Jump to content
BulForum.com

Важно вижте го

bos4ento

Recommended Posts

Евроком ако не ми оправят нета незнам кфо ша ги направя.От 2 седмици не мога да свалям нито игри нито филми.Преди 5 минути можех докато намеря филма който исках пак сичко се прееба.Изобщо мн е гадно,баща ми също се нерви щот не може да свля филми да си гледа.Ебана работа кфо да ви кажа :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Ся и за тебе нещо важно :

20 пъти се каза , че тоя форум вече няма нищо с Евроком и Гигашит , ако имаш проблеми звъниш при тях.И накрая да си спокоен , не е само при теб лош нета...

Ся и за тебе нещо важно :

20 пъти се каза , че тоя форум вече няма нищо с Евроком и Гигашит , ако имаш проблеми звъниш при тях.И накрая да си спокоен , не е само при теб лош нета...

Але звънях им 5 пъти и казаха че ще пратат някои до нас да види къф е проблема ама така и никои не дойде и за тфа се нерва много.Чак ми се реве толкова ебана работа само в България може да стане :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...