viking Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 като скорост за торенти е добре, обаче поне вечерно време браузването е вбесяващо мудно(по няколко минути отваря сайтовете) С една дума не си заслужава все още да им се плащат такси за интернет??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 С една дума не си заслужава все още да им се плащат такси за интернет??? Че то от Август месец не си заслужава. Откакто се разделиха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby Doo Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 (edited) Тянков насича, но предполагам, че с времето ще го оправят. Преди когато имаше евроспорт, НГ, и ард ХД всичко си беше ок, много се кефех като гледах мачовете от световното. За субтитрите избирате български от менюто за език на суб, както и за аудио основа избирате български, но все пак да отбележа че съм с тв Philips. Предполагам че на панасоника ще е подобно, но ако продължавате да имате проблеми пробвайте да си ъпдейтнете софтуера на тв. Може да посетите форума на setcombg.com в раздел видеотехника. Edited January 3, 2011 by Scooby Doo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Телевизията е ОТВРАТИТЕЛНА! Всички канали насичат от снощи. Това на нищо не прилича.... За аналогова говорим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Телевизията е ОТВРАТИТЕЛНА! Всички канали насичат от снощи. Това на нищо не прилича.... За аналогова говорим. E стига де...без пари - толкова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Тянков насича, но предполагам, че с времето ще го оправят. Преди когато имаше евроспорт, НГ, и ард ХД всичко си беше ок, много се кефех като гледах мачовете от световното. За субтитрите избирате български от менюто за език на суб, както и за аудио основа избирате български, но все пак да отбележа че съм с тв Philips. Предполагам че на панасоника ще е подобно, но ако продължавате да имате проблеми пробвайте да си ъпдейтнете софтуера на тв. Може да посетите форума на setcombg.com в раздел видеотехника. лошото е,че за Панасоник няма много ъпдейти на фърмуера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 E стига де...без пари - толкова Напълно прав си, но хората дето плащат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Напълно прав си, но хората дето плащат? => мазохисти! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Хората дето плащат се кефят на -2/-3 часа Дали ги има и 100+ програми - отделен въпрос. Нямането на алтернатива или по скъпа такава също не е вариянт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Става въпрос за аналоговата. Не за цифровата. Тя си е ОК. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 (edited) ... Edited January 5, 2011 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyudmilsl Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Вчера пуснах пресканиране на тв-тата вкъщи и видях, че са пуснали Discovery HD, NG HD, TV+ HD, Film+ HD, Eurosport HD, но пише че са кодирани. Случайно някой да има инфо дали ще ги пуснат аванта! p.s. Аз също ще се запиша към доволните от ДЦЦ. 100+ цифрови канала за 12лв. си е жива далавера, като гледаме film+ и TV+. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Оня ден дойдоха хора от новото ДЦЦ и разкачиха кабела ми от кутийката. По-принцип имам подписано споразумение с ТВ САТ-а и там последно девойката ми каза ако искам да изчакам с плащанията(спрял съм ги ), щото още не било излязло решението на съда и да не бързам да връщам техниката, макар и да не я ползвам. То, интернет няма от септември, а тв(като има) си гледам директно на телевизора. А тези младежи твърдяха, че имат документи за закупуването на старото ДЦЦ. И така докато си седя, си викам, чакай да видя какво има на сайта им, и изненада - сайт отново няма! Сега и техниката си ми стои и никакво желание да се занимавам с тях нямам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 аз смятам да си пусна ч временно спиране на тв сат ком и да заеба да плащам. нямам нищо против, просто искам да знам на кой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
one665 Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Оня ден дойдоха хора от новото ДЦЦ и разкачиха кабела ми от кутийката. По-принцип имам подписано споразумение с ТВ САТ-а и там последно девойката ми каза ако искам да изчакам с плащанията(спрял съм ги ), щото още не било излязло решението на съда и да не бързам да връщам техниката, макар и да не я ползвам. То, интернет няма от септември, а тв(като има) си гледам директно на телевизора. А тези младежи твърдяха, че имат документи за закупуването на старото ДЦЦ. И така докато си седя, си викам, чакай да видя какво има на сайта им, и изненада - сайт отново няма! Сега и техниката си ми стои и никакво желание да се занимавам с тях нямам. Едните имат сайт, бившето АТВ САТ /собственост само на Гологанов/ се преименува на "Цифрова кабенка корпорация", и ползва много подобно лого като старото ДСС /Цифрова кабелна компания/, но юридически си е абсолютно нова фирма. ТВ САТ КОМ също си е отделна компания, също еднолична собственост само, че на Кирев. "ЦК -Корпорацията" навсякъде разправят, че имат документи,че са придобили "ЦК -Компания", но в търговския регистър такова нещо няма. На мен ще ми бъде много интересно, тези хора /сигурно има такива/, които не са подписали с нито един от новите, чии абонати ще са? И как старите мислят да си съберат от поне техниката. Има ли някой, който е платил депозит за въпросната техника, когато си е сключвал първоначалния договор и сега да е върнал техниката и да си е получил депозита за нея - от някоя от новите фирми? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Едните имат сайт, бившето АТВ САТ /собственост само на Гологанов/ се преименува на "Цифрова кабенка корпорация", и ползва много подобно лого като старото ДСС /Цифрова кабелна компания/, но юридически си е абсолютно нова фирма. ТВ САТ КОМ също си е отделна компания, също еднолична собственост само, че на Кирев. "ЦК -Корпорацията" навсякъде разправят, че имат документи,че са придобили "ЦК -Компания", но в търговския регистър такова нещо няма. На мен ще ми бъде много интересно, тези хора /сигурно има такива/, които не са подписали с нито един от новите, чии абонати ще са? И как старите мислят да си съберат от поне техниката. Има ли някой, който е платил депозит за въпросната техника, когато си е сключвал първоначалния договор и сега да е върнал техниката и да си е получил депозита за нея - от някоя от новите фирми? До колко знам, още от началото не се даваше депозит. В момента никой нищо не връща на никой, поради простата причина, че не се знае кое, чие е Аз не съм подписвал с нито една от 2те фирми.Просто спрях да си плащам ( всъщност то и няма за какво )! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Аз още като почнаха проблемите спрях да им плащам (не подписах нито с едните, нито с другите) и си пуснах нет от ентри. От тогава чакам да дойдат, да ми резнат и кабелната ,че бях на пакет преди ,за да мина на кабелна на ентри..... Още не са дошли (от септември) и аз все още си имам кабелна + цифрова. Принципно исках всичко да протече по нормалния начин ,но обстоятелствата не го позволяваха и сега и аз чакам да стане ясно , кой ще е правоприемника ....веднъж завинаги да приключа с тези глупаци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 като скорост за торенти е добре, обаче поне вечерно време браузването е вбесяващо мудно(по няколко минути отваря сайтовете) Това е пълна глупост. При мен всичко си зарежда моментално. Отдавна не е спирал нета. Онзи ден видях са пуснали 10 повтарящи се канала на 642 и 650. А и който си плаща не вярвам да гледа аналогова. Схемата е все едно Булсатком, но с -2/-3 на телевизиите, които всъщност гледам. Само Филм+ да пуснат с връщане ще е перфектно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 А и който си плаща не вярвам да гледа аналогова. Моля, моля? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetZombie Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Сега последно, какво стана с ДСС - разделиха се на две фирми, така ли?! Съдят ли се още или вече се разбраха и разделиха там, каквото има за делене? Къде мога да видя, какво предлагат двете фирми...сайтове имат ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Нищо не е станало. Същото си е каквото беше и в началото, но с по-малко шум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetZombie Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Засичам на няколко пъти две различни служебни коли на ДСС из града, та затова питам. Едните май си останаха ДСС, а другите са ДС май. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Я някой да каже как е нет-а и оптика предлагат ли, че ТВ не ми трябва вече. И да пише за коя от двете фирми става въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 (edited) Нещо зачезнаха всичките юзъри които работиха към двете фирми.Опитвам се да намеря някакво инфо в интернет за делата, но може да се търси само по номер на дело.Ако някой помни номерата, нека помага Иначе оптика нямат, няма и да имат, защото тя си остана при Кирев ( поне до колкото знам от касиерките на Гологана ). П.С. Сега намерих делото: 18 Административно дело No 1921/2010, XIV състав Дела от администр. характер по ЗУТ и ЗКИР ТВ САТ КОМ ЕООД ОБЩИНА ПЛОВДИВ Председател и докладчик: ВЕЛИЧКА А. ГЕОРГИЕВА 17.12.2010г. 11:00ч. но за моя изненада при справка в сайта на "Върховният касационен съд на Република България" излиза: Данни за дело Номер 1921 Година 2010 Вид гр. Колегия Гражданска Отделение 4-то гр. Входящ номер 19591 Дата на подаване 14.12.2010 No documents found :punk остава да се надяваме да се върне Кирев Edited January 9, 2011 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Нещо зачезнаха всичките юзъри които работиха към двете фирми.Опитвам се да намеря някакво инфо в интернет за делата, но може да се търси само по номер на дело.Ако някой помни номерата, нека помага Иначе оптика нямат, няма и да имат, защото тя си остана при Кирев ( поне до колкото знам от касиерките на Гологана ). остава да се надяваме да се върне Кирев Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts