oggy_bogy Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Иначе Гологана набира работници Техници за изграждане на кабелна мрежа Това е втората му обява за около 30 дена... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barovecat Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 (edited) Някой може ли да каже къде имат офис в Пловдив или да даде телефон за връзка? Edited November 9, 2010 by Barovecat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Иначе Гологана набира работници Техници за изграждане на кабелна мрежа Това е втората му обява за около 30 дена... трябват му хора, за да може да обиколи всички адреси и да резне тези ,които не са платили при НегО или въобще не са платили...което е правилен ход - ако не плащат - резачка, ако пък мрежата има шанс да остане на Кирев - пак резачка, защото веднъж като те отреже естествено че ще се преместиш при друг ( това да не е Асеновград, избор има ) и така после за Кирев ще останат черупките от яйцето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Надали, ако не му е сигурно всичко, ще тръгне да набира персонал. Няма логика, при положениет, че няма особено големи приходи, да си позволи да увеличава персонала, без да е сигурен, че ще има с какво да им плати заплатите и да инвестира в мрежа, която не е сигурен, че ще остане негова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Абе явно Гологана ще си оправи мрежата и ще има нет и кабелна,а на Кирев видимо не му пука изобщо кво става ..... Хората плащат ту на единия,ту на другия и ту имат интернет,ту нямат .... По-шибано едва ли може да бъде Аз не съм им плащал досега и от 31-ви август насам съм имал пародия на нет общо 4-5 дни Най-вероятно ще минат да дръпнат и кабела на телевизията И лошото,е че колкото и да си мислим,че в Пловдив има избор на доставчици всъщност изобщо не е така :ph34r: Защото условията на повечето станаха малко като на "милите" ни мобилни оператори или прекалено обвързващи или услугата не е това,което обещават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 (edited) Надали, ако не му е сигурно всичко, ще тръгне да набира персонал. Няма логика, при положениет, че няма особено големи приходи, да си позволи да увеличава персонала, без да е сигурен, че ще има с какво да им плати заплатите и да инвестира в мрежа, която не е сигурен, че ще остане негова. Току що даде нагледен пример как би трябвало да разсъждава един съвестен работодател, но както знаем в България не всички са такива и не рядко се набира персонал, пуска му се пробен период примерно 3-6 месеца, пика на работата отминава и персонала си отива като не справил се с изискванията, с минимално заплащане като за пробен период (ако изобщо му се плати нещо) Edited November 11, 2010 by BODY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Да, но той в момента каква работа има точно? Ако е само изключване, то могат да го правят и сегашните техници. На цифровата пак има размествания - как не им писна, не знам. Има 10 нови канала - euro news, bbc news, rai 1, rai 2, rai 3, rai med, ERT world, armenia 1, tve и още някакви, но не ги запомних. Има нов пакет на 762MHz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 (edited) Някой да знае защо на тея платените канали HBO и т.н. (tv1000 и още няколко други също) понякога ми изчезват субтитрите и трябва да загася приемника от захранването и да го включа, за да ми се появят? Другото е , че понякога "Фриийзват" субтитрите от даден канал и постоянно седят на всички други канали и пак само с рестарт се оправя. Edited November 11, 2010 by gadniqt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 На цифровата пак има размествания - как не им писна, не знам. Лично на мен ми дотегна до такава степен с тая неясна простотия, че даже вече и не подреждам нищо. В най-добрия случай да добавя нещо в раздел "любими" Даже и не знам кога трябва да се сканира за нови неща ( аз съм без външен приемник)... виждам някакви канали се появяват (като имена поне) други ги няма - обзела ме е пълна апатия... все ми е тая.. впрочем наистина - кога трябва да се сканира за промени - само когато някой резне кабелите на апаратната ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Някой да знае защо на тея платените канали HBO и т.н. (tv1000 и още няколко други също) понякога ми изчезват субтитрите и трябва да загася приемника от захранването и да го включа, за да ми се появят? Другото е , че понякога "Фриийзват" субтитрите от даден канал и постоянно седят на всички други канали и пак само с рестарт се оправя. Защото от 2 седмици насам от Булсатком "вадят" вградените субтитри и пускат DVB субтитри на всички такива канали, защото вече са и на сръбския пазар. Който има приемник на Булсат, може да види, че може да се избира между български и сръбски субтритри. Не знам DCC с какви приемници приемат пакетите на Булсат, може нещо да не се разбират с DVB субтитри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Защото от 2 седмици насам от Булсатком "вадят" вградените субтитри и пускат DVB субтитри на всички такива канали, защото вече са и на сръбския пазар. Който има приемник на Булсат, може да види, че може да се избира между български и сръбски субтритри. Не знам DCC с какви приемници приемат пакетите на Булсат, може нещо да не се разбират с DVB субтитри. Абе има нещо гнило в цялата работа ,ама нещо ми писна да ставам да вадя кабела на приемника да си видя субтитрите ....ей тея N3, няма ли да окабелят вече вече квартала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vortex87 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 (edited) Много се дразня като гледам дискавъри сайънс и когато случайно има субове,след 15-20мин вместо субтитри се появява жълт правоъгълник,който няма махане освен с шнура .За тва съм ги изключил. Edited November 11, 2010 by Vortex87 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Много се дразня като гледам дискавъри сайънс и когато случайно има субове,след 15-20мин вместо субтитри се появява жълт правоъгълник,който няма махане освен с шнура .За тва съм ги изключил. А, аз си мислех, че само при мен е така и бях наплюл приемника, че се скапва. Иначе решението е само със щепсела. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirela__ Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) Вчера отидох до офиса на DC Corporation да им кажа, че се отказвам от интернета (нямам такъв от септември). Казаха ми, че трябва да върна модема и че ще трябва да платя само 12 лева за аналогова телевизия за ноември. Днес бях решила да отида да им върна модема и да си платя тези 12 лева за аналогова, но сутринта в 6 часа като проверих, нямаше тв. Дали е отново "технически проблем" или по нощите са идвали да ми режат кабела? Между другото, телефоните им не работят. Edited November 12, 2010 by Mirela__ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Вчера отидох до офиса на DC Corporation да им кажа, че се отказвам от интернета (нямам такъв от септември). Казаха ми, че трябва да върна модема и че ще трябва да платя само 12 лева за аналогова телевизия за ноември. Днес бях решила да отида да им върна модема и да си платя тези 12 лева за аналогова, но сутринта в 6 часа като проверих, нямаше тв. Дали е отново "технически проблем" или по нощите са идвали да ми режат кабела? Между другото, телефоните им не работят. Ако ползваш само аналогова, нито ходи да им плащаш, нито да им връщаш нещо. Няма да те резнат кабелната, но въпреки това имай си готовност ако стане, да минеш на друга телевизия. Която и да е, ще е по-добре. Тия 99% от каналите които гледаме, прекъсват, накъсват, разминаване на звук и картина, дефекти, лошо качество.. ДОБРЕ че не гледам ТВ почти, а домашните явно са по-нечувствителни към тия проблеми, като за без пари толкова. Върнахме се в пещерните времена отпреди 10г. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanaiki Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Ако ползваш само аналогова, нито ходи да им плащаш, нито да им връщаш нещо. Няма да те резнат кабелната, но въпреки това имай си готовност ако стане, да минеш на друга телевизия. Която и да е, ще е по-добре. Тия 99% от каналите които гледаме, прекъсват, накъсват, разминаване на звук и картина, дефекти, лошо качество.. ДОБРЕ че не гледам ТВ почти, а домашните явно са по-нечувствителни към тия проблеми, като за без пари толкова. Върнахме се в пещерните времена отпреди 10г. Не знам дали има такъв аналог в исотритя на човечеството... така добре смазан бизнес с отлична запарите си услуга... много клиенти... ГЪЗ ГЛАВА ЗАТРИВА.... но тва са мутробизнесмените в България... не мжеда ти е мил бизнес който си направил с крадени и подарени пари от Партията майка заклрилница... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Вчера отидох до офиса на DC Corporation да им кажа, че се отказвам от интернета (нямам такъв от септември). Казаха ми, че трябва да върна модема и че ще трябва да платя само 12 лева за аналогова телевизия за ноември. Днес бях решила да отида да им върна модема и да си платя тези 12 лева за аналогова, но сутринта в 6 часа като проверих, нямаше тв. Дали е отново "технически проблем" или по нощите са идвали да ми режат кабела? Между другото, телефоните им не работят. Я сподели сега имаш ли ТВ, защото и аз сутринта като станах в 7 нямаше ни вест ни кост, но след 5 минути се появи всичко. Помислих си да не са минали рано-рано да отрежат неплатилите във входа, та да не притесняват другите през деня, но явно е имало друг проблем. А не мога да разбера защо се оплаквате от това, че постоянно пускат нови канали. Нали преди негодувахте, че са малко. Сега като са уговорили пакети ревете. Наистина кофти е за тези с вградени цифрови приемници, че не ги флашват автоматично, но пък старите канали не се разместват. И хората си подреждат каналите тематично - български, музикални, научно-популярни, спорт, порняк, новини, чужди, минуси. Защо трябва да си ги нареждате всеки път? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Я сподели сега имаш ли ТВ, защото и аз сутринта като станах в 7 нямаше ни вест ни кост, но след 5 минути се появи всичко. Помислих си да не са минали рано-рано да отрежат неплатилите във входа, та да не притесняват другите през деня, но явно е имало друг проблем. А не мога да разбера защо се оплаквате от това, че постоянно пускат нови канали. Нали преди негодувахте, че са малко. Сега като са уговорили пакети ревете. Наистина кофти е за тези с вградени цифрови приемници, че не ги флашват автоматично, но пък старите канали не се разместват. И хората си подреждат каналите тематично - български, музикални, научно-популярни, спорт, порняк, новини, чужди, минуси. Защо трябва да си ги нареждате всеки път? Ами по простата причина, че някой гледат 5-6 канала от всичките и е мъка постоянно да превключваш през няколко канала за да си дойдеш на исканият канал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 но пък старите канали не се разместват Не че много се разместват, ама пък току изчезнат "безкрайно" някой и друг например снощи се канех да гледам Диемата 2 отместен а с 1 час - опааа таратанци, 7-8 канала изчезнали от списъка . И както каза колегата отгоре - защо за да си пусна TV1000 например трябва да му помня номера или да прехвърлям разни гнусни чалгарски канали и други гнусотии... то затова е разместването ... за удобство Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirela__ Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Я сподели сега имаш ли ТВ, защото и аз сутринта като станах в 7 нямаше ни вест ни кост, но след 5 минути се появи всичко. Помислих си да не са минали рано-рано да отрежат неплатилите във входа, та да не притесняват другите през деня, но явно е имало друг проблем. А не мога да разбера защо се оплаквате от това, че постоянно пускат нови канали. Нали преди негодувахте, че са малко. Сега като са уговорили пакети ревете. Наистина кофти е за тези с вградени цифрови приемници, че не ги флашват автоматично, но пък старите канали не се разместват. И хората си подреждат каналите тематично - български, музикални, научно-популярни, спорт, порняк, новини, чужди, минуси. Защо трябва да си ги нареждате всеки път? Сега се върнах от работа и проверих, че има телевизия. Явно е имало някакъв временен проблем сутринта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vortex87 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) Не знам за какво се оплаквате,след като хората хем пускат нови канали хем ги подреждат тематично.И аз си ги донагласям за удобство,но за човек който не му се занимава са подредени доста добре. Трябва да видите подредбата на Blizoo ,160 канала - пълна бъркотия! Edited November 12, 2010 by Vortex87 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Не знам за какво се оплаквате Оплакване е силна дума... a и подредбата не може да угоди на всички ... логично е да има недоволни... а иначе - докато не стане ясно кой кой е в цялата каша аз ЩЕ съм недоволен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 За мен подредбата е перфектна (каквато си беше и преди всъщност, незнам защо сега ви дразни). Щестте спортни са една след друга, след тях порняк преди тях - научно-популярните. Като гледате определени канали си ги направете на FAV менютата примерно 20-30 и няма да превключвате канали. Да не говорим, че превключването е за части от секундата за разлика примерно от Кууулбокса, където доколкото съм чел има забавяне за декодиране на сигнала. Колкото до колегата с минуса за вчера - днес забелязах, че -2 програмите не прескачат всяка минута. Май са оправили честотите, защото сутринта като пуснаха телевизията минусовите бяха без сигнал. Явно нещо са оправяли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Сутринта в целия град не е имало сигнал до 7 и нещо. Не знам какво са правили, но май колите им цяла нощ са щъкали някъде. На няколко места забелязах нови лепенки по кутиите. Може нещо да са настройвали, но днес нямах време да мина към другия апартамент и да разцъкам DCC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
do_ni Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 DCCorporation Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts