MBlaST Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 (edited) Да на 25 лв. съм... ето тестове : 14:00 - Edited October 25, 2007 by MBlaST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makena Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 14:05 баницата беше до тук довечера 23:30 отново в текущия момент трафиците са обявените 1,5 Мбпс 2,0 Мбпс 2,5 Мбпс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 кво става вече ве, всяка нощ пинга почва да се покачва до небесата ... ъп-а в 3 сутринта ми е супер зле, аве нещо се осраха нещата в моя квартал ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 кво става вече ве, всяка нощ пинга почва да се покачва до небесата ...ъп-а в 3 сутринта ми е супер зле, аве нещо се осраха нещата в моя квартал ... виж си телефоните за квартала на dcc.bg и звънни да запишем час и да видим къде е проблема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 14:05 баницата беше до тукдовечера 23:30 отново в текущия момент трафиците са обявените 1,5 Мбпс 2,0 Мбпс 2,5 Мбпс тая "баница" и преди ли беше така само от полунощ до обяд или от сега я направихте така? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 тая "баница" и преди ли беше така само от полунощ до обяд или от сега я направихте така? и преди си беше така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 тая "баница" и преди ли беше така само от полунощ до обяд или от сега я направихте така? Аз викам да хапна нещо като за 25лв преди да легна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 и преди си беше така https://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495074478 определено не си много добър в лъжите ... или поне паметта нещо ти изневерява .... или си някакъв pr на dcc та, за да сме наясно - т.нар. бонуси на dcc са от 11:30 PM до 11:30 АМ (+/- 1h) т.е. горе-долу от полунощ до обяд. - времето през което хората спят или ходят на работа. всички шотове показват точно това. ако някой бъдещ абонат има намерение да се връзва към dcc, да го има това в предвид. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 добре ве, къде живеете ве? най-бързо съм свалял с 900 и то само 1 път ... тоя моя квартал си е .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 кв. Х.Смирненски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 добре де, нов рекорд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 (edited) https://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495074478определено не си много добър в лъжите ... или поне паметта нещо ти изневерява .... или си някакъв pr на dcc та, за да сме наясно - т.нар. бонуси на dcc са от 11:30 PM до 11:30 АМ (+/- 1h) т.е. горе-долу от полунощ до обяд. - времето през което хората спят или ходят на работа. всички шотове показват точно това. ако някой бъдещ абонат има намерение да се връзва към dcc, да го има това в предвид. еми примерно вчера до 2 свалях с 500-600, след това падна на 300 което пак е повече от това за което плащам. кво излиза, че вчера 24 съм свалял с повече от това за което плащам. по принцип голямата баница винаги е била до към обяд, но не винаги може да има бонус. аз на DCC PR няма защо да съм, мисля че и сами се справят добре. Edited October 26, 2007 by paspartu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 ако ми покажеш shot от 2:00 PM, те признавам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 (edited) ако ми покажеш shot от 2:00 PM, те признавам.ми в момента няма как , но утре ако се сетя ще го имаштози е от сега Edited October 26, 2007 by paspartu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 ми в момента няма как , но утре ако се сетя ще го имаштози е от сега Ам, как така сме една тарифа а ти всеки път имаш по-бърз интернет. Преди ти имаше 1500мбита, аз 1400мбита, сега съм с 1500, а ти вече с 1600 и ъплоуда ти е двоен на моя. Makena? @samkijot Колко вдигаш ти при ъплоуд към някой чужд сървър? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Ам, как така сме една тарифа а ти всеки път имаш по-бърз интернет. Преди ти имаше 1500мбита, аз 1400мбита, сега съм с 1500, а ти вече с 1600 и ъплоуда ти е двоен на моя. и на мен това ми е чудно, че винаги изкарва по-добри резултати от нашите. не знам в кой квартал е, ама ми прави впечатление. аз съм в кичука (до събота пазара) между другото @samkijot Колко вдигаш ти при ъплоуд към някой чужд сървър? честно да ти кажа аз отвън свалям предимно от ed2k мрежата (eMule) и up-a винаги(сумарно) е на max, но в последните 2-3 седмици има някакъв проблем, който изглежда е масов и връзването между пиърите не е оптимално и не мога да ти кажа колко е в момента. ще пусна някой торент след малко и ще видя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Ам, как така сме една тарифа а ти всеки път имаш по-бърз интернет. Преди ти имаше 1500мбита, аз 1400мбита, сега съм с 1500, а ти вече с 1600 и ъплоуда ти е двоен на моя. Makena? @samkijot Колко вдигаш ти при ъплоуд към някой чужд сървър? така се е случило в момента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 отново "превъзходния" интернет на dcc ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 (edited) отново "превъзходния" интернет на dcc ... И други доставчици не са много по-добре в това време на денонощието: поправка - българския е така: Edited October 26, 2007 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 добре де, моят пинг е над 100 към български сървър ... т'ва нормално ли е? иначе скоростите са супер странни ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Вааа баси майката. До сега от "баницата" никога не съм свалял с 1.2мб на Икономична тарифа. В момента свалям от дата.бг с 1.2мб с една конекция, а от вън с 750к. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 пълно густо ми направи нета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 сутрин и късно вечер не може да е мерило за качеството на нет-а да не говорим за високия пинг вечерно време .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Аз от няколко дена вечерния ми пинг заедно с дневния са ми напълно ОК. Може би е само при теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts