nikolasss Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 яко е ако е така цирка е пален ихаааааааааа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Гологана граби наистина за последно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Все още се води и на двамата: https://public.brra.bg/CheckUps/Verifications/ActiveCondition.ra?guid=cc07350b09a240df9f89ba0bb2bef047 Иначе има някаква молба депозирана на 14ти: Акт на съда за възобновяване на рег. производство 20130314123403 ТС АВ Пловдив Дело номер 198/2012, Върховен касационен съд вписване 20130314155827 , но гадините от агенцията по вписванията, вече искат сертификат за разглеждане на документите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Е те ги кодираха, но като си пуснете през цифровия приемник всичко е ок, без да се плаща, но и без ХД (джазирите още седят, така че може да сменям входовете като ми трябва). Интернет също тече, така че никво плащане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 (edited) Е те ги кодираха, но като си пуснете през цифровия приемник всичко е ок, без да се плаща, но и без ХД (джазирите още седят, така че може да сменям входовете като ми трябва). Интернет също тече, така че никво плащане Така е, но като спрат изцяло тв и нет и като идем да плащаме да не ни принудят да плащаме с задна дата....?? Edited March 28, 2013 by Fori_ox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Така е, но като спрат изцяло тв и нет и като идем да плащаме да не ни принудят да плащаме с задна дата....??Съмняваш ли се? Ще ти офертират за половин такса за предния месец и после ще те друсат кат... Тъй като е явно на къде вървят нещата, чакате Кирев да вземе нещата в свой ръце и тогава плащане на чисто на него (ако все още държите да ползвате ДСС). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trix Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 На някой върнали ли са му предплатените такси? Аз предплатих на 15 февруари и като спряха телевизията ми писна и прекратих договора. Пуснах жалба и ми дадоха входящ номер, но трябваше по закон да ме известят по пощата до 1 месец. Леко закъсняват вече! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Бе те нещата вървят, но си мисля, че няма да се решат тая година Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Така е, но като спрат изцяло тв и нет и като идем да плащаме да не ни принудят да плащаме с задна дата....?? Ама вие сериозно ли смятате да плащате? Аз при предишните още изпълнения спрях, пуснах си заявлението за изключване, като ме отрязаха 3 месеца по-късно! Не съм им връщал техниката даже! В компютрите на kOрпорацията(лол) висят още 3 месеца неплатени... Ще ме хванат... за коаксиалния! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 (edited) Банерите от Марица на Корпорацията ги хвана липсата. Edited March 30, 2013 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Тоо голяма гад, кодира почти всички ХД, само 1-2 останаха Двете джазири бяха супер Даже ми пише и че не съм си платил цифровата и заплашва да спре... ще видим до кога Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Утре трябва да мине вписването, върти ми се в главата, че срокът е три дни. Оттам не знам какво са решили да правят юристите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 с цифровия приемник някой хваща ли изобщо някакви канали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 В нас сме с два цифрови приемника, и на двата хващам пълния пакет програми. Интернет също имам, а не съм плащал дори за Март! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 тъй като нищо не хващаше, отидох в настройките, зададох фабрично, но не намери никакви канали. сега обаче не мога да излезна от менюто на приемника ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 (edited) @samkijot - от контакта, чакаш 30 секунди и включваш. Оттам без кабел, даваш заводски и чакаш. Приемникът случайно да си го пускал на Близу? @Fori_ox - и какво излиза, че самите DCCorporation, нямат идея кой им плаща и кой не? Във фейсбука им имаше коментар, от някой, който твърди, че е платил, но няма нито нет, нито цифрова Edited April 1, 2013 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Нямам представа какво се случва.... дано има някакво развитие в скоро време :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 (edited) @samkijot - от контакта, чакаш 30 секунди и включваш. Оттам без кабел, даваш заводски и чакаш. Приемникът случайно да си го пускал на Близу? пробвах това с контакта и .... имам звук, но нямам картина. излиза ми "няма сигнал". телевизора е LG. оправих се. нещо кабелите ... иначе през приемника качеството на картината е много по-гадно, отколкото като е без него(с вградения цифров тунер на телевизора). Edited April 1, 2013 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 (edited) Аз реших, че си с външен приемник. Това на кой пакет го прави? Сканирай примерно само 154/6875/64. Там са някои от минусовите, които са свободни. На а*алоговата има ли картина или и там е същото? Тъй като не мога да разбера със сигурност дали си с външен или с тунера на ТВ. В случай, че си с външен приемник и имаш звук, а вместо видео имаш "Няма сигнал" - вероятно има проблем с кабела от примника до ТВ или проблем с изхода на приемника. Това в случай, че на 154/6875/64 няма никой. Edited April 1, 2013 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Снощи се "похвалих" и след час ми спряха всичко.... :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Аз до вчера имах всичко с външен цифров, само излизаше някво съобщение, че не съм платил. Точно в 12.00 обаче гадовете ме резнаха Сега ходих и викам кво трябва да платя и оная вика 16.5 за март (с 2 цифрови) и за април цяла такса. Аз и казвам може ли само за март и сега да ми пуснете всичко, тя ми добре, но ако може до края на седмицата да платите и за април, за да не ви изключим отново. Обадих се вкъщи, всичко е ок, но ще видим докога Дано ако има някви промени да стават тея дни! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muenchen Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 https://public.brra.bg/CheckUps/Verifications/InstructionsDisplay.ra?incGuid=8509f38883534a1b9daa05305110c43b Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Какво означава това: 3. Правна форма: Еднолично дружество с ограничена отговорност 7. Управители: ИВАН ХРИСТОВ ГОЛОГАНОВ, ЕГН 6409124585, държава: БЪЛГАРИЯ11. Начин на представляване: Заедно 19. Съдружници: КРАСИМИР КИРИЛОВ КИРЕВ, ЕГН 6006274587, 2500 лв., държава: БЪЛГАРИЯИВАН ХРИСТОВ ГОЛОГАНОВ, ЕГН 6409124585, 2500 лв., държава: БЪЛГАРИЯ23. Едноличен собственик на капитала: КРАСИМИР КИРИЛОВ КИРЕВ, ЕГН 6006274587, държава: БЪЛГАРИЯ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominion Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Означава че Гологанов е изгонен от фирмата крадлив измамник, който пордължава да върти цял Пловдив на малкия си пръст. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Защо е оставен като управител тогава и като съдружник с половината капитал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts