Romel Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Добре де, на мен пак не ми е ясно какво става с тези,които имат "подписано" с Кирев... Той ли е вън от чадъра-завинаги? Пък не върви да се има "договорка" и с двамата ... Пфууу...тъпа асеновградска селяния, докъде ни докараха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 (edited) сега пуснах и аз наново флаш, но ми е заключен приемника. намери ми 10 нови радио канала. Явно наистина работят нещо но много бавничко. В офиса им каза, че каналите ще станат и повече, но тъй като това е нова фирма дефакто сега е в процес на преподписване на договорите и затова няма всички канали (главно чуждоезичните). Иначе тоя твоя човек щом е намерил 4 нови канала скоро ще има нов флаш от централата. Още месец и половина трябва да ги търпя, после ще видим какво е положението. Между другото ъплоуда вече ми е на 90% от това, което беше преди, но остава проблема с 6мбита и 50+ пинг Добре де, на мен пак не ми е ясно какво става с тези,които имат "подписано" с Кирев... Той ли е вън от чадъра-завинаги? Пък не върви да се има "договорка" и с двамата ... Пфууу...тъпа асеновградска селяния, докъде ни докараха В старите каси ще ти признаят плащането за септември на новите каси, но мисля няма да имаш обезщетение за нета (то е само за абонати на Корпорейшъна) и ще платиш към 28лв мисля. Само им покажи бележката. Edited October 18, 2010 by platis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Ужасът е просто пълен! В крайна сметка така ще стане,че тия асеновградски бекове ще ни го набият на всички! Натам върви работата! Щом имат кураж да режат вече абонати.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 (edited) ... Една дебела има на касите в южен ми обясняваше, че новата компания изкупила договори, задължения и техника от старата с въпросния договор (който предполагам е невалиден), но аз и казах, че нищо няма да им върна докато не ми лепнат печат на старата фирма или ми покажат договора. Оная вика, че договорите били заключени в стария офис и никой нямал достъп до тях, а и не им било работа да показват договорите на всеки един абонат. Чудя се аз как така са откупили всички работи, пък договорите с клиентите не са у тях Толкова ми е забавно че чак се събудих ами се спеше .... явно хората не се поглеждат и за скунда отстрани да се видят колко са абсурдни ... е добре де ... кой луд ще си купи нещо което няма да получи (договорите купени ама ги нямаме) ... и щом не им е работа да ни доказват че са купили договора ни с другата фирма, на на с ли да ни е работа да им плащаме и да им връщаме каквото и да било ... Пък и техниката изкупили .... ама били нова компания и затова нещата ставали бавно ... еми те нещата трябва да са си били станали и да няма какво да им се прави след като работят със старата техника Колкото до Кирето и Гологанчо ... е с тях такова нещо като ЗАВИНАГИ няма Edited October 18, 2010 by BODY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 ) и ще платиш към 28лв мисля кви 28 Аз не искам да откупувам фирмата все пак - не ми трябва такава с такъв имидж Нали уж щяло да има нови цени - тънкаж...четях горе от някаква наколенка на Гологи :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Да де. 28лв си е нова цена. 3лв по-малко. Тънка поста. Все пак усещането на страх, че може да ти спрат услугите и ще трябва да ходиш да ги плащаш на другата каса е незаменимо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 За октомври месец интернета е безплатен (компенсация за липсата му през септември). Въпреки това, в системата трябва да се отчете плащане. Това ще стане като си платите кабелната. Абе пич, каква е тази наглост от теб, че даже и пари искаш от хората. Вие трябва да платите на хората, защото при липсата на нет много от тези хора са отчели загуби (материални и морални). Наясно ли си, че доста от хората си вадят парите чрез интернет. Кой ще им покрие техните загуби??? В една нормална държава щяхте да си плащате като попове заради малоумията ви. И каква е гаранцията, че ако ви платят кабелната, на следващия месец нета няма да е пак пълен шит. И вземете си сменете малоумните касиерки, че са ебати отврата. Вчера ходих с един приятел до ваш офис нещо да пита, а оная кифла така нагло се държеше, че малко ми остана да помета офиса ви с нея. Добре, че се отървах от вас още преди две години и минах към Кулбокс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONTONI Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 А бе хора и днес все още моето агентче не ги отваря програмите от 86-90 позиция/ визирам Родина ТВ, Тянков ТВ - HD формат, TV5 и Visage/ - пише но видио и аудио.Ако някой ги отваря нека да пише.Просто на него му е писнало да се занимава с офисите на тия мушмороци, апропо той не е с техен приемник, а собствен и ако не се лъжа беше Homecast- HD.Благодаря, предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Хах "иекшъна" продължава! Днес изпратих един ХНП - Хитър наблюдателен пост При ....офис на Кирев. Чух следния сценарий: " а бе вие тука кви сте? Ми ние сме от Кирев ..Е къв Кирев бе , всичко сега е на Гологана...ааа не е така! Ние се съдим за апаратната и за мрежата - апаратната я спечелихме вчера, а мрежата ще я решават на 28...така че не плащайте на никого, защото може да се окажете изиграни.... Допълнение: имайте в предвид,че като започнем пак да си взимаме апаратната ще има някои неудобства и прекъсвания Така като гледам ...за какво им е да се съдят за мрежата- в Пловдив има 7 офиса.... пускат 7 кабела от апаратната до всеки един и ето - товя ще е 100% от всички абонати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Забавно. Значи довечера е ноща Х в която ще се превземат кабелите към апаратната ... ей само от любопитсво ще ме накарат пак да си закача модема за да гледаш шоуто Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 @ Romel, ако пратиш и някой ХСЕ (хитър снимачен екип) да заснеме щурма на Шипка (апаратната) ще е супер За кабелната мрежа ще е по-интересно предполагам. Режещите електроинструменти в магазинната мрежа вече са кът а цените скачат всеки час Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veso_masta Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 (edited) Дано Кирев да си ги вземе обратно, че да пуснат пак хубавия интернет... И да е последното прехвърляне вече. Edited October 20, 2010 by veso_masta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Дано Кирев да си ги вземе обратно, че да пуснат пак хубавия интернет... И да е последното прехвърляне вече. Това май е децката мечта на половин Пловдив, но надали ще е последното и още по-надали ще се възобнови "хубавия интернет", все пак и крупните доставчици на интернет си имат нервна система ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukalex Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 в сайта на марица днес пише за тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Ето и линк към статията. : тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 (edited) Ето и линк към статията. : тук Това, дами и господа, е блестящ пример за това как работи администрацията/бюрокрацията/съдебната система в нашата мила родина! Прочетете тази статия поне още веднъж и може човек да изпадне в шизофреничен смях от реалността в тази държава. Особено от някои пасажи там. Edited October 21, 2010 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Да ревем ли......,да плачем ли,да се смеем ли...... Сагата едва сега започва,явно....... Лошото е,че другите доставчици нямат готовност да поемат толкова много клиенти и най-вероятно ще влошат услугата,която предлагат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONTONI Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 (edited) Не ми се влиза в полемика но щом питаш - разбира се, че съм се обаждал и то 3 пъти и от съпорта уж казват, че не е нормално този пинг,а пък от техниците твърдят да не се съобразявам с тоя пинг, но ми е интересно как до преди 10 дни всичко си вървеше на 4мs, а сега постоянно е едно и също - 3 пакета нормално, 5 с високи стойности, да няма загуба на пакети, но когато минават 5 последователни пакета със стойности от 65-548ms, веднага се осеща мудното отваряне на страниците.Теста е правен и с рутер и без рутер, и на настолния положението си е 1:1 !!!Относно спамене "poppopov" Ако не си забелязал друг човек от форума сподели опасенията, че отлива на клиенти и включващи се в мрежите на другите Оператори ще доведе до влошаване качеството на услугата, което е факт и аз го усещам вече близо 2 седмици и не само в нета но и в ТВ услугата, но кво ли не смениха - проблема с телевизията си стои!!! Нищо лошо не виждам, че се пише и тук в темата на DCC, нека все пак хората да не слушат само сладникави приказки, а и критични за когото и да е било от Операторите! Нищо лошо,без лоши чувства, но просто ме боли , защото нещата не са такива каквито бяха! Edited October 21, 2010 by DONTONI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 (edited) Ти се опитваш да спреш отлива на клиенти от DCC, така ли да разбирам? Ти мислиш ли, че някой предварително няма да си набави информацията за да реши дали, ще ползва нечии услуги? И моля те не тръгвай по пътя на някой други потребители, че с инат нищо не се получава. И межеду другото в ITD се накзават служители, които не си вършат работата. Ако има основание за подобно нещо, можеш да се обадиш отново с оплакване И да чуем за лицата, които са се отказали от интернета ѝм Но в другата тема. Това е тема за DCC. Edited October 21, 2010 by sharkbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONTONI Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Ти се опитваш да спреш отлива на клиенти от DCC, така ли да разбирам? Ти мислиш ли, че някой предварително няма да си набави информацията за да реши дали, ще ползва нечии услуги? И моля те не тръгвай по пътя на някой други потребители, че с инатизъм. И межеду другото в ITD се накзават служители, които не си вършат работата. Ако има основание за подобно нещо, можеш да се обадиш отново с оплакване И да чуем за лицата, които са се отказали от интернета ѝм Но в другата тема. Това е тема за DCC. Ох май говорим на различни езици! Никой не спира хората да избират къде да отиват,така,че не ми преписвай неща , които не съм казал !!!Казах, че имам проблем, който не се решава до момента, с което никой не искам да отказвам, защото ако при мен не е на 100 процента , другаде ще е и съответно от там ще има хвалебствия, нали така? Просто попита и аз ти отговорих това както си е, без заобикалки към момента, а ако ме бе питал преди 10 дни за Нета щеше да чуеш само готини неща, но за ТВ услугата винаги съм бил критичен още от първия миг!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Избери КООЛБОКСА и тогава ще говорим за качество на услугите!!! незнам с какво не ти харесва услугите на КООЛБОКСА!!Само за такъв Съпорт който имаме може да мечтаят всички във Фелибето!! но за ТВ услугата винаги съм бил критичен още от първия миг!!! Вече се убедих, че не си си пил аповете. Струва ми се, че ти се иска да си на ДСС вече, постоянно питаш за някакви канали, едно-друго. Като си такъв играч си купи една чиния и гледай каквото искаш и престани да ни занимаваш с глупостите си! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Temper Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Във връзка със статията във вестник Марица, вчера и аз ходих до една от касите на ТВ САТ КОМ. Наред с няколко крещящи клиентки, разбрах че до края на месеца Кирев ще си върне правата върху мрежата. Ако това стане факт, за втори път ще изгорят тези, платили за последно на DCCorporation (ATB CAT). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 (edited) Във връзка със статията във вестник Марица, вчера и аз ходих до една от касите на ТВ САТ КОМ. Наред с няколко крещящи клиентки, разбрах че до края на месеца Кирев ще си върне правата върху мрежата. Ако това стане факт, за втори път ще изгорят тези, платили за последно на DCCorporation (ATB CAT). Няма смисъл да се разпространяват слухове и да се вкарват хората в заблуждение. Уличната, кабелна война между двамата съдружници на ДСС вече се пренесе в съда и досега няма случай за няколко месеца да приключи съдебен спор. Който не вярва - да пита адвокат или да влезе в съдебната зала на следващото заседание да се увери лично. Престанете да карате хората да се лутат като животни между двете каси! Не ви прави чест. Ще дам една идея на модераторите на раздела: Нека сложат на служителите на съответните фирми ранг: служител на ... Така хората ще бъдат ориентирани откъде идва информацията и доколко да се доверяват на нея. Edited October 22, 2010 by victory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mainichkata Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Гледам, че имат 3 скорости, едната от които е: 1 Mbps за 25 лева - звучи супер, но как стоят като поддръжка, скорости. А и това с ДДС или без ДДС е 25 лева. Едит: Към днешна дата (05.12.2007) гледам скоростите са пораснали: 1,5 Mbps - 15 лева; Икономична 2,0 Mbps - 25 лева; Универсална 2,5 Mbps - 50 лева; Бизнес Тези скорости 1,5 mbps за 15 лв ми звучи като капка в морето морето в сравнение на това което предлагат VISIO за 10 лв без ддс до 10 mbps външен трафик и до 100 mbps локален.A за 20лв 20/100,аз лично сам на 20 лв и си получавам 15-20 mbps външен 60-100 mbps локално наскоро се пуснах на VISIO в тракия и сам доволен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Тези скорости 1,5 mbps за 15 лв ми звучи като капка в морето морето в сравнение на това което предлагат VISIO за 10 лв без ддс до 10 mbps външен трафик и до 100 mbps локален.A за 20лв 20/100,аз лично сам на 20 лв и си получавам 15-20 mbps външен 60-100 mbps локално наскоро се пуснах на VISIO в тракия и сам доволен @mainichkata, защо не погледна, че постът, който коментираш е от преди три години и половина? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts