member Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Потърсих из форума но не намерих такава тема - и реших да направя такава понеже от скоро съм собственик на покет ПС и естествено имам и проблеми ) за които ми трябва помощ. моят проблем е следният: покета е HP iPAQ rw6815 и искам да го свържа с wireless рутер, когато рутера е без парола покета се закача към рутера, когато е ограничено по МАС адрес /и МАС-а на покета е описан в рутера/ също няма никакви проблеми. Проблема идва когато рутера е защитен с парола - пиша паролата но връзка не се осъществява - моля някой ако е имал подобен проблем и го е разрешил - нека сподели как се е оправил . Интересно мие дали е нещо от настройките на рутера или от настройките на покета. п.с. този проблем не е чак толкова голям - понеже вече и рутерите в офиса и домашния рутер са настроени да ограничават по МАС адрес, неприятното е когато отида при приятел и той ми каже паролата си за wireless-a а аз не мога да се свържа (. Пък и си е кофти да имаш нещо пък да не можеш да си го ползвуваш!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 www.pocketbulgaria.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted February 17, 2007 Author Share Posted February 17, 2007 www.pocketbulgaria.com питал съм и там още преди седмица - но никой не е отговорил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Според мен проблема ти е в Windows Mobile В залата имаше един момент, когато на някоя машина с win98 се share папка с парола не можеше да се влезне от старите WinXp, но ако няма парола се влиза, предполагам и при теб е така, ако можеш обнови Windows-a на телефона си Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Според мен проблема ти е в Windows Mobile В залата имаше един момент, когато на някоя машина с win98 се share папка с парола не можеше да се влезне от старите WinXp, но ако няма парола се влиза, предполагам и при теб е така, ако можеш обнови Windows-a на телефона си ,че как ще обнови целия уиндолс Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 сега сериозно Има два начина да "пишеш парола" : в ASCII и HEX. прочети си в документацията кой от двата начина изполва Pocket-а и ти кой въвеждаш. Ако не ме лъже паметта по подразбиране беше ASCII. И се слагаше 0x пред ключа за HEX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 сега сериозно Има два начина да "пишеш парола" : в ASCII и HEX. прочети си в документацията кой от двата начина изполва Pocket-а и ти кой въвеждаш. Ако не ме лъже паметта по подразбиране беше ASCII. И се слагаше 0x пред ключа за HEX. това ще го пробвам - мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.