bos4ento Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Евроком ако не ми оправят нета незнам кфо ша ги направя.От 2 седмици не мога да свалям нито игри нито филми.Преди 5 минути можех докато намеря филма който исках пак сичко се прееба.Изобщо мн е гадно,баща ми също се нерви щот не може да свля филми да си гледа.Ебана работа кфо да ви кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Ся и за тебе нещо важно : 20 пъти се каза , че тоя форум вече няма нищо с Евроком и Гигашит , ако имаш проблеми звъниш при тях.И накрая да си спокоен , не е само при теб лош нета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos4ento Posted February 13, 2007 Author Share Posted February 13, 2007 Ся и за тебе нещо важно :20 пъти се каза , че тоя форум вече няма нищо с Евроком и Гигашит , ако имаш проблеми звъниш при тях.И накрая да си спокоен , не е само при теб лош нета... Але звънях им 5 пъти и казаха че ще пратат някои до нас да види къф е проблема ама така и никои не дойде и за тфа се нерва много.Чак ми се реве толкова ебана работа само в България може да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Правилата - прочети ги внимателно. За следващите 15 дена няма да можеш да правиш друго така или иначе . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.