samkijot Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 добре, ама тоя приемник няма карта ... поне в гнездото(външно) няма поставена карта. как тогава се разкодирва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 (edited) До колкото знам, всеки приемник си има сериен номер (МАК адрес) по който се разпознава от оператора. Ако вземеш от някой приемник на ДСС, би трябвало да можеш да гледаш каналите, но не и заключените. Edited May 11, 2013 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 На гърба на приемника има хекс код във вида xxxx-yyyy. Операторът "вижда" всеки приемник като такъв код. На който е платил го активира. Не става с друг приемник на никой оператор, докато не е въведен в системата им. По същия начин "вижда" и модулите, които раздава без карти. Там е друг вид код, но пак е на този принцип. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Към потребителите на DCC, как е качеството в сравнение с N3? Питам, защото, ако не оправят проблема с насичането на звука..., ще сменям кабеларката... Моля за актуален списък с каналите. Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Въпроса ти е по-скоро към хора с телевизори LG защото проблема с буферирането е леко специфичен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Ахам... Ами доколкото знам, поне от форумите, притежателите на телевизори от серията LM6x, при Blizoo нямат проблем, но аз не искам да имам общо с тях! За Булсат съм сигурен, че има проблем, остава като алтернатива DCC, или да чакам да се оправи проблема при N3... Толкова ли не може да си настроят сигнала...? Въпроса ти е по-скоро към хора с телевизори LG защото проблема с буферирането е леко специфичен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasss Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 как стои въпроса с al jazeerite при дцц то.4удя се дали да не мина към тях.други спортни канали има ли?благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasss Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 (edited) nova sport HD има я в хд каналите на dccorpor от този петък. Edited August 19, 2013 by nikolasss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolikoz Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 nova sport HD има я в хд каналите на dccorpor от този петък. братле, ти с кам-модул ли си на дцц, май само така се хващат ейчди каналите там или се бъркам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasss Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 да да с кам модул съм така е да не се бъркаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolikoz Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 да да с кам модул съм така е да не... ами да те питам- от тях ли си го купил и кви пари ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 70лв. е модула, при това техния е с вградена карта, което го прави неизползваме, ако го купите и след това искате да го използвате при друг оператор... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muenchen Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 70лв. е модула, при това техния е с вградена карта, което го прави неизползваме, ако го купите и след това искате да го използвате при друг оператор... Моят е закупен от тях и е с отделна карта. Модулът е Conax Smith, в който се слага картата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Преди месец идваха и ми дадоха такава карта с вграден чип... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muenchen Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 как стои въпроса с al jazeerite при дцц то.4удя се дали да не мина към тях.други спортни канали има ли?благодаря предварително от +1 до +6 са, но не са HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Освен Nova Sport HD, която не знам как излъчват, друго различно няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 (edited) .. Edited September 13, 2013 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martatel Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Прегледах сайта на ДЦЦ, но не открих програмите които избъчват. Пишат, че са над 190, но бройката не ме интересува. Едва ли някой ще си прави труда да пише тук програмите, но моля някой запознат да каже излъчват ли ТВ+, Филм+ и Хоби. Също и колко и кои програми са full hd. Сега четя в една брошура и че предлагат оптика до дома със скорост 200 Mbit. Ползва ли някой такъв и как е. Стига толкова, че станах нахален. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prostaka Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Kaналите перманентно заключени ли са или са на нови честоти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Към потребителите на DCC, как е качеството в сравнение с N3? Питам, защото, ако не оправят проблема с насичането на звука..., ще сменям кабеларката... Моля за актуален списък с каналите. Благодаря! Със сигурност е по-добре от N3 ползвам и двата доставчика на два адреса и съжалявам,че поднових договора с N3-станаха много алчни,малко канали и бавен нет сравнено с ДСС. Чисто финансово мисля,че ДСС е по-добре,а и качеството също не отстъпва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 (edited) DCC по-добре от N3? С модемския нет? С канали, които са с омазани резолюции? Как ги пишете тези неща? Ако DCC е по-добре от N3, тогава се огледайте за район с оптика на Булсатком, слагайте антенка и оптичен нет за 22лв. и не се занимавайте с тези оператор. Като гледам в момента листата с канали на DCC, хаосът, който е в подредбата и номерирането им... Edited December 8, 2013 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Аз съм на DCC, на Икономична тарифа и нета през модема ми е 4.5 мб/с което ме устройва напълно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Аз съм на DCC, на Икономична тарифа и нета през модема ми е 4.5 мб/с което ме устройва напълно... До следващото рязане на кабели, което ще се случи неминуемо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reaper6 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Искам да попитам, когато ми изтека договора, ми казаха, че е трябвало да пусна предизвестие за вече изтекъл договор (никаква логика) и ми искаха 40 лв и аз им казах, че няма да стане. Разбрах, че има закон в който пише, че такова нещо не може да има. Някой може ли да ми разясни какво да правя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Прочети си договора, който си подписал и вече е изтекъл. Ако по договор имаш едномесечно предизвестие, ще си платиш. Ако нямаш, ги питаш къде в договора пише за такова предизвестие и те пият вода. Предполагам, обаче, че има такова предизвестие и ще трябва да си платиш. Научете се да четете какво подписвате!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts