basten Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ako telefona ti e cifrov mislq, 4e problem niikav nqma da imash... Link to comment Share on other sites More sharing options...
botev72 Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Probvah s 2 telefona, edinia e do centralna gara, a drugia do TET-a, i kam dvata uslugata e nedostapna, a i 2-ta sa cifrovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ami togava mojesh da gi pitash kakvi sa planovete im otnosno tezi kvartali. Predi davaha informaciq koga i dali skoro se o4akva mrejata da bude podmenena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Е до Гарата точно знам 2 офиса, в които си ползват БТК АДСЛ и нямат проблеми. По-скоро виж как си вързал модема за телефонната линия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Нета .. колкото и да ви се струва лудо е добър на работата с 2 мегабита .... бизнес тарифата държи се добре. Кофтито е .. и което ме дразни че УПЛОУДА му е малък .. надявам се скоро да измислят нещо за това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 17, 2007 Author Share Posted March 17, 2007 бтк филтрира ип-тата и по този начин спря достъпа на потребителите до arenabg.com и http://thepiratebay.org/ . мисля че нямат право и че сами нарушават договара си, в който пише, че имаме пълен достъп до интернет. утре ще ми оставят само icq и microsoft.com. така че аз лично мисля да направя нещо по въпроса, след като си проуча договора по-обсоятелствено. тъй като те не си изпълняват договора не виждам защо аз да го правя и да не го прекратя. следващата стъпка ще е съюза за защита на потребителите и ако там нищо не стане ще видим дали ще се съберат хора, за да ги осъдим Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 http://thepiratebay.org/ си е достъпен. Филртиран е само Arenabg и то на базата на тази смешка: http://www.flickr.com/photos/38318367@N00/423111638/ Обаче ако им издадат такова нареждане и за http://thepiratebay.org сигурно и него ще филтрират... Новината от вчера е, че освен бТк и ITD са получили подобно полицейско нареждане и също са филтрирали Аренабг... Добре дошли в Китай! Само там и в арабските държави се цензурира по подобен полицейски начин Интернет... Дори в Турция, за да спрат YouTube им се наложи да минат през съдебно производство и да вземат съдебно решение след съотвения процес... А у нас - полицията си прави каквото си иска - няма съд, нямаш право на защита - щом те казват, значи си виновен. Сигурно сме единствената държава в ЕС с официално прилаган и толериран полицейски произвол Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Както 1милион пъти съм го казвал това което правят в момента е защита на чужди интереси не на наши вместо да се занимават с далеч по смислени неща не разбраха че немогат и няма да успеят да изкоренят пиратството не са го направили най-развитите страни камо ли ние..тва е нещо от сорта на това да пикаеш срещу вятъра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 тва е нещо от сорта на това да пикаеш срещу вятъра... хахаха напълно си прав а аз се чудих защо не мога да влезна в арената... явно бтк са нямали избор .Но не се знае какво ще стане сега...Ако ще се съди някой май ще трябва да е МВР Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 сега е момента да си прекрати договора някой ако иска - без последствия за себе си - по вина на бТк... изменят същността на предлаганата услуга - аз не съм подписвал за "Достъп до Интеренет без едни Адрес"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 да направо ще си прекратя договора щото не мога да влизам в арената + това решението не са го взели от БТК щото така им е кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Това с ограничаването е свръх голяма простотия На момента хората пуснаха прокси специално за случая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 17, 2007 Author Share Posted March 17, 2007 Това с ограничаването е свръх голяма простотия На момента хората пуснаха прокси специално за случая абе те хубаво пуснаха, ама това не решава проблема поне при мен. в арената влизам през проксито, но после като пусна торента не иска да се свърже с никой едит: грешка тръгна Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 абе те хубаво пуснаха, ама това не решава проблема поне при мен. в арената влизам през проксито, но после като пусна торента не иска да се свърже с никой мисля, че го знаеш, но все пак да го кажа - трябва и торент клиентата си да го направиш да минава през това прокси колкото до бтк-а ... аз веднага бих се задействал, ако ми ограничат достъпа. т'ва вече е толкова безумно, че просто започва да става жалко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 колкото до бтк-а ... аз веднага бих се задействал, ако ми ограничат достъпа... Чакай само хората да тръгнат в понеделник на работа Като знам за какво се ползва през повечето време служебния адсл... ще им позагреят съпорт телефоните на битикей-ци т'ва вече е толкова безумно, че просто започва да става жалко. Що бе глей к'ва веселба е Така не съм се смял скоро...Шоуто на Милен Цветков стана егати бестселъра,админите я гледат съжалително а къдравата овца нарежда "ще плащат щото..." Арена vs НСБобеца-2:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Вчера си взех Инсталирай Сам пакета и сега чакам да ми пуснат нета Точно хванах Великденската промоция Ще напиша първите си впечатления в края на другата седмица след като го изпробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Вчера си взех Инсталирай Сам пакета и сега чакам да ми пуснат нета Точно хванах Великденската промоция Ще напиша първите си впечатления в края на другата седмица след като го изпробвам na vsqka cena da spodeli6 za6toto i az sam se orientiram kam tiq 2mb ot promoziqta.kaji neta kak varvi s kolko svalq6 naprimer ot data i arena i vijda li se wrzru.com,govorim za tova - promoziq btc - i kaji ti na koq to4no si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 нета и пинга са чудесни. имат проблем с ДХЦП-то и съпорта им препоръчва статична настройка на мрежата. ip: 192.168.1.2 mask: 255.255.255.252 gate: 192.168.1.1 dns:212.39.90.42 212.39.90.43 проблеми съм имал само два пъти, като в последствие се разбра че е било за цял пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 нета и пинга са чудесни. имат проблем с ДХЦП-то и съпорта им препоръчва статична настройка на мрежата.ip: 192.168.1.2 mask: 255.255.255.252 gate: 192.168.1.1 dns:212.39.90.42 212.39.90.43 проблеми съм имал само два пъти, като в последствие се разбра че е било за цял пловдив. dobre de kaji na koq tarifa si i s kolko svalq6 naprimer ot data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 15, 2007 Author Share Posted April 15, 2007 dobre de kaji na koq tarifa si i s kolko svalq6 naprimer ot data.bg абе, пич, тва колко пъти е писано в тая тема не знам. в момента съм на 1024 и свалям със 120к на 2048 се сваля с около 250, ако толкова не вярваш щи направя по един шот и за 2-те тарифи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 абе, пич, тва колко пъти е писано в тая тема не знам. в момента съм на 1024 и свалям със 120к на 2048 се сваля с около 250, ако толкова не вярваш щи направя по един шот и за 2-те тарифи. 10x ,nqma nujda ot 6otove.sbogom evrokom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 абе, пич, тва колко пъти е писано в тая тема не знам. в момента съм на 1024 и свалям със 120к на 2048 се сваля с около 250, ако толкова не вярваш щи направя по един шот и за 2-те тарифи. но забрави да споменеш най-важното - двугодишен договор Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 но забрави да споменеш най-важното - двугодишен договор kakto i fakta 4e nemoje6 da govori6 normalno po skype ili da tegli6 torenti za6toto sa ograni4eni konnekciite Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Пълни глупости. На БТК 2048 съм, тегля си торенти съвсем спокойно, пак така си говоря и по скайп. Кво правим сега?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 kakto i fakta 4e nemoje6 da govori6 normalno po skype ili da tegli6 torenti za6toto sa ograni4eni konnekciite viiipeer_ - в голяма заблуда си или някой те е излъгал, защото и аз като velvet_underground в нас съм на 2048 тегленето на торенти + скайп и WOW си вървят без грешка, понякога даже към този коктейл прибавям и радио, но това е по-рядко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.