Sondata Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 С кое се е почнало Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Dobre we az hodq ve4e na 8-9 poredni drebita i edna draskotina nqmam ti otide na edin ma4 i ta otrepaha. Kak stava taq rayta . Moje bi trqbva da potyrsi6 vinata nqkade v teb. Koito ne iska da se bie ne hodi v agitkite i predi i sled ma4a ne si razvqva 6ala na lybimiq otbor. Az ne vijdam kak nqkoi ot koqto i agitka da e 6a hvane obiknoven 4ovek i 6a go prebie. ем явно тичаш към стадиона .... и са криеш между блоковете !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenboy12 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Pak se po4na s prostotiite s koe moje E to ti si bufer normalno e da si ponabit Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Pak se po4na s prostotiite s koe moje E to ti si bufer normalno e da si ponabit ем които се крие не го бият, ама които си върви с фанелката на любимият отбор и не му пука че може да го набият заради това... е нормално някои път да го понабиват,ама тва няма значение.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Dobre we az hodq ve4e na 8-9 poredni drebita i edna draskotina nqmam ti otide na edin ma4 i ta otrepaha. Kak stava taq rayta . Moje bi trqbva da potyrsi6 vinata nqkade v teb. Koito ne iska da se bie ne hodi v agitkite i predi i sled ma4a ne si razvqva 6ala na lybimiq otbor. Az ne vijdam kak nqkoi ot koqto i agitka da e 6a hvane obiknoven 4ovek i 6a go prebie. otkade da te znam ti kvo prai6 na ma4a. vij po televiziqta kvo stava na stadiona i kolko hora deto ne sa vavle4eni v poboq postradvat zaradi nqkoi ili zaradi tva 4e razmahva 6al4eto na lubimiqsi otbor primerno Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenboy12 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 To4no tva iskam da kaja 4e ako ne iska6 da se bie6 predi i sled ma4a nqma da si vee6 6ala we Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 А бе шалове малове... Човека е пострадал без да е фен на нито един от отборите, та камоли да вее шалове. Т'ва е тъпото. На т'ва му се вика да попаднеш в неподходящия момент на неподходящото място. btw, мача си е изместен за събота и си мисля че темата е вече за ЛОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 На т'ва му се вика да попаднеш в неподходящия момент на неподходящото място. никой нее е застрахован все пак така му се е случило на човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 To4no tva iskam da kaja 4e ako ne iska6 da se bie6 predi i sled ma4a nqma da si vee6 6ala we az ne iskah da se biq i nokoga ne sam iskal ama nikoi nqma pravo da mi zabranqva ako iskam i bilbord 6te naprava nie v taq tema mai go obarnahme na tema Huliganstvo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 az ne iskah da se biq i nokoga ne sam iskal ama nikoi nqma pravo da mi zabranqva ako iskam i bilbord 6te naprava nie v taq tema mai go obarnahme na tema Huliganstvo? ем ти започна тая тема с тва че та били утрепали от бои Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 За най-велики се имат чорбарите, а за най-стари се имат Черно море, все отбори извън Пловдив Т'ва не пречи дербито да ни е най-зрелищният мача в първенството.btw, най-старият отбор поне в Пловдив е Левски(Пд), създаден през 1911 г. Това е днешен Спартак(Пд), така че Черно море издишат, ама т'ва е дуга тема... виж за най-велики може да се смятат всички, но за най-стари да имат да взимат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.