Jump to content
BulForum.com

Generic Host Process for Win32 Services

DELUXe

Recommended Posts

На един приятел компа когато му се стартне върви 1-2мин патрон и след това му дава тази грешка и от там на татък няма звук в Media Player-a и всички приложения, Winamp-а дава грешка, че няма драйвери дори и Volume mixera му изчезва. А най интересното е , че звуците на самия Windows се чуват (кликове, пипкане за завършен процес и др.) Сложих му драйверите на звуковата карта наново, но никаква промяна. Ако някой може да ми помогне да го оправим този проблем без преинстал на Windows.

Вече съм сигурен, че всеки проблем си има адекватно разрешение = Google.com :)

Колкото до твоя приятел, който го е мързяло да потърси каквато и да билило информация за проблема си има доста изписани неща тук, тук и на много други места. Проблема общо казано се оправя със сваляне на актуалните ъпдейти на виндоуса цък и изтегли :punk

Колкото до твоя приятел, който го е мързяло да потърси каквато и да билило информация за проблема си има доста изписани неща тук, тук и на много други места. Проблема общо казано се оправя със сваляне на актуалните ъпдейти на виндоуса цък и изтегли :punk

10х а за приятеля той едвам си пуска някоя игра а за гоогле едва ли е чувал :D

начи кат го цъкна да се инсталира нищо не инсталира може би щото ги имам сички ъпдеити :punk :bgrin:

edit: извинете за коментара излищен ;)

Имам същия проблем на една машина 1:1 ! Дори се преинсталира Джама, проблема е същия. Да не е някоя буба върлуваща из нета ??? Първоначалната звукова карта беше на дъното, сложих такава на PCI слот, проблема остава същия. Тъй, че изключвам проблема да е от драйверите ...

Имам същия проблем на една машина 1:1 ! Дори се преинсталира Джама, проблема е същия. Да не е някоя буба върлуваща из нета ??? Първоначалната звукова карта беше на дъното, сложих такава на PCI слот, проблема остава същия. Тъй, че изключвам проблема да е от драйверите ...

Това погледна ли го? Иначе като закачи новата соунд карта старата махна ли я(disable от биоса)? И целият software покрай нея?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...