има още един гъдел - на новопостроени кооперации ланките отказват да прекарват нет, тъй че остават евроком и дсс. За обслужване и поддръжка относно телевизия, дсс нямат равни. Лично се убедих в това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Мдааа и аз съм съгласен относно телевизията.Качеството е доста по-добро от това на Евроком.(ползвам аналогова тв.).А относно нета...,и на мен ъплоуда ми е макс. 90кб., но пък за сметка на това е много стабилен,без да има прекъсвания и т.н.Както някои се изразиха по-горе, за онлайн игри и за бързо трупане на рейтинг не става,но за 15лв. аз съм доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 а бе, доста често почнаха да се дънят (вчера вечерта малко след полунощ останах без нет), пинга им е отвратителен (забравете за интернет игри в мрежа), а ъплоуда е просто смешен ... иначе за 15 лв. толкова. нито добре, нито зле. средно положение. п.п. а това, че вечер и през уикенда download-a им пада значително наистина е дразнещо, щото когато ти подават различни скорости в отделни периоди от деня не е работа (почти винаги ми трябва висока скорост, когато тя не е налична ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts