Jump to content
BulForum.com

БТК / Виваком ADSL

Recommended Posts

• Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Е до Гарата точно знам 2 офиса, в които си ползват БТК АДСЛ и нямат проблеми. По-скоро виж как си вързал модема за телефонната линия.

Нета .. колкото и да ви се струва лудо е добър :) на работата с 2 мегабита .... бизнес тарифата :) държи се добре. Кофтито е .. и което ме дразни че УПЛОУДА му е малък .. надявам се скоро да измислят нещо за това :) :punk

бтк филтрира ип-тата и по този начин спря достъпа на потребителите до arenabg.com и http://thepiratebay.org/ . мисля че нямат право и че сами нарушават договара си, в който пише, че имаме пълен достъп до интернет. утре ще ми оставят само icq и microsoft.com. така че аз лично мисля да направя нещо по въпроса, след като си проуча договора по-обсоятелствено. тъй като те не си изпълняват договора не виждам защо аз да го правя и да не го прекратя. следващата стъпка ще е съюза за защита на потребителите и ако там нищо не стане ще видим дали ще се съберат хора, за да ги осъдим :bgrin:

http://thepiratebay.org/ си е достъпен. Филртиран е само Arenabg и то на базата на тази смешка:

http://www.flickr.com/photos/38318367@N00/423111638/

Обаче ако им издадат такова нареждане и за http://thepiratebay.org сигурно и него ще филтрират...

Новината от вчера е, че освен бТк и ITD са получили подобно полицейско нареждане и също са филтрирали Аренабг...

Добре дошли в Китай! Само там и в арабските държави се цензурира по подобен полицейски начин Интернет... Дори в Турция, за да спрат YouTube им се наложи да минат през съдебно производство и да вземат съдебно решение след съотвения процес... А у нас - полицията си прави каквото си иска - няма съд, нямаш право на защита - щом те казват, значи си виновен. Сигурно сме единствената държава в ЕС с официално прилаган и толериран полицейски произвол

Както 1милион пъти съм го казвал това което правят в момента е защита на чужди интереси не на наши вместо да се занимават с далеч по смислени неща не разбраха че немогат и няма да успеят да изкоренят пиратството не са го направили най-развитите страни камо ли ние..тва е нещо от сорта на това да пикаеш срещу вятъра...

тва е нещо от сорта на това да пикаеш срещу вятъра...

хахаха напълно си прав :)

а аз се чудих защо не мога да влезна в арената... :angry: явно бтк са нямали избор .Но не се знае какво ще стане сега...Ако ще се съди някой май ще трябва да е МВР :lol:

сега е момента да си прекрати договора някой ако иска - без последствия за себе си - по вина на бТк... изменят същността на предлаганата услуга - аз не съм подписвал за "Достъп до Интеренет без едни Адрес"...

да направо ще си прекратя договора щото не мога да влизам в арената :D

+ това решението не са го взели от БТК щото така им е кеф

Това с ограничаването е свръх голяма простотия :lol: На момента хората пуснаха прокси специално за случая :punk :punk :punk

абе те хубаво пуснаха, ама това не решава проблема поне при мен. в арената влизам през проксито, но после като пусна торента не иска да се свърже с никой :(

едит: грешка тръгна :D

абе те хубаво пуснаха, ама това не решава проблема поне при мен. в арената влизам през проксито, но после като пусна торента не иска да се свърже с никой :(

мисля, че го знаеш, но все пак да го кажа - трябва и торент клиентата си да го направиш да минава през това прокси :)

колкото до бтк-а ... аз веднага бих се задействал, ако ми ограничат достъпа.

т'ва вече е толкова безумно, че просто започва да става жалко.

колкото до бтк-а ... аз веднага бих се задействал, ако ми ограничат достъпа...

Чакай само хората да тръгнат в понеделник на работа :D Като знам за какво се ползва през повечето време служебния адсл... :lol: ще им позагреят съпорт телефоните на битикей-ци :lol:

т'ва вече е толкова безумно, че просто започва да става жалко.

Що бе глей к'ва веселба е :) Така не съм се смял скоро...Шоуто на Милен Цветков стана егати бестселъра,админите я гледат съжалително а къдравата овца нарежда "ще плащат щото..." :lol: Арена vs НСБобеца-2:0 :punk

• 4 weeks later...

Вчера си взех Инсталирай Сам пакета и сега чакам да ми пуснат нета :)

Точно хванах Великденската промоция :D

Ще напиша първите си впечатления в края на другата седмица след като го изпробвам :)

Вчера си взех Инсталирай Сам пакета и сега чакам да ми пуснат нета :)

Точно хванах Великденската промоция :D

Ще напиша първите си впечатления в края на другата седмица след като го изпробвам :)

na vsqka cena da spodeli6 za6toto i az sam se orientiram kam tiq 2mb ot promoziqta.kaji neta kak varvi s kolko svalq6 naprimer ot data i arena i vijda li se wrzru.com,govorim za tova - promoziq btc - i kaji ti na koq to4no si

нета и пинга са чудесни. имат проблем с ДХЦП-то и съпорта им препоръчва статична настройка на мрежата.

ip: 192.168.1.2

mask: 255.255.255.252

gate: 192.168.1.1

dns:212.39.90.42

212.39.90.43

проблеми съм имал само два пъти, като в последствие се разбра че е било за цял пловдив.

нета и пинга са чудесни. имат проблем с ДХЦП-то и съпорта им препоръчва статична настройка на мрежата.

ip: 192.168.1.2

mask: 255.255.255.252

gate: 192.168.1.1

dns:212.39.90.42

212.39.90.43

проблеми съм имал само два пъти, като в последствие се разбра че е било за цял пловдив.

dobre de kaji na koq tarifa si i s kolko svalq6 naprimer ot data.bg

dobre de kaji na koq tarifa si i s kolko svalq6 naprimer ot data.bg

абе, пич, тва колко пъти е писано в тая тема не знам. в момента съм на 1024 и свалям със 120к на 2048 се сваля с около 250, ако толкова не вярваш щи направя по един шот и за 2-те тарифи.

абе, пич, тва колко пъти е писано в тая тема не знам. в момента съм на 1024 и свалям със 120к на 2048 се сваля с около 250, ако толкова не вярваш щи направя по един шот и за 2-те тарифи.

10x ,nqma nujda ot 6otove.sbogom evrokom :D

но забрави да споменеш най-важното - двугодишен договор

Пълни глупости. На БТК 2048 съм, тегля си торенти съвсем спокойно, пак така си говоря и по скайп. Кво правим сега??

kakto i fakta 4e nemoje6 da govori6 normalno po skype ili da tegli6 torenti za6toto sa ograni4eni konnekciite

viiipeer_ - в голяма заблуда си или някой те е излъгал, защото и аз като velvet_underground в нас съм на 2048 тегленето на торенти + скайп и WOW си вървят без грешка, понякога даже към този коктейл прибавям и радио, но това е по-рядко.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...