bahretin Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Днес ходих им връчих модема,опитаха се да ме метнат да им платя нет за стария месец,но не им се дадох.Нали уж спираха нета ако не си им предплатил,ама този път били решили да са коректни,след като нямаха нет близо 20 дни.Асеновград. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 .... 5 минути след като съм си тръгнал,нета се завърнал. А преди това отнесе дозина рестарти и ядец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 някой знае ли със сигурност каква е таксата за втори цифров приемник? един приятел си е взел и ми каза, че е 3 лв. днес на касите им ми казаха, че е 5 лв. ... колко е в крайна сметка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
do_ni Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 някой знае ли със сигурност каква е таксата за втори цифров приемник? един приятел си е взел и ми каза, че е 3 лв. днес на касите им ми казаха, че е 5 лв. ... колко е в крайна сметка? Таксата за първи цифров приемник е 3 лева. За втори, трети и т.н. - 5 лева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Абе какво стана с тия дела бе? И какво стана с тая фирма? Тия не залезоха ли вече? Още ли има хора, които им плащат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 на кой му пука? аз плащам само кабелна тв/цифрова тв, тъй като за момента ми е изгодно ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Как пък не съм почнал да им плащам за разминаващи се канали на аналоговата телевизия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 И във фейсбука няма инфо какво стана с тея дела. Иначе честито на печелившите абонати на Близуууууу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Аз ги постигам тея 16мбпс от доста време, вече забравих от кога даже. Стига да има сийд. И от чужди тракери съм свалял с 1,2-1,3 МБ без бг пиъри. Аналогова не гледам, цифровата има най-добрата програмна схема в града. Скоро пуснаха и още 10 канала на минус 1 и 2 (включително Евроспорт 2, Фокс Лайф, бтв Комеди, Нат Гео и др). Верно някой прескачат чат пат, но ги има. Цената за първи цифров е 3лв, за всеки следващ по 5. Докато се преместя в новия апартамент ще си остана при тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLT Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Аз ги постигам тея 16мбпс от доста време, вече забравих от кога даже. Стига да има сийд. И от чужди тракери съм свалял с 1,2-1,3 МБ без бг пиъри. Аналогова не гледам, цифровата има най-добрата програмна схема в града. Скоро пуснаха и още 10 канала на минус 1 и 2 (включително Евроспорт 2, Фокс Лайф, бтв Комеди, Нат Гео и др). Верно някой прескачат чат пат, но ги има. Цената за първи цифров е 3лв, за всеки следващ по 5. Докато се преместя в новия апартамент ще си остана при тях. При мен положението е такова Би ли постнал твоите резултати със сървъра във Франкфурт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Къде го избара тоя Франкфурт се изкьорах докато го намеря: И все пак нали си наясно, че флаш теста не може да е мерило. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 (edited) Къде го избара тоя Франкфурт се изкьорах докато го намеря: И все пак нали си наясно, че флаш теста не може да е мерило. Мисля, че Франкфурт е една от най-стабилните дестинации за тест. Преди време нетерра изградиха директно трасе София - Франкфурт. Edited December 17, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Здравейте Да попитам - има ли смисъл да сменям телевизията на корпорацията с булсата или кууул? Оставяме цената настрана, говорим за качеството. Мисля само кууул дават приемник с HDMI. Питам най-вече хората, тествали два и повече от операторите... Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 За Coolbox не зная но Булсаком имат приемници с HDMI изход - аз съм с такъв от 3 месеца и съм доволен. Картината е с много по добро качество отколкото при аналоговия изход от Топфиелда на корпорацията и нямам нито едно прекъсване за цялото време досега. За плюсовете и минусите - погледни темата на булсата за да не спамим тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Ползвам вграден DVB-C при DCC, но ме дразни компресията. Исках да разбера дали ще е по-различно положението при другите оператори, +овете и -ите на използваните технологии са ми известни. Поздрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 (edited) Ползвам вграден DVB-C при DCC, но ме дразни компресията. Исках да разбера дали ще е по-различно положението при другите оператори, +овете и -ите на използваните технологии са ми известни. Поздрави! специално за DVB-C при DCC ,аз съм супер доволен! в сравнение с разни ТВ та ,които виждам по заведения,при мен е кристално предполагам зависи от Телевизора моят ТВ е Panasonic TX-L32C2EA(като за най простия Panasonic,ме изненада супер приятно ) Edited December 21, 2010 by milenh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 специално за DVB-C при DCC ,аз съм супер доволен! в сравнение с разни ТВ та ,които виждам по заведения,при мен е кристално предполагам зависи от Телевизора моят ТВ е Panasonic TX-L32C2EA(като за най простия Panasonic,ме изненада супер приятно ) лол оказа се че моя е същия значи мисля че трябва да преместя дивана назад малко, за да се оправи XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 (edited) лол оказа се че моя е същия значи мисля че трябва да преместя дивана назад малко, за да се оправи XD да те питам ,как работи при теб Тянков HD? при мен се получават дефекти-наслагвания,фрийзинг... (в Техномаркет HD каналите на Ентри бяха отлични) за съжаление няма други HD канали при DCCto Edited December 23, 2010 by milenh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 и аз ги имам дефектите. Няма да мога да гледам Тянков деа хаха мисля тв-то няма HD DVB-C тунер, не съм сигурен. Все ми е тая всъщност даже. Да видим дали ти можеш да ми помогнеш: Идея как субтитрите на HBO например да се включват автоматично като включа на канала? Винаги когато мина на канал със субтитри, които не са вградени във видео потока, трябва сам да ги включвам. И не може да запомни хайвана да си ги включва сам... Не че не разбирам английски, ама все пак.. И всели празници на всички! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 и аз ги имам дефектите. Няма да мога да гледам Тянков деа хаха мисля тв-то няма HD DVB-C тунер, не съм сигурен. Все ми е тая всъщност даже. Да видим дали ти можеш да ми помогнеш: Идея как субтитрите на HBO например да се включват автоматично като включа на канала? Винаги когато мина на канал със субтитри, които не са вградени във видео потока, трябва сам да ги включвам. И не може да запомни хайвана да си ги включва сам... Не че не разбирам английски, ама все пак.. И всели празници на всички! това със субтитрите е голяма простотия-предполагам-БЪГ(ама едва ли ще го оправят за нисък клас телевизор) иначе ,ако нямаше HD DVB-C тунер,въобще нямаше да върви Тянков HD ,а в Техномаркета всички HD канали бяха перфектни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Как е сега интернета на ДСС в Кючук Париж? Достига ли обещаната скорост или единствено за проверка на и-мейл става? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Как е сега интернета на ДСС в Кючук Париж? Достига ли обещаната скорост или единствено за проверка на и-мейл става? като скорост за торенти е добре, обаче поне вечерно време браузването е вбесяващо мудно(по няколко минути отваря сайтовете) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts