samkijot Posted December 25, 2003 Share Posted December 25, 2003 Весела коледа на всички! Трябва ми някаква програма, с която да мога да свалям цели сайтове от net-а и после да ги гледам offline. Пробвах WebZip, но нещо зацикля(може и проблема да е в мен). Зададох и да свали един сайт, който е над 80 МВ. Впоследствие имаше както dead links(не препратки към други страници), така и липсващи картинки и мултимедии(най-големите са до 4-5 МВ). А ми изписа, че всичко е изтеглено на 100% и незначителен брой грешки - 1%(7-8 файла или страници). Дайте идея за друга програмка или ако сте ползвали тази и сте доволни, може би бихте ми помогнали за нея. Благодаря ви предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 25, 2003 Share Posted December 25, 2003 Offline Explorer Enterprice е най-добрата според мен ей сега ще ти я кача тук filesize 2.62 MB разбира се, много е важно как ще си направиш настройките аз обикновенно ползвам следните : File Filters / Images го слагам на "Load form any site", всички останали си ги оствям на "Load using URL filter settings", и долу в URL Filters / Directory слагам "Load files only within the starting directory and below" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 25, 2003 Share Posted December 25, 2003 Teleport Pro. http://www.tenmax.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted December 25, 2003 Share Posted December 25, 2003 Teleport Pro. Oste edin glas za teleport-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Posted December 25, 2003 Share Posted December 25, 2003 Offline Explorer Enterprice Why not Offline Explorer Pro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 25, 2003 Share Posted December 25, 2003 Why not Offline Explorer Pro? ми щото Enterprice-то има повече екстри от Pro-то и след като има кракнато Enterprice не виждам за кво да се ограничаваме с някво си Pro а иначе TeleportPro-то беше предишния ми фаворит, но после попаднах на OE. тоя Teleport го зарязах някаде на версия 1.28, а сега като гледам сайта им това е било между 97 и 98-ма година, от тогава доста нови builds има, може да е задобрял, знам ли ? samkijot, най-добре пробвай и двете програми, не искам да ти натрапвам моето мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 25, 2003 Author Share Posted December 25, 2003 сега пробвам offline explorer-a. не знам дали аз не мога да я открия/видя, но той няма една функция, която за мен е от изключителна важност -> resume(липсата на pause, също клони на там).има update project, но не мисля че е едно и също.или греша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 25, 2003 Share Posted December 25, 2003 имаш Suspend, Suspend to file, и Stop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Posted December 26, 2003 Share Posted December 26, 2003 Абе до вчера бех с Offline Explorer, ама одеве се натъкнах на една WebZIP дето бие всички други по всяко отношение. Пробвайте я задължително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 26, 2003 Share Posted December 26, 2003 Весела коледа на всички! Трябва ми някаква програма, с която да мога да свалям цели сайтове от net-а и после да ги гледам offline. Пробвах WebZip, но нещо зацикля(може и проблема да е в мен). Зададох и да свали един сайт, който е над 80 МВ. Впоследствие имаше както dead links(не препратки към други страници), така и липсващи картинки и мултимедии(най-големите са до 4-5 МВ). А ми изписа, че всичко е изтеглено на 100% и незначителен брой грешки - 1%(7-8 файла или страници). Дайте идея за друга програмка или ако сте ползвали тази и сте доволни, може би бихте ми помогнали за нея. Благодаря ви предварително! Най-отгоре на този топик..... Без коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLT Posted December 26, 2003 Share Posted December 26, 2003 Моя отговор ще е малко песимистичен Винаги ще имаш грешки и несвалени файлове и мъртви връзки, нормално е. Интернет технологиите са много напред и едва ли в бъдеще такива програми ще продължават да се разработват. Например много сайтове вече са направени с така наречените server side технологии, демек както си ги знаем динамични сайтове, php, cgi. Тези неща просто трябва да забравиш да ги сваляш с такава програма. Иначе аз също ти препоръчвам TeleportPro. Когато работех с Windows ползвах нея, свалял съм големи туториали от порядъка на 200 MB, но естествено пак имаше грешки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted December 29, 2003 Share Posted December 29, 2003 най-добрата за мен е TeleportPro ползвам само и единствено нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 29, 2003 Share Posted December 29, 2003 Vijte sq problema e lesen probvate Offline Explorer i WebZip i dvete sa dobri i zavisi kak shte gi nastroite da ba4kat... Nqma zna4enie koq shte polzvate i dvete mi vyr6at rabota na men... zabelejka: polzvaite Offline Explorer pro shtoto drugata versiq e 4upena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.