Jump to content
BulForum.com

GSM number

-J-U-

Recommended Posts

Ako moje nqkoi da mi kaje kak da razbera na kogo prinadleji edin gsm nomer.Stava vapros za smetkov nomer na MTEL.Povtarqm ne stava vapros za prima ili b - connect.Prosto za smetka.

;) Pls help!!!

mi ako ima6 mnogooo blizki v mtel moje i da stane oba4e nqma garanciq 4e na tozi na koito se vodi dogovora 6te e istinskiq pritejatel ;)

Ako moje nqkoi da mi kaje kak da razbera na kogo prinadleji edin gsm nomer.Stava vapros za smetkov nomer na MTEL.Povtarqm ne stava vapros za prima ili b - connect.Prosto za smetka.

;) Pls help!!!

Nabirash nomera i pitash "TI KOI SI" :woot :woot :woot

... I posle kazva6 4e si si zabravil parite  :D

Не става, нали ти трябва касовата бележка. Името е на нея. Най- добре е да имаш свой човек в М-Тел.

ТЕД, става бе. Аз съм питал, особенно в началото, докато още не си знех номера. Те ми казват и чак тогава си плащах... :) :) :)

Мен са ме питали на кой се води, само когато се обаждах да съобщя за открадната карта, която трябва да бъде спряна. Сигурно зависи и от настроението на касиерките... :) :) :)

• 2 weeks later...
"кой си ти бе,да ти ***    Майката??!?"

Brato az go napravih tova v nedelqta i se slu4i taka 4e e na edin friend maika mu.prosto se 4udila na koi e toq nomer 6toto priqtelq mi be6e zvunql ot neiniq telefon iiiiii..........sled tova "malko" me be6e sram da go vikna po telefona :) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...