Jump to content
BulForum.com

Ще доживеем ли нов хард?

veseo

Recommended Posts

Az sum suglasen da dam pari.No dokolkoto az razbrah e drug problema.

mi izqsnise netrootbg da te razberem

snake Dreamer si e kazal dosta qsno v posta 4e

ima suvsem drugi problemi, koito trqbva da se reshat... tui che prosto chakaite i se nadqvaite da se nameri reshenie za tqh. Hardovete sa nai-lesnata rabota i namiraneto im nee chak takuv problem.

Taka 4e problema qvno ne e v zakupuvaneto na hard-ovete.

no daite i da napravim nesto drugo sto ne suberem po dva ili tri leva i da kupim nqkolko harda ta da ima mqsto da uplodvame edvali ste kostvat na nqkoi ot userite tezi dvaleva 1000 usera 2000lv tva sa okolo 1000 evro s tqh moje i da se ku[i ili pone taka si mislq  nad terqbyte prostranstvo

Все съм чел глупости из този форум ама това направо уби коня с лопатата!

Абе, пич ти чуваш ли се к'во говориш???

Ама така я земи да се замислиш малко. Ти месечна такса на Евроком да плащаш? Като искат нови хардове да си вземат парите оттам, бе! Разбирам да ми е подарък тоя интернет, че да им давам пари, ама той не е!

Не се обиждай ама твоето предложение ми звучи като "Дайте да събираме по 2 лв и да ги даваме на Бил Гейтс загдето му ползваме Windows-а!"!

Или пък другото невероятно, направо епохално предложение: Да се абонираме за уареза...

Еми аз пък няма да се абонирам! Каквото ми трябва ще си го тегля от другаде. И знаете ли какво? Така ще излизам 1000 пъти по-скъпо на евроком!

Замисляли ли сте се защо изобщо има уарез? И защо изобщо всички по-големи доставчици имат FTP-та?

Отговора не е от куртоазия, или защото така е модерно. Защото хора като теглите от уареза вие спестявате трафик, а като спестявате трафик спестявате и пари на доставчика.

П.С. Айде да събирате по 2 лв. и за мене, защото аз много обичам ракия с овчарска салата и цигари "Парламент"....

Все съм чел глупости из този форум ама това направо уби коня с лопатата!

Абе, пич ти чуваш ли се к'во говориш???

Ама така я земи да се замислиш малко. Ти месечна такса на Евроком да плащаш? Като искат нови хардове да си вземат парите оттам, бе! Разбирам да ми е подарък тоя интернет, че да им давам пари, ама той не е!

Не се обиждай ама твоето предложение ми звучи като "Дайте да събираме по 2 лв и да ги даваме на Бил Гейтс загдето му ползваме Windows-а!"!

Или пък другото невероятно, направо епохално предложение: Да се абонираме за уареза...

Еми аз пък няма да се абонирам! Каквото ми трябва ще си го тегля от другаде. И знаете ли какво? Така ще излизам 1000 пъти по-скъпо на евроком!

Замисляли ли сте се защо изобщо има уарез? И защо изобщо всички по-големи доставчици имат FTP-та?

Отговора не е от куртоазия, или защото така е модерно. Защото хора като теглите от уареза вие спестявате трафик, а като спестявате трафик спестявате и пари на доставчика.

П.С. Айде да събирате по 2 лв. и за мене, защото аз много обичам ракия с овчарска салата и цигари "Парламент"....

Ama kak go kaza :woot ....................EVALA MAINA!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...