ELySiuM Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 А бе не знам аз ... ако наистина има договор и всичко е законно вече, защо Кирев си троши парите да държи хора и офиси? Иначе ..за 112 - няма смисъл и да се опитвате - то ако са решили да ви приклещват ще е излишно да вадите телефон....току ви го монтират на място , където не можете да го вдигнете или да наберете.. Вътре несъмнено има камери така,че едва ли ще си позволят такава ГСП( Груба Селска Проява) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Ей, няма отърваване от тия боклуци нещастни. Тъкмо помислих, че съм приключил веднъж за винаги с тях и прочетох тук и в друг форум, че звънят да си искат техниката. От поста в другия форум разбрах дори, че заплашвали със съдия изпълнител и продължавали да начисляват такси докато не им върнеш всико. Проблема е, че аз върнах приемника и модема в офис на Кирев и поради тази прична предполагам, че и на мен ще ми се развънят от нас*аната, гологанска, малоумна корпорацийка. Някакви идеи какво да правя ако това си случи и си искат скапаната техника обратно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 това че звънят и казват, че са в правото си не означава, че наистина е така. недейте да се връзвате на подобни евтини трикове. отстоявайте си правата. никой не може да ви иска нещо, за което нямате договорни отношения с него. както беше писал някой по-горе, активите на DCC не е ясно все още при кой отиват, а след като до вчера зад тази фирма стояха двама души с 50% участие, няма как просто ей така без решение на съда единият от тях да каже "аз съм човека". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack of Spades Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Всъщност в един коментар към статия относно събитията около DCC (линка е някъде в предишните 5-6 страници на темата) се твърдеше, че поради специфични обстоятелство около сформирането на дружеството, всеки един от двамата съсобсвеници има право да се разпорежда с имуществото, без да е нужно съгласието на другия. Така, че договора на Гологанов, може и да се окаже напълно валиден. Което не значи, че и претенциите му са. Аз все си мисля, че DCC не би трябвало да има право да продава техника, отдадена за временно ползване на трети лица. И дори и има право, би трябвало първо да си я изиска, и после да я предостави на купувача. Ама като се сетя в каква държава живеем, това може и да е просто много наивно мислене от моя страна. @danzel_ ако претенциите им са действително валидни, би трябвало да можеш да си поискаш техниката от Кирев, на основание, че той няма права върху нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 не е зле да помислиш какви връзки има между разните охранители и полицаите, кой кого е черпил и как може да се изкефят те.... Няма го тоя филм. Държавата ни е зле, но не е толкова зле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Няма го тоя филм. Държавата ни е зле, но не е толкова зле. О да верно бе... ние сме правова държава от Евросъюза... няма нито мутри ( били те бивши и сегашни) и охранители са едни момчета дето си ги водиш с теб и само си ги охранваш Ама нищо де ...както американците си мислят че целия свят е техен и е длъжен да им слугува, защо пък и ние да не си мислим че правата ни се зачитат и се спазват.... много е приятно човек да вярва в такива неща - живее се с кеф .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Преди 1 година спечелих дело за лека телесна повреда. Явих се без адвокат в залата. Ако имах адвокат, щях да спечеля още по-убедително. Не е чак толкова зле положението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Преди 1 година спечелих дело за лека телесна повреда. Явих се без адвокат в залата. Ако имах адвокат, щях да спечеля още по-убедително. Не е чак толкова зле положението. Щото тоя от среща е бил някой сополанко.Ако мама или тати му бяха някакви, просто забрави.Познавам хора на който им се размина изнасилване щото мама и тате знаеха къде да бутнат. Иначе по темата, няма как единия да може да продава на себе си и това да е законно.А й цялата преносна мрежа мисля е на фирмата на Кирев. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Аз не виждам какъв е проблема с техниката и кой за какво се притеснява. Когато дойде на вратата съдия изпълнител ще си получи техниката с писмено заявление от моя страна, че не ми е било еднозначено доказано на кого и кога трябва да върна техниката с приложени разпечатки на статии от в.Марица, а той от своя страна да си занесе техниката на когото и както прецени. Относно таксите които ще начисляват докато им се върне техниката, някъде по-преди го бях казал ... ако имате срочен договор с тях е възможно, но ако нямате нека да се стигне до съд да докажат на база на кой договор им дължите пари. След като нямам договор обвързан с период от време, ако не си плащам и не ме изключат си е за тяхна сметка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 А таксите за съдия изпълнителя? Кой ще ги плати тях? Най-вероятно ние... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 А таксите за съдия изпълнителя? Кой ще ги плати тях? Най-вероятно ние... За да се стигне до съдебно изпълнение... трябва да има влязла в сила присъда. Съдия-изпълнителя само изпълнява, той не съди и не издава присъди. Таксите на съдия-изпълнителя и хонорара на адвоката, който ще изготви формалностите са за сметка на длъжника. На взискателя се дължат и лихви за времето на забавата на плащането. С други думи разходите не са никак малки. Но! докато се стигне дотам... трябва да ви осъдят. За да ви осъдят трябва да се заведе искова молба. За да се уважи исковата молба и да почне процес трябва ищеца да е ДСС или негов правоприемник, защото имуществото е на ДСС и друг не може да има претенции за него. Ако искате да сте спокойни... изпратете нотариално заверена покана до ДСС на адрес: седалището на фирмата по регистрация. В тази покана, поканете дружеството да дойде да си получи всичко, което счита за негово имущество в рамките на законовия срок от 1 месец. Ако не дойдат... да водят колкото дела си искат. Вие сте ги поканили - те не са дошли. Да видим кой ще дойде... това е интересното в случая. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protosa Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 (edited) Интернета им в Тракия е под всякаква критика, прекъсва постоянно. Най-сериозно е положението след 5 часа,когато всеки се прибере от работа, тогава се стига до моменти по 15минути без нет и 1 с нет и така се редуват цяла нощ. Платил съм на старите каси за този месец и това ще им е за последно от мен. Интересува ме как стой въпроса с техниката, трябва ли да се връща на някоя от двете фирми след като не съм подписвал договор с тях, а с ДЦЦ? Edited November 3, 2010 by Protosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Прочети горните постове по въпросите с техниката. ТОчно това обсъждаме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Интернета им в Тракия е под всякаква критика, прекъсва постоянно. Най-сериозно е положението след 5 часа,когато всеки се прибере от работа, тогава се стига до моменти по 15минути без нет и 1 с нет и така се редуват цяла нощ. Платил съм на старите каси за този месец и това ще им е за последно от мен. Интересува ме как стой въпроса с техниката, трябва ли да се връща на някоя от двете фирми след като не съм подписвал договор с тях, а с ДЦЦ? Ти никаква ли друга алтернатива нямаш, та си им плащал? Как ще им даваш пари на тези? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DCCpotrebitel Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 (edited) Здравейте, реших и аз да се включа. През уикенда бях до Асеновград. Там си върви кабелната на DCC и Кирев.По канал Тв Сат излъчват репортаж от последното заседание на съда.Насрочено е ново за 17 декември мисля, като се очакват и резултати от графологична експертиза. Гологанов е опитал да мине в Агенцията по вписванията, че DCCorporation и DCCompany са една и съща фирма и била станала грешка....Явно развръзката предстои.... Не зная дали сте погледнали във Фейсбук - има доста интересни копия на документи. Edited November 3, 2010 by DCCpotrebitel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Здравейте, реших и аз да се включа. ..Явно развръзката предстои.... Предстои, да. След 10-на години. Ако оцелеете дотогава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack of Spades Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Не зная дали сте погледнали във Фейсбук - има доста интересни копия на документи. Ако можеш да дадеш име на профил, линкче или нещо такова, за да знаем къде да гледаме. Аз лично съм любопитен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DCCpotrebitel Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 http://bg-bg.facebook.com/album.php?aid=17888&id=137799629574958 приятно четене... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 ....Явно развръзката предстои.... Развръзката вече е минало. DCC и клонингите му са една фалирала фирма и трябва още малко време това да стане очевадно и за най кьоравите. Не може да има доставчик на някаква услуга без потребители.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 А не може да има потребители без услуга. Или поне по принцип е така.. При нас не знам как ще се развият нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 http://bg-bg.facebook.com/album.php?aid=17888&id=137799629574958 приятно четене... Интересно четиво. Не знам колко тъп и лаком трябва да си, за да искаш умишлено да фалираш фирмата си, която се е наложила твърдо на пазара и държи 40к абонати, които ти кихат средно по 20лв на месец. Иначе днес бяхме до старите каси - тезии на Гологанов и от там два пъти ни питаха дали имаме подписано споразумение, за прехвърляне.Та сега като прочетох документите ми просветна. Гологанчето иска да заграби колко може повече абонати, като ги накара да подпишат споразумения, след което ще ги продаде - демек това което е целял от самото начало.Явно слуховете за продажба към ЕК ще се окажат вярни.Само не знам тия лилави петна с какъв акъл ще му броят пари за такава измама Явно интересното тепърва предстои. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Оле верно, аз преди да подпиша споразумение, че си прехвърлям договора от DCC към техния "корпорейшън", могат да си вземат техниката само ако влезнат в къщи докато спя. А споразумението май само на сила могат да ме накарат да го подпиша.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Споразумения....прехвърляния..... - ПАри не давам !! Пък нека се съдят колкото искат - като им е кеф... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 A взискателя по-добре да мисли кога ше ни върне парите за нервите и че нямаше net вместо да ни съди Хе-хе, така де. При един съдебен спор това ще бъдат и аргументите за задържане на техниката: те са гаранция, че ще бъдете компенсирани за претърпените вреди. Като ви компенсират за липсата на услуга - ще им върнете техниката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanaiki Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Споразумения....прехвърляния..... - ПАри не давам !! Пък нека се съдят колкото искат - като им е кеф... Аз също не съм върнал техниката и не смятам, даже забравям да погледан дали са си резнали кабела към нас, защото вече съм на Куулбокс и съм само с един телевизор... Аз лично подписах споразумение на старите каси, после подписах отказ от услуги и им подарих парите за нета за септември... оная нагла пача каза да им занеса техниката, аз им казах да дойдат да си я вземат с оригиналните документи на ДЦЦ и приемно-предавателен протокол с печат на ДЦЦ... ествествено млъкна като насарана... Та за който е подписал и няма срочни договори, или след като изтече, идете и подпишете един отказ в случай, че лайната, не зависмо кое то двете Гологана или Кирев решат да се заяждат с вас по някакъв повод и да ви начсиляват някви лихви и такси... НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ , че в момента Бълагрия е само територия и няма държава за обикновените хора - тия като нищо ще делнат кинта със "съдебната" система и ще одсрусат който могат "ЗАКОННО" , за това си оправяйте докуменатцията поне... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts