netrootbg Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 Абе пак не схванахте идеята но няма значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted January 3, 2004 Share Posted January 3, 2004 mi izqsnise netrootbg da te razberem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 Az sam za tova da se napravi bankova smetka i da se davat po 2 leva.Moje i da sam nov no 6te dam ZA BLAGOTO NA VSI4KI Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 Az sum suglasen da dam pari.No dokolkoto az razbrah e drug problema. mi izqsnise netrootbg da te razberem snake Dreamer si e kazal dosta qsno v posta 4e ima suvsem drugi problemi, koito trqbva da se reshat... tui che prosto chakaite i se nadqvaite da se nameri reshenie za tqh. Hardovete sa nai-lesnata rabota i namiraneto im nee chak takuv problem. Taka 4e problema qvno ne e v zakupuvaneto na hard-ovete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 snake Dreamer si e kazal dosta qsno v posta 4e Taka 4e problema qvno ne e v zakupuvaneto na hard-ovete. imenno Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 no daite i da napravim nesto drugo sto ne suberem po dva ili tri leva i da kupim nqkolko harda ta da ima mqsto da uplodvame edvali ste kostvat na nqkoi ot userite tezi dvaleva 1000 usera 2000lv tva sa okolo 1000 evro s tqh moje i da se ku[i ili pone taka si mislq nad terqbyte prostranstvo Все съм чел глупости из този форум ама това направо уби коня с лопатата! Абе, пич ти чуваш ли се к'во говориш??? Ама така я земи да се замислиш малко. Ти месечна такса на Евроком да плащаш? Като искат нови хардове да си вземат парите оттам, бе! Разбирам да ми е подарък тоя интернет, че да им давам пари, ама той не е! Не се обиждай ама твоето предложение ми звучи като "Дайте да събираме по 2 лв и да ги даваме на Бил Гейтс загдето му ползваме Windows-а!"! Или пък другото невероятно, направо епохално предложение: Да се абонираме за уареза... Еми аз пък няма да се абонирам! Каквото ми трябва ще си го тегля от другаде. И знаете ли какво? Така ще излизам 1000 пъти по-скъпо на евроком! Замисляли ли сте се защо изобщо има уарез? И защо изобщо всички по-големи доставчици имат FTP-та? Отговора не е от куртоазия, или защото така е модерно. Защото хора като теглите от уареза вие спестявате трафик, а като спестявате трафик спестявате и пари на доставчика. П.С. Айде да събирате по 2 лв. и за мене, защото аз много обичам ракия с овчарска салата и цигари "Парламент".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 Все съм чел глупости из този форум ама това направо уби коня с лопатата!Абе, пич ти чуваш ли се к'во говориш??? Ама така я земи да се замислиш малко. Ти месечна такса на Евроком да плащаш? Като искат нови хардове да си вземат парите оттам, бе! Разбирам да ми е подарък тоя интернет, че да им давам пари, ама той не е! Не се обиждай ама твоето предложение ми звучи като "Дайте да събираме по 2 лв и да ги даваме на Бил Гейтс загдето му ползваме Windows-а!"! Или пък другото невероятно, направо епохално предложение: Да се абонираме за уареза... Еми аз пък няма да се абонирам! Каквото ми трябва ще си го тегля от другаде. И знаете ли какво? Така ще излизам 1000 пъти по-скъпо на евроком! Замисляли ли сте се защо изобщо има уарез? И защо изобщо всички по-големи доставчици имат FTP-та? Отговора не е от куртоазия, или защото така е модерно. Защото хора като теглите от уареза вие спестявате трафик, а като спестявате трафик спестявате и пари на доставчика. П.С. Айде да събирате по 2 лв. и за мене, защото аз много обичам ракия с овчарска салата и цигари "Парламент".... Ama kak go kaza ....................EVALA MAINA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 madrum bravo golqmo sravnenie s bil geits Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Taq tema pak mi zvu4i aktualno 6oto kato gledam na warez-a mu ostavat 8%free space A pak ima da se uploadva ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.