exPert Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 преди нямах никакви проблеми с него но сега ми излиза този ерор преинсталирах драйверите но пак нищо помогнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Темата не е за тук! Иначе или смени порта или ресни компа и пак пробвай да го включиш Оня ден нещо компа ми реши да прави парчета и след един рестарт си разпозна всичко Едит:Така като гледам шотчето, май бозата е нова. Я си прегледай драйвърите пак. Или за чипсета или за самия син зъб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Не съм сигурен, но мисля, че трябва да погледнеш драйверите на блутута. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Не съм сигурен, но мисля, че трябва да погледнеш драйверите на блутута. Блутута ти е заминал май май... и на моя ми прави същото и даже като го махна е доста загрял... разглобих го напълно за да видя какъв е проблемът но неокрих нищичко.. то и с малкото ми познания.. по-добре бягай да купуваш нов.. или пък ако съвсем случайно оправиш проблемът драсни един пм.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exPert Posted February 18, 2007 Author Share Posted February 18, 2007 м как да смена порта да пробвам преинсталирах драйверите нищо не стана пак сьщият проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 м как да смена порта да пробвам преинсталирах драйверите нищо не стана пак сьщият проблем Извади го и го премести в друг свободен . П.П.: Когато искаш да направиш скрийншот само на прозорец, използвай комбинацията Alt+PrintScreen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Аз имах проблем на старото ми дъно подобен на твоя. Просто USB порта беше загинал преместих устройството на друг и се оправи но иначе може и в блутуута да е проблема. Пробвай на друг компютър дали ще има проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exPert Posted February 19, 2007 Author Share Posted February 19, 2007 ресна пс-то сложих блутута в други 3 изхода и пак нестава като го вкарам в някой изход ми излиза това Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Пробвай да деинсталираш драйверите за блутута, както и приложния софт (вероятно Blue Soleil). После следвай инструкциите на производителя на устройството как да се инсталира. Ако и това не даде резултат, опитай при някой познат, който ползва блутут да включиш твоя. Ако е наред, ще го разпознае, но няма да може да прехвърля повече от 5 МБ на сесия. Ако не се разпознава, ще трябва да си купиш нов. Използвам темата да посъветвам желаещите да си купят БТ: избягвайте тези в Технополис - и двата модела имат проблеми, основно със софтуера. Явно е кофти партида. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exPert Posted February 19, 2007 Author Share Posted February 19, 2007 ми махнах ги инсталирах ги на ново от диска който вьрви с блутута можели да нямам драйвери за usb портовете или там какво е щот преди си го използвах преинсталирах линдолса и така е сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 начи и аз имам един проблем със блутутът нач вчера си свалях песни ала бала,неска го пускам и като давам да ми праща на телефона ми дава "Failed to send objects" мога да качам от телефона на компа, но от компа на тела не. Някои да знае от какво е този проблем ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 начи и аз имам един проблем със блутутът нач вчера си свалях песни ала бала,неска го пускам и като давам да ми праща на телефона ми дава "Failed to send objects" мога да качам от телефона на компа, но от компа на тела не. Някои да знае от какво е този проблем ?? Щом преди е ставало пробвай да спреш и да пуснеш блутута на ново и може и да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Щом преди е ставало пробвай да спреш и да пуснеш блутута на ново и може и да се оправи ем пробвах многократно но пак не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.