Jump to content
BulForum.com

БТК / Виваком ADSL

Recommended Posts

може ли да се обадим на 0800 100, за да ни подновят договора и съответно да влезнат в сила новите скорости?

• Replies 981
  • Created
  • Last Reply
  Stenli said:
може ли да се обадим на 0800 100, за да ни подновят договора и съответно да влезнат в сила новите скорости?

да, ма ша требе си чакаш документите да дойдат с ДХЛ и има и такса май

Fr0Zen said:
Нещо не съм на ясно, защо пък точно Амстердам?

трасирай малко пътища и ще разбереш ;)

basten said:
С новата промоция... 4 мбита ИНТЕРНЕТ за 19 лева на месец.

http://www.btc.bg/bg/promotions_article.ph...257&id=1044

Тя промоцията не е много нова ама... и е само за първите 6 месеца.

Тамън неска зимах пакета :D Ама човека в офиса ми каза да го инсталирам вторник следобяд, така че последен ден с еврокомски нет. И относно евроком има ли некви процедури по прекъсването на договора или е достатачно да спра да плащам?

158751649.png

158752647.png

158753150.png

158751926.png

Прочутата връзка с Амстердам :)

Mr.Tinkertrain, трябва да отидеш в офиса им да подадеш някаква молба за прекъсване. Общо взето формалност :)

П.С. Възможно ли е големия ми пинг да е от вече доста стария ми компютър?

Колко време след преподпиване на догвороа влизат в сила новите скорости? Чета тук за 24 часа, но какичката, която дойде за да подпиша за АДСЛ на друго място и преподписвах за домашния нет каза до края на месеца/ преподписах миналата седмица, май беше четвъртък/. Реших, че може да не е в час, но вече се замислям дали да звънна на съпорта

При мен до Петък трябваше да е станало , но все още съм на 1МБ >.<

Аз отидох миналия вторник в офиса и ми казаха, че до 24 часа ще ми променят скоростта. След като този срок изтече почнах да се обаждам на съпорта през няколко часа и след 2 дена ми дигнаха скоростта точно преди да им се обадя за пореден път.

Обаждайте се на съпорта, тука поне има кой да вдига(и скорости и телефони) :)

Tomahawx said:
При мен до Петък трябваше да е станало , но все още съм на 1МБ >.<

Мисля 10 дена, но го правят по-рано. Виж в договора сигурно пише.

basten said:
Мисля 10 дена, но го правят по-рано. Виж в договора сигурно пише.

Ами бащата беше миналия вторник и от офиса му казали , че до петък трябва да стане , още си е на 1мб , трябва да звънна на съпорта и да питам :)

ами аз сега като имам договор от март месец мога ли да си пусна новата оферта от 4 MB ? или да си остана на 2 ,но да направя нов договор ,за да плащам по-малката такса ?

Slain said:
ами аз сега като имам договор от март месец мога ли да си пусна новата оферта от 4 MB ? или да си остана на 2 ,но да направя нов договор ,за да плащам по-малката такса ?

Не може да останеш на 2 - и аз пробвах, но ми казаха че е позволен само Ъпгрейд... та зех че минах на 4 :)

sMARTBomber said:
Не може да останеш на 2 - и аз пробвах, но ми казаха че е позволен само Ъпгрейд... та зех че минах на 4 :)

просто бтк :P ... всичко така са го премислили, че винаги те са в изгодната позиция ;)

sMARTBomber said:

кво ще рече това, че ако искаш да минеш на по-евтина тарифа не можеш?

Аз като бях в офиса ми предложиха да си преподпиша договора за 2 МБ и да плащам по 31 лева на месец, но понеже аз исках да мина на 4 не се възползвах. А аз бях подписал договора си с БТК в края на април...

Като отидеш в офиса бъди по-настоятелен, кажи, че твой приятели са направили промяната и т.н. и няма да има проблеми според мен :)

Vartkes said:
Като отидеш в офиса бъди по-настоятелен, кажи, че твой приятели са направили промяната и т.н. и няма да има проблеми според мен :)

дам ако се опъват ще им кажа ще щом за други може значи и за мен може :D

Бащата одеве звъни на съпорта , пита защо още не са дигнали скоростите и ония му викат , че още не били подали заявка... ся пак трябва да чакам :(

Абе само на мене ли ми намалиха скоростта от 4 на 2 МБ преди няколко минути :angry:

Звъня на съпорта и ми казват, че са върнали стария ми профил, ала бала.

Нета им добре, ама хората дето работят там са пълни некадърници като навсякъде другаде...

Vartkes said:
Абе само на мене ли ми намалиха скоростта от 4 на 2 МБ преди няколко минути :angry:

Нета им добре, ама хората дето работят там са пълни некадърници като навсякъде другаде...

а защо са ти върнали стария профил. иначе утре става седмица откакто съм си преподписал договора, а промяна никаква :angry:

edit: трябва ли да се рестартира модема от малкото копче, тъй като го правя почти всеки ден и следователно активации и т.н.?

Stenli said:
а защо са ти върнали стария профил. иначе утре става седмица откакто съм си преподписал договора, а промяна никаква :angry:

edit: трябва ли да се рестартира модема от малкото копче, тъй като го правя почти всеки ден и следователно активации и т.н.?

Малкото копче е за заключване на модема.Рестарт от power :)

Идея си нямам защо са ми върнали стария профил, ама няма да оставя съпорта да диша докато не си оправят грешката :angry:

Тука поне има кой да дига телефона ;)

Vartkes said:

един познат е на БТК и каза, че като си е подновил договора от БТК са му казали, че ако не могат да поддържат 4 мбит в твоя район ти връщат скоростта на 2 мбит

Botev1912 said:
един познат е на БТК и каза, че като си е подновил договора от БТК са му казали, че ако не могат да поддържат 4 мбит в твоя район ти връщат скоростта на 2 мбит

И при мен е такова положението за жалост.

Имам приятел в София, който работи в БТК и ми върна скоростта за сега и включи някакъв профил, който автоматично регулира скоростта и някви там други работи дето не разбирам и си стоя на 4МБ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...