Jump to content
BulForum.com

pocket PC, Windows Mobile

Recommended Posts

Потърсих из форума но не намерих такава тема - и реших да направя такава понеже от скоро съм собственик на покет ПС и естествено имам и проблеми :))) за които ми трябва помощ.

моят проблем е следният:

покета е HP iPAQ rw6815 и искам да го свържа с wireless рутер, когато рутера е без парола покета се закача към рутера, когато е ограничено по МАС адрес /и МАС-а на покета е описан в рутера/ също няма никакви проблеми. Проблема идва когато рутера е защитен с парола - пиша паролата но връзка не се осъществява :( - моля някой ако е имал подобен проблем и го е разрешил - нека сподели как се е оправил :).

Интересно мие дали е нещо от настройките на рутера или от настройките на покета.

п.с. този проблем не е чак толкова голям - понеже вече и рутерите в офиса и домашния рутер са настроени да ограничават по МАС адрес, неприятното е когато отида при приятел и той ми каже паролата си за wireless-a а аз не мога да се свържа :((. Пък и си е кофти да имаш нещо пък да не можеш да си го ползвуваш!!

• 2 weeks later...

Според мен проблема ти е в Windows Mobile ;)

В залата имаше един момент, когато на някоя машина с win98 се share папка с парола не можеше да се влезне от старите WinXp, но ако няма парола се влиза, предполагам и при теб е така, ако можеш обнови Windows-a на телефона си:)

Според мен проблема ти е в Windows Mobile ;)

В залата имаше един момент, когато на някоя машина с win98 се share папка с парола не можеше да се влезне от старите WinXp, но ако няма парола се влиза, предполагам и при теб е така, ако можеш обнови Windows-a на телефона си:)

,че как ще обнови целия уиндолс :blink:

сега сериозно :)

Има два начина да "пишеш парола" : в ASCII и HEX. прочети си в документацията кой от двата начина изполва Pocket-а и ти кой въвеждаш. Ако не ме лъже паметта по подразбиране беше ASCII. И се слагаше 0x пред ключа за HEX.

сега сериозно :)

Има два начина да "пишеш парола" : в ASCII и HEX. прочети си в документацията кой от двата начина изполва Pocket-а и ти кой въвеждаш. Ако не ме лъже паметта по подразбиране беше ASCII. И се слагаше 0x пред ключа за HEX.

това ще го пробвам - мерси

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...