-J-U- Posted December 26, 2003 Share Posted December 26, 2003 Ako moje nqkoi da mi kaje kak da razbera na kogo prinadleji edin gsm nomer.Stava vapros za smetkov nomer na MTEL.Povtarqm ne stava vapros za prima ili b - connect.Prosto za smetka. Pls help!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 26, 2003 Share Posted December 26, 2003 Няма начин, освен ако не си спасил живота на Бойко Борисов и той да ти е задължен Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted December 26, 2003 Share Posted December 26, 2003 Ako moje nqkoi da mi kaje kak da razbera na kogo prinadleji edin gsm nomer.Stava vapros za smetkov nomer na MTEL.Povtarqm ne stava vapros za prima ili b - connect.Prosto za smetka. Pls help!!! mi ako ima6 mnogooo blizki v mtel moje i da stane oba4e nqma garanciq 4e na tozi na koito se vodi dogovora 6te e istinskiq pritejatel Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 26, 2003 Share Posted December 26, 2003 Ako moje nqkoi da mi kaje kak da razbera na kogo prinadleji edin gsm nomer.Stava vapros za smetkov nomer na MTEL.Povtarqm ne stava vapros za prima ili b - connect.Prosto za smetka. Pls help!!! Nabirash nomera i pitash "TI KOI SI" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 26, 2003 Share Posted December 26, 2003 Иди в мтел и кажи, че искаш да платиш сметката на въпросния номер. Би трябвало да ти кажат на кой се води. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted December 26, 2003 Share Posted December 26, 2003 Иди в мтел и кажи, че искаш да платиш сметката на въпросния номер. Би трябвало да ти кажат на кой се води. ... I posle kazva6 4e si si zabravil parite Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 26, 2003 Share Posted December 26, 2003 ... I posle kazva6 4e si si zabravil parite Не става, нали ти трябва касовата бележка. Името е на нея. Най- добре е да имаш свой човек в М-Тел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 26, 2003 Share Posted December 26, 2003 ТЕД, става бе. Аз съм питал, особенно в началото, докато още не си знех номера. Те ми казват и чак тогава си плащах... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 27, 2003 Share Posted December 27, 2003 ave ne stava veche, te te pitat na chie ime e nomera i ti kato im otgovorish te togava kazvat "pravilno" ili da vqrno i chak togava plashtash smetkata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 27, 2003 Share Posted December 27, 2003 Мен са ме питали на кой се води, само когато се обаждах да съобщя за открадната карта, която трябва да бъде спряна. Сигурно зависи и от настроението на касиерките... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobetsa Posted December 27, 2003 Share Posted December 27, 2003 задължително те питат на кой се води номера. Не зависи от настроението на служителя в М-тел. Просто е задължително от бая време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted December 27, 2003 Share Posted December 27, 2003 Obikoli vsi4ki kasi vav plovdiv i vse nqkade 6te se izpusnat da kajat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne_Hrani_Maiko Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 a we 6to ne zeme6 da zvune6 na vuprostniq nomer i da pita6 :"кой си ти бе,да ти *** Майката??!?" moje pak da ti kaje(samo ako e pulen budala)are PeaCE ...and..... respec.again Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted January 5, 2004 Share Posted January 5, 2004 "кой си ти бе,да ти *** Майката??!?" Brato az go napravih tova v nedelqta i se slu4i taka 4e e na edin friend maika mu.prosto se 4udila na koi e toq nomer 6toto priqtelq mi be6e zvunql ot neiniq telefon iiiiii..........sled tova "malko" me be6e sram da go vikna po telefona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.