Jump to content
BulForum.com

Easy-lan

Recommended Posts

350kb/s нз какво е ставало имало ли е нещо но ме кефи че си спомняк какво беше да сваляш с 300кб/с едно от любимите си анимета.Това е второто аниме което свалям с 350кб/с само се надявам да не е нещо моментно

Speedtest

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply
  OutSider said:
350kb/s нз какво е ставало имало ли е нещо но ме кефи че си спомняк какво беше да сваляш с 300кб/с едно от любимите си анимета.Това е второто аниме което свалям с 350кб/с само се надявам да не е нещо моментно

Speedtest

На коя тарифа я постигаш тази скорост

И ся последно на 19 левовата тарифа има ли инсталационна такса или не че не разбрах.Другия въпрос ми е за колко време те вързват и само 1 офис ли имат на "Тракия" 9а щото ми се струва че около Евмолпия съм им гледал офис

Значи на тарифата от 19лв плащаш и 19лв депозит(общо 38лв) ти излиза прекарването,централния им офис е на 9а иначе картите с които си плащап интернет-а могат да се закупят от всички кабинки на нет тел в Пловдив.Интернета ми през дена е прекрасен но сега почна да се среща явлението вечер след 20:00 нет-а да е доста зле 25-30кб/с бг и 10-15 международен с доста висок мс нз на какво се дължи това но не е приятно иначе през дена международен 50-60кб/с бг-то ми е 340-360кб/с на 19лв тарифата съм.

lada_1500 said:
И ся последно на 19 левовата тарифа има ли инсталационна такса или не че не разбрах.Другия въпрос ми е за колко време те вързват и само 1 офис ли имат на "Тракия" 9а щото ми се струва че около Евмолпия съм им гледал офис

Тва "Тракия" 9а е името на улицата, а не на квартала Тракия. И се намира наистина към Евмоупия Някъде срещу Районното.

apo_hd said:
Тва "Тракия" 9а е името на улицата, а не на квартала Тракия. И се намира наистина към Евмоупия Някъде срещу Районното.

Ххахаха....я пак?Къде е улица "Тракия"?

• 1 month later...

az sam na teq i sam dovolen zasega vapreki che v pikovite chasove skorosta stava mnogo pikliva i otvreme na vreme dropi no sym dovolen pone momchetata doidoha za nqma i 2 dni shtoto beshe sabota kogato gi viknah. Internetionala im e malko v gz no se nadqvam da go poopravqt. Za razlika ot giga drishnite teq zaslujavat pohvala.

От 2 дена съм отделно ... от нашия лан които бяхме първите в Тракия зона ЮГ и ето резултатите:

БГ ТРАФИК

122097909.png

ЧУЖД-Германия

122098647.png

Има един проблем и моля най-сърдечно emilios защото той бачка там да ми каже. НЕ СЪМ ГИ ХВАНАЛ НИКОГА ТИЯ СКОРОСТИ .. дефакто имам 1 Mbit/s (125kb/s) които хващам когато свалям от abv.bg нещо от чекмеджето си. Чуждия трафик ... как да кажа не дига повече от 50 кб/с. За ъплоуда немога да говоря защото:

1. От който и да е БГ тракер (arenabg.com или zamunda.net или avatarbg.info) ако ще да има над 500 сидъра аз си свалям с 15 кб/с уплоудвам с 5 кб/с с който и да е клиент (BitComet или utorrent). Същото е и ако го оставя да седи така над .. 2-3 часа .. не мърда от 10-15 кб/с

2. От който и да е чужд тракер(Scenetorrents.org или bitmetb.org) пак с доатъчен брой сидъри не вдигам повече от 50 кб/с.

3. Локалния ми насича филмите ... измерена скорост от там не повече от 200 кб/с. Имам сложените всички кодеци които са нужни, както и задължителната Windows media player 10

След като се обадя на учтивите операторки в София (0700 12 700) почват да ми се хвалят че скороста на 29 лв е до цитирам: 10 Mbit. И че разбираш ли всичко си е ок. Къде в Пловдив има такова нещо - никъде и да престанат с тия хвалби. Поне 4 пъти се обаждам - само един пич каза че ще проверят трасето, но всичко си е така.

Та извода е .. какво става Емо ( emilios ) ... къде е нета, нет за тарифа БРОНЗ (29 лв) Така ли ще е .. винаги, или е временно. Погледни проблема, защото ако продължава така .. няма да мине и 1 месец и ще сменя доставчика.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

• 2 weeks later...

Easy-Lan,2дена нямане нет заради дъждовете после една вечер без нет сега пак 50мин без нет нз какво правят но въобще не ми харесва положението и изключително съм бесен че в този град няма спакана конкуренция никой никви намаления на инсталационните не прави съществени, не си мърдат дебелите седалища да привлекат с нещо хората (скорост,качество)отчаян съм..

OutSider said:
никой никви намаления на инсталационните не прави съществени

ммм не е много за тука тва мнение но според мен именно конкуренцията си каза думата - ще дам пример с Визио щот аз съм техен абонат и съм в час най - вече с тяхните тарифи.

по отношение на инсталационните такси - те са намалени от 72 на 36 лв сравнение с миналата година (според мен е доста "съществено намаление")

също така сравнение с миналата година скоростите са в пъти по бързи за същите пари... тва ако не е "съществена" промяна та на, а за да се осъществи тази промяна бе налице 1 катализатор - КОНКУРЕНЦИЯТА

съществена казах,защото само визио са си е намалили посочи ми друг достачвик който да си е намалил?? май няма да можеш а и другия момент конкуренция мога да кажа че има в шопландия но не и тук тама от маса време няма инсталационни такси,скоростите хубаво са ги увеличили но качеството на нет-а също не е на нивото което трябва да е

• 3 weeks later...

Аз и един приятел сме на easylan и той сподели нещо обаче аз не мога да го намеря в network connections :( Имали някакъв начин това да стане :unsure:

и още нещо защо от арена.тв свалям с маск 300 :unsure: в повечето случай се върти около 250*280

SnOOkeD said:
.....той сподели нещо обаче аз не мога да го намеря в network connections....
Не ви препоръчвам Window_кото споделяне на файловете, защото то е предназначено да работи в малки домашни или фирмени мрежи, и поради това не е достатъчно защитено а и не поддържа възобновяване на прекъснат трансфер. Изпозването му в публични мрежи не е разумно. За споделяне на файлове е по добре да използвате някой FTP или HTTP сървър - аз използвам безплатния hfs сървър - опростен но за сметка на това лесен за употреба.

Искам да попитам защо от арена.тв не мога да свалям с повече от 100??Винаги 80-90!А един приятел,който също е на aesy-lan и ни разделят 3-4 блока сваля с 600-700!И под 300 не ми каза,че пада!!

Аз по едно време свалях с 350кб/с толкова ми беше и бг-то после обаче пак 120кб/с и отново забравих за онлайн гледане на филми(става доста важна екстра когато имаш 10гб хард...)и ме раздразниха с още няколко неща и се върнах на ггшит

До тук бян с тоязи изи лан - лъжат за скоростите .. мизерия тотална са .. :) Тая седмица им казвам чао :)

• 1 month later...

Това е най-лъжливата фирма за пренос да данни (интернет).Работих за тях една година като през цялото време ме лъжиха ,че имам договор а аз нямах ,освен това скоростите за които говорят са пълна измама и имат много прекъсвания.

• 1 month later...

И аз бях на Easy-Lan определено нямах такива скорости но нямаше и да ги чакам с тяхната несериозност а относно тия скорости на каква тарифа са? не са нещо непостижимо Лангейм на 35лв имат подобни скорости

nasko_ag said:
Да ви кажа аз сам на easy-lan от една година и скоростите са повече от добри спрямо другите доставчици в Пловдив. Ето вижте тези снимки. изтеглете от тук: http://4storing.com/oie53/34379f42e41ff3c3...0a17ad5a5c.html

на 19лв такса са тези скорости

• 3 weeks later...

нета си е перфектен :) самоче от няколко дни ми изписва като пускам пс-то едно балонче на което пише:A dublicate name exist on the network! :unsure: И понякога(вечерта повечето пъти) както си се ровя изведнъж ми изписва A network cable is unpluged :angry:

Как да го оправя?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...