Jump to content
BulForum.com

Site download

samkijot

Recommended Posts

Весела коледа на всички!

Трябва ми някаква програма, с която да мога да свалям цели сайтове от net-а и после да ги гледам offline. Пробвах WebZip, но нещо зацикля(може и проблема да е в мен). Зададох и да свали един сайт, който е над 80 МВ. Впоследствие имаше както dead links(не препратки към други страници), така и липсващи картинки и мултимедии(най-големите са до 4-5 МВ). А ми изписа, че всичко е изтеглено на 100% и незначителен брой грешки - 1%(7-8 файла или страници). Дайте идея за друга програмка или ако сте ползвали тази и сте доволни, може би бихте ми помогнали за нея.

Благодаря ви предварително!

Offline Explorer Enterprice е най-добрата според мен

ей сега ще ти я кача тук

filesize 2.62 MB

разбира се, много е важно как ще си направиш настройките

аз обикновенно ползвам следните : File Filters / Images го слагам на "Load form any site", всички останали си ги оствям на "Load using URL filter settings", и долу в URL Filters / Directory слагам "Load files only within the starting directory and below"

Why not Offline Explorer Pro?

ми щото Enterprice-то има повече екстри от Pro-то и след като има кракнато Enterprice не виждам за кво да се ограничаваме с някво си Pro :)

а иначе TeleportPro-то беше предишния ми фаворит, но после попаднах на OE.

тоя Teleport го зарязах някаде на версия 1.28, а сега като гледам сайта им това е било между 97 и 98-ма година, от тогава доста нови builds има, може да е задобрял, знам ли ? samkijot, най-добре пробвай и двете програми, не искам да ти натрапвам моето мнение

сега пробвам offline explorer-a. не знам дали аз не мога да я открия/видя, но той няма една функция, която за мен е от изключителна важност -> resume(липсата на pause, също клони на там).има update project, но не мисля че е едно и също.или греша? :confused

Абе до вчера бех с Offline Explorer, ама одеве се натъкнах на една WebZIP дето бие всички други по всяко отношение.

Пробвайте я задължително.

Весела коледа на всички!

Трябва ми някаква програма, с която да мога да свалям цели сайтове от net-а и после да ги гледам offline. Пробвах WebZip, но нещо зацикля(може и проблема да е в мен). Зададох и да свали един сайт, който е над 80 МВ. Впоследствие имаше както dead links(не препратки към други страници), така и липсващи картинки и мултимедии(най-големите са до 4-5 МВ). А ми изписа, че всичко е изтеглено на 100% и незначителен брой грешки - 1%(7-8 файла или страници). Дайте идея за друга програмка или ако сте ползвали тази и сте доволни, може би бихте ми помогнали за нея.

Благодаря ви предварително!

Най-отгоре на този топик..... Без коментар.

Моя отговор ще е малко песимистичен ;)

Винаги ще имаш грешки и несвалени файлове и мъртви връзки, нормално е. Интернет технологиите са много напред и едва ли в бъдеще такива програми ще продължават да се разработват. Например много сайтове вече са направени с така наречените server side технологии, демек както си ги знаем динамични сайтове, php, cgi. Тези неща просто трябва да забравиш да ги сваляш с такава програма.

Иначе аз също ти препоръчвам TeleportPro. Когато работех с Windows ползвах нея, свалял съм големи туториали от порядъка на 200 MB, но естествено пак имаше грешки.

Vijte sq problema e lesen probvate Offline Explorer i WebZip i dvete sa dobri i zavisi kak shte gi nastroite da ba4kat...

Nqma zna4enie koq shte polzvate i dvete mi vyr6at rabota na men...

zabelejka:

polzvaite Offline Explorer pro shtoto drugata versiq e 4upena

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...