sharkbg Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Ти сам го каза е брат. Как какво да правим. Плащаш по 47 лева. Кой е казал, че като имаш три телевизора трябва да искаш да има канал на всеки. Като нямаш да си платиш няма да искаш, ще гледаш на един. Качество за без пари няма. Демокрация му се викало. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisichko Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Еми,виж сега,ако живееш в Кичука или центъра,Кулбокс е добра алтернатива,според мен. 41.90лв с 3 телевизора,но пък знаеш,че си купуваш спокойствието Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 41.90лв с 3 телевизора,но пък знаеш,че си купуваш спокойствието Хм,ти вчера си се регнал и веднага почна да хвалиш Куулбокс.......всеки си е преценил на кой доставчик да е и си има причина за това - дали финансова и/или "географска" . Темата не е "защо още не сте се махнали от ДСС",а е за проблеми и евентуално отстраняването им. А отсностно кулбокса имам някои познати, които са на интернет само и определено не са си купили "спокойствие",а си имат доста повече проблеми от ДСС(но това е за друга тема ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 (edited) Е неее, Това искам да го видя с повечето проблеми. Вземете малко научете математиката, че не излизат сметките И да така е всеки сам преценя кое да избере според вкуса си, дохода си, месоположението си. Edited February 17, 2011 by sharkbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 41.90лв с 3 телевизора,но пък знаеш,че си купуваш спокойствието Какво спокоствие бе момко, ти въобще видял ли си телевизията на кулбокс? Защото аз съм и трябва да ти кажа, че това което причинява е обратното на спокойствието.Аман от рекламни агенти вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONTONI Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Виж за телевизията си напълно прав в това отношение,но по Съпорт и нет и телефония са №1!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Виж за телевизията си напълно прав в това отношение,но по Съпорт и нет и телефония са №1!!! За интернета и любезните телефонисти съм съгласен, но когато при толкоз негативни мнения за телевизията им, да ти изкочи един образ с два поста и да ти каже супер е... съвсем не е случайно, че го написа точно в тази тема! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Преди нямаше грижа с Еврокомски приемници за цифровата,но напоследък нещо не става? Защо така се получи? Някви нови настройки ли има? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vortex87 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 А това PPV от кой оператор идва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisichko Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 За интернета и любезните телефонисти съм съгласен, но когато при толкоз негативни мнения за телевизията им, да ти изкочи един образ с два поста и да ти каже супер е... съвсем не е случайно, че го написа точно в тази тема! Идея нямам защо всички измислихте,че съм казал,че ТВ-то е супер!Доколкото чета собствените си писания,такова нещо не съм писал.Но всеки има право на мнение!Просто ви казах,че Cooolbox е добра алтернатива в Кичука и центъра,особено за нет и телефонни услуги. П.П. Четете малко преди да коментирате постовете на другите!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 А това PPV от кой оператор идва? Vivacom, предполагам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 минават по Кичево в момента да изключват и събират техника.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Случайно корпорацийката да има общ проблем с аналоговата телевизия? От 6 месеца имам писмено заявлвние за "развод" и с двата клонинга на DCC но и досега кабела не ми е резнат. Само корпорацийката си прибра цифровия приемник (другите казаха да го предам на техниците им при изключването които така и не пристигнаха) Тази сутрин по грешка пуснах телевизора на кабел и гледам че няма сигнал. Та питам се дали е местно или глобално явление за да зная дали да пратя в контейнера за боклук кабела им и разпределителната кутия които се намират без разрешението ми в моя двор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 нямам си на идея как продължават да крадат сигнал от булсат, но тв+ и филм+ са с доста влошен сигнал. общо взето дали ще гледаш даден мач през интернет или на тях - все тая. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Крадат през операторски приемник на Булсатком. Качеството е лошо, защото вече е от аналогов изход, предполагам скарт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanaiki Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Случайно Коропрацията да спечелила делото окончателно, имам лепнато на вратат да ходя да им връщам техниката, дали имат старите поротоколи(ака оригиналните) + спечелено дело вече ? Щото иначе мисля да пусна жалба за тормоз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisichko Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Случайно Коропрацията да спечелила делото окончателно, имам лепнато на вратат да ходя да им връщам техниката, дали имат старите поротоколи(ака оригиналните) + спечелено дело вече ? Щото иначе мисля да пусна жалба за тормоз Защо трябва да им връщаш оборудването?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Случайно Коропрацията да спечелила делото окончателно, имам лепнато на вратат да ходя да им връщам техниката, дали имат старите поротоколи(ака оригиналните) + спечелено дело вече ? Щото иначе мисля да пусна жалба за тормоз Жалба, нищо не са спечелили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Случайно Коропрацията да спечелила делото окончателно, имам лепнато на вратат да ходя да им връщам техниката, дали имат старите поротоколи(ака оригиналните) + спечелено дело вече ? Щото иначе мисля да пусна жалба за тормоз съмнявам се: на мен ми искаха да им върна модем Моторола, а са ми дали да ползвам Арис. Викам им- С Арис съм, а те- Ми тя касиерката го е писала тоя списък... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 съмнявам се: на мен ми искаха да им върна модем Моторола, а са ми дали да ползвам Арис. Викам им- С Арис съм, а те- Ми тя касиерката го е писала тоя списък... Егати смеха :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanaiki Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Днес все пак минах през офиса на Гологанселяндура НЯМАТ СПЕЧЕЛЕНО ДЕЛО за ДЦЦ старата фирма напраивли са си едно "документче" с два печата на ДЦЦкорпорацията и АТВСат стана малкао скландалче за отскок през деня Към всдички които още следят темата НЕ ВРЪЩАЙТЕ ТЕХНИКА НА НИКОЙ и си искайте парите за липсващите услсуги в началото на латино-сериала Гологанселяндурщина.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Тези хубавци обяви за работа пуснали: http://www.jobs.bg/f1078477 http://www.jobs.bg/f1078488 И кандидата трябва да знае Adobe 3D Studio Max. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Определено се взимат на сериозно А някой скоро минавал ли е покрай Офисите на Кирев?Още ли работят ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONTONI Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 В Кичука все оше - "ДА"- седят и играят карти!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 В Кичука все оше - "ДА"- седят и играят карти!!! А те дали търсят хора? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts