DELUXe Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 На един приятел компа когато му се стартне върви 1-2мин патрон и след това му дава тази грешка и от там на татък няма звук в Media Player-a и всички приложения, Winamp-а дава грешка, че няма драйвери дори и Volume mixera му изчезва. А най интересното е , че звуците на самия Windows се чуват (кликове, пипкане за завършен процес и др.) Сложих му драйверите на звуковата карта наново, но никаква промяна. Ако някой може да ми помогне да го оправим този проблем без преинстал на Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Вече съм сигурен, че всеки проблем си има адекватно разрешение = Google.com Колкото до твоя приятел, който го е мързяло да потърси каквато и да билило информация за проблема си има доста изписани неща тук, тук и на много други места. Проблема общо казано се оправя със сваляне на актуалните ъпдейти на виндоуса цък и изтегли Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 20, 2007 Author Share Posted February 20, 2007 Вече съм сигурен, че всеки проблем си има адекватно разрешение = Google.com Колкото до твоя приятел, който го е мързяло да потърси каквато и да билило информация за проблема си има доста изписани неща тук, тук и на много други места. Проблема общо казано се оправя със сваляне на актуалните ъпдейти на виндоуса цък и изтегли 10х а за приятеля той едвам си пуска някоя игра а за гоогле едва ли е чувал Link to comment Share on other sites More sharing options...
2pac_rulez Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 начи кат го цъкна да се инсталира нищо не инсталира може би щото ги имам сички ъпдеити edit: извинете за коментара излищен Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Имам същия проблем на една машина 1:1 ! Дори се преинсталира Джама, проблема е същия. Да не е някоя буба върлуваща из нета ??? Първоначалната звукова карта беше на дъното, сложих такава на PCI слот, проблема остава същия. Тъй, че изключвам проблема да е от драйверите ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Вече съм сигурен, че всеки проблем си има адекватно разрешение = Google.com Колкото до твоя приятел, който го е мързяло да потърси каквато и да билило информация за проблема си има доста изписани неща тук, тук и на много други места. Проблема общо казано се оправя със сваляне на актуалните ъпдейти на виндоуса цък и изтегли Имам същия проблем на една машина 1:1 ! Дори се преинсталира Джама, проблема е същия. Да не е някоя буба върлуваща из нета ??? Първоначалната звукова карта беше на дъното, сложих такава на PCI слот, проблема остава същия. Тъй, че изключвам проблема да е от драйверите ... Това погледна ли го? Иначе като закачи новата соунд карта старата махна ли я(disable от биоса)? И целият software покрай нея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.