Jump to content
BulForum.com

Free Hugs

Tomahawx

Recommended Posts

Гледайте го , просто е велико , трябва да има повече такива неща , ама ако някой тръгне да прави това по главната най-много да изяде някой бой...

Това съм го гледал отдавна. И на мен ми мина през акъла да направя такова нещо на главната, но поради вече казаната от Tomahawx причина се отказах :P

Ако имаше повече хора като него светът щеше да бъде малко по-щастливо място за живеене :)

Това съм го гледал отдавна. И на мен ми мина през акъла да направя такова нещо на главната, но поради вече казаната от Tomahawx причина се отказах :P

Ако имаше повече хора като него светът щеше да бъде малко по-щастливо място за живеене :)

1 приятел ми беше казал , че ако се съберем повече хора щяли да ни пратят оператор , ама дали е истина...

Нз за вас ама мен един път ме спряха и почнаха да ми разправят, че тогава било Ден на прегръдката и бла бла... и прегръщаха всеки, който се спреше до тях.

Защо пък да те набият. Ти няма да се хвърляш да прегръщаш всеки, а ще носиш табела и само който иска него ще прегръщаш. Друг е въпроса, че някои сигурно ще си помислят, че искаш да ги преджобиш прегръщайки ги

Друг е въпроса, че някои сигурно ще си помислят, че искаш да ги преджобиш прегръщайки ги

Мда... като българин и аз това се замислих за приложението на идеята у нас първия път като гледах клипчето.. :angry:

Иначе съм твърдо ЗА идеята! :punk

Много бих се зарадвал да видя такова нещо пред бингото например :) Аз лично като минавам от там бързам много да се махна щото имам чувството, че всички искат да ме убият и да ме изядат после :unsure: Припомням си за slow-down week :)

Ммммдаа - много добра идея :)

А за какво са ги забранили ? И аз първото нещо, за което си помислих е, че някой се е оплакал, че е бил преджобен :)

Това пък за преджобването не съм се сетил изобщо, докато не прочетох постовете. Може би е заради "няколкото" "бири" дето изпих :bgrin:

Иначе в БГ достатъчно луди се появиха, които ще се вържат на една безплатна прегръдка. А представяте ли си колко дни им е струвало да заснемат няколко прегръдки, че чак се е стигнало до намеса от полицията. Явно са били нагли до безкрайност. :) иначе музиката ме кефи. ;)

скоро го гледах това и останах изумен...в добрия смисъл на думата

трябва да има повече хора като инициатора на "мероприятието"

"Безплатни прегръдки" вече е на кирилица в уикипедията.

тука що не сте се организирали още? като чета са достатъчни и двама души за да направят впечатление и да се запишат в световните новини? вие желание за публичност и слава нямате ли?

On November 18, 2006 Geneva Online, an online community, organized the first Free Hugs event in Geneva, Switzerland.[9]

значи в женева една онлайн общност може да се организира, пък вие да не можете?!

ето ви и официалния сайт

а на мен това ми се струва изключително тъпо. инфантилно, идотско, сп американско (в най-лошия смисъл на думата).

и закакво се прави това? защото "светът е толкова отчужден и груб". депресантски истории. светът си е напълно наред.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...