samkijot Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 нямам нерви вече да се занимавам с операторите на 123 .. ама то и те хората не са виновни, че просто така са ги научили да отговарят. два-три пъти имах търпението да проверят, да видят как стоят нещата, но отговора е все един и същ, а положението не се е променило ... лошото е, че този телефон и интернет са служебни и са необходими. не са просто ей така. ако до края на месеца няма развитие, сигурно ще се опитаме да прекъснем взаимоотношенията с бтв/виваком по тяхна вина и да се насочим към някой друг оператор, който предлага телефон+интернет и който няма да се бави със седмици, ами ще го прекара до 2-3 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Нямате ли акаунт мениджър - при мен идваха 2-3ма в последните месеци да ме залъгват с "яки и изгодни оферти" Даже и през няколко дни звънят на стационарните за същото. В случая нервите са излишни за хабене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Нямате ли акаунт мениджър - при мен идваха 2-3ма в последните месеци да ме залъгват с "яки и изгодни оферти" убедил съм се, че в българия мобилните оператори се интересуват от теб до момента, в който им станеш клиент, обвързвайките със срочен договор. след това си просто последна дупка на кавала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Важното е че всяка тяхна оферта е по изгодна от предишната. НО ВИНАГИ плащаш повече :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Здравейте, някой има ли впечатление от новата им оферта ТВ + НЕТ? скорост,пинг,качество на ТВ,загуба на сигнал - дреболиите,които дразнят или радват? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Ако питаш мен, са дреболиите, които само дразнят. Т.е. трябва наистина да нямаш друга алтернатива, за да се хванеш с тея тъпунгери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Какво значение има дали е в пакет с ТВ услуга.Нета им е в дупенцето по подразбиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Лошото е,че са много малко алтернативите..... Някой може ли да пусне едно спийд тестче Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 12-14Мегабита даун/0,8-1Мегабита ъп - не се надявай на повече. В понеделник може и да покажа реален тест Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Хммм.... Обещах тестове - скоростта е на Старите планове - ТЕМПО.Сега има нови Турбо а у - Ъплоада е все така бесните 1024кб Даунлоада бил 15 или 20 Мегабита.НО нов договор за сега не ми се подписва Самоков Пловдив Лондон - ааа няма такъв смях - в къщи пинга ми е по висок! Е гати симетричните линий дето изкараха БТК Добрич Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Малко тестове и от мен: Ако кабелната мрежа е ОК, обикновено връзката е стабилна и скоростите за браузване са съвсем прилични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ако ежедневната ти работа не е свързана с пращането и получаването на големи файлове,това е доставчика за офис интернет. За торенти и други предимно домашни приложения - не бих го препоръчал След рестарт на рутера - въпреки че ъплоада пак е някъде долу в ниското - все пак това е технологията на АДСЛ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Някой да е тествал тези тарифи : http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/fiber_net_optichen_internet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Не се предлагат в Пловдив, все още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 странно, защото според картата им, имат покритие в ж.к. Тракия. Някаква идея кога ще започнат да ги предлагат в Пловдив ? @viper-ченце - слабо ме вълнува ти какво би ползвал. Спести ни спама Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Някой да е тествал тези тарифи : http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/fiber_net_optichen_internet ? Тея, ако ще и 100GB, да ми предлагат на тях няма да мина. Единствено телефона - план Duo ни е към тях. @viper-ченце - слабо ме вълнува ти какво би ползвал. Спести ни спама Добре, ARPanet-чо! P.S. Колкото повече конкуренция, толкова по-добре за нас - крайните потребители. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Оптика има до пощата в Тракия, която в момента се използва за ADSL абонатите. Услугата ще стартира септември или октомври в Пловдив, като още не са ясни районите. Услугата ще е FTTB. На всеки вход ще излиза оптика, която от там минава на UTP до всеки абонат. Това е инфото за момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cayenne Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Брех тоз Супер Любо ще вземе да литне най-накрая. Картата на покритие им е под всякаква критика :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Мъката е пълна. От седмица насам имам някакви прекъсвания - на час по 1-2 пъти ми спира нетЯ по за 30 секунди. Звъня днес на поддръжката, някаква мадама ми вдига, обяснявам проблема, прехвърля ме на индивид от мУжки пол, защото явно не се оправи жИната. Обяснявам и на него, той помълча малко и казва: "Изходящият Ви трафик е много голям." Аз мигам на парцали и питам - изходящия, имате предвид 100-те килобайта? Той ми вика - да, ограничете го до минимум. Яко, а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profusion Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 изходящия, имате предвид 100-те килобайта? Той ми вика - да, ограничете го до минимум. :bgrin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 Трябваше да го помолиш да ти каже колко е минимума Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Виваком вече са готови със собствено решение за IPTV. Може да се използва както новата им оптична мрежа (засега само в София), така и съществуващия ADSL-достъп. В момента провеждат тестове в различни градове. Интересно ми е какви цени ще обявят за новата услуга, за да бъдат конкуретни . . . EDIT: Моделът на използвания Set-top-box e Huawei EC2108 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Как е възможно, при положение, че никога не съм теглил с повече от 1.2мб, което ми е ограничението, онзи ден да тегля през програмата Origin игра с 3мб? Тегли известно време с 3, после постепенно започна да намалява и след 40 мин. си падна до 1.2мб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Няколко рекламни клипа, които демонстрират част от функционалността на IPTV платформата на VIVACOM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Няколко рекламни клипа, които демонстрират част от функционалността на IPTV платформата на VIVACOM. Е това вече наистина е интересно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.