Tomahawx Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Гледайте го , просто е велико , трябва да има повече такива неща , ама ако някой тръгне да прави това по главната най-много да изяде някой бой... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Free_hugs Яко е, да ъъъъ Bulgarian: Bezplatni pregrudki Russian: объятия — бесплатно Добре де, имат кирилица за руски, а за български нйет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Това съм го гледал отдавна. И на мен ми мина през акъла да направя такова нещо на главната, но поради вече казаната от Tomahawx причина се отказах Ако имаше повече хора като него светът щеше да бъде малко по-щастливо място за живеене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 15, 2007 Author Share Posted February 15, 2007 Това съм го гледал отдавна. И на мен ми мина през акъла да направя такова нещо на главната, но поради вече казаната от Tomahawx причина се отказах Ако имаше повече хора като него светът щеше да бъде малко по-щастливо място за живеене 1 приятел ми беше казал , че ако се съберем повече хора щяли да ни пратят оператор , ама дали е истина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Нз за вас ама мен един път ме спряха и почнаха да ми разправят, че тогава било Ден на прегръдката и бла бла... и прегръщаха всеки, който се спреше до тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Защо пък да те набият. Ти няма да се хвърляш да прегръщаш всеки, а ще носиш табела и само който иска него ще прегръщаш. Друг е въпроса, че някои сигурно ще си помислят, че искаш да ги преджобиш прегръщайки ги Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Това е просто едно прекрасно начинание Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Друг е въпроса, че някои сигурно ще си помислят, че искаш да ги преджобиш прегръщайки ги Мда... като българин и аз това се замислих за приложението на идеята у нас първия път като гледах клипчето.. Иначе съм твърдо ЗА идеята! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Много бих се зарадвал да видя такова нещо пред бингото например Аз лично като минавам от там бързам много да се махна щото имам чувството, че всички искат да ме убият и да ме изядат после Припомням си за slow-down week Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Идеята определено е много добра.Кой не би отказал една прегръдка (честна,без джобене) Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Ммммдаа - много добра идея А за какво са ги забранили ? И аз първото нещо, за което си помислих е, че някой се е оплакал, че е бил преджобен Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Това пък за преджобването не съм се сетил изобщо, докато не прочетох постовете. Може би е заради "няколкото" "бири" дето изпих Иначе в БГ достатъчно луди се появиха, които ще се вържат на една безплатна прегръдка. А представяте ли си колко дни им е струвало да заснемат няколко прегръдки, че чак се е стигнало до намеса от полицията. Явно са били нагли до безкрайност. иначе музиката ме кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 скоро го гледах това и останах изумен...в добрия смисъл на думата трябва да има повече хора като инициатора на "мероприятието" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 "Безплатни прегръдки" вече е на кирилица в уикипедията. тука що не сте се организирали още? като чета са достатъчни и двама души за да направят впечатление и да се запишат в световните новини? вие желание за публичност и слава нямате ли? On November 18, 2006 Geneva Online, an online community, organized the first Free Hugs event in Geneva, Switzerland.[9] значи в женева една онлайн общност може да се организира, пък вие да не можете?! ето ви и официалния сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 а на мен това ми се струва изключително тъпо. инфантилно, идотско, сп американско (в най-лошия смисъл на думата). и закакво се прави това? защото "светът е толкова отчужден и груб". депресантски истории. светът си е напълно наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Не мисля, че ще изяде бой ако носи табела и не скача на всеки. Мисля, че идеята не е никак лоша, интересна е за БГ стига да можеш да отделиш малко време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.