lil_stenly Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Кажете какво е качеството на филма ! Нещо CAM MPEG , TELESYNC , DVDrip/src и дали е тъмно ! Защото от торенти мъкна с 14кб/с и ми е много неприятно когато незнам точно какво е качеството , а е гадно като се изненадаш , че на някой сцени неможе да се различи "това куче ли е или човек , кола или влак" и става много гадно ! Ако може някой да изреже малка част около 10 секунди от някоя по-тъмно сцена за да се разбере дали става за гледане ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Аз намерих едни субтитри ама въобще не съвпадат и незнам да има друг релиз освен TS.XviD-CiNEFOX, на субтитрите не пише нищо само taxi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PBPeTkO1936 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 mi dai link za teq subtitri de na nqkoi moi da mu svyr6at raota Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 mi dai link za teq subtitri de na nqkoi moi da mu svyr6at raota Да ве.. те се сменят според този, който ги дърпа. Ако си слушал от излизането на Такси 3 до сега, значи ще ти тръгнат и всичко ще съвпада. Ако не си слушал и субтитрите няма да слушат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Delete Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Тези тук са по-добри (subs.sab.bg) .Хайде на пуканките Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Така и не разбрах какво е качеството... Айде някой да каже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuD_1 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Така и не разбрах какво е качеството... Айде някой да каже... Качеството е доброЧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Хахах филма е уникален! Няма по кухи лейки от тези полицаи. Жилбер е главатаря на тъпаците Вместо да чупят коли на поразия да ми подарят една Куките как пушат трева не е истина... Мухльо- когато муха ти кацне на главата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Не знам... На мене предните 3 части ме кефат много повече. Тука таксито се вижда само 3 пъти. И като цяло идеята на филма не ми хареса. И между другото няколко хубави момента не правят филма хубав Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Не знам... На мене предните 3 части ме кефат много повече. Тука таксито се вижда само 3 пъти. И като цяло идеята на филма не ми хареса. И между другото няколко хубави момента не правят филма хубав Напълно съм съгласен с теб баце, първите 3 части рулираха гледал съм ги над 20 пъти. Тази нещо не можа да ме завладее. Май нещо сценариста е дал фира, нямаше толкова яки моменти с генерала, а той кърти, а също във филма не присъстваше и Лили . Да се надяваме, че 5 част ще е по-добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Напълно съм съгласен с теб баце, първите 3 части рулираха гледал съм ги над 20 пъти. Тази нещо не можа да ме завладее. Май нещо сценариста е дал фира, нямаше толкова яки моменти с генерала, а той кърти, а също във филма не присъстваше и Лили . Да се надяваме, че 5 част ще е по-добра. присединявам се към вас двамата. първо таксито не беше главен участник във филма (а трябваше), второ смешните моменти бяха само с генерала и децата и когато Жибер го надрусаха с антиуспокоителното и мина в режим "робокоп"! слаб в сравнение с предишните епизоди, но все пак става за губене на време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 И мен тази част не ме хвана много много и но същото беше и с третата част. Филма не беше толкова смешен колкото старите части, но пак е много добър в сравнение с комедиите , които излизат сега по кината... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Да и на мен не ми хареса тази част. То най-интересното беше само в началото Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Страшно тъп филм, тотална излагация,..... да не изреждам повече. Изцяло се развали хубавото впечатление от поредицата. А тая "шега" със Scarface просто изби и последната риба. Пълен провал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Хахах филма е уникален! Няма по кухи лейки от тези полицаи. Жилбер е главатаря на тъпаците Вместо да чупят коли на поразия да ми подарят една Куките как пушат трева не е истина... Мухльо- когато муха ти кацне на главата! Хах, момента в който Жибер отива в участъка, след като е взел клетката с арестанта. Как го гледаше Марли докато говореше с него и главата му пушеше и как Марли каза: "Il est fort!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Абе филма си е много свеж и става за разпускане,но предишните части рулираха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torque Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Гледах го, ама нещо не можах много да му се накефя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Гледах го, ама нещо не можах много да му се накефя. И аз съм така.Само в началото започна да ми харесва , но...Таксито присъства доста малко в сцените и мисля че това е един от косурите , а и генерала ми липсва , както казаха други форумисти Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvarina Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Na men mnogo mi haresva film4eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 hm i na tova ako mu vikate film!?Mnogo glupav,izob6to ne mi haresa.Ujasen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfcheto Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Гледала съм всички части на филма и няма нито една на която да не съм се смяла от сърце!Много яко филмче макар ,че предната 3-та част беше малко по-добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.