Jump to content
BulForum.com

Samurai Shodown 5

Alex

Recommended Posts

малко по-късно ще го сваля и ако до тогава още не сте го подкарали, ще ви кажа аз как съм го подкарал, но 100% ще е под Kawaks щото по ме кефи.

цъкнахте ли вече SNK vs. Capcom: CHAOS доста е добро.

аз направих add-on към пача за Kawaks 1.45 за Samurai Showdown 5 и си бачка на 6 обаче ще го кача като се свободи място.

Nebula-та хич не ме кефи, а е и по бавна - едно време като имах Pentium 233 MMX въобще нищо не можеше да се играе, а Kawaks-а жулеше яко.

малко по-късно ще го сваля и ако до тогава още не сте го подкарали, ще ви кажа аз как съм го подкарал, но 100% ще е под Kawaks щото по ме кефи.

цъкнахте ли вече SNK vs. Capcom: CHAOS доста е добро.

otkade q vze Capcom Vs SNK ve 4ovek? kaji 4e q tyrsq ot baq vreme

ne moga da mina dedeto s 4uka!? az li ne6to ne sym dobyr ili kopeleto e qko bi4e, samo kyrti nekvo qdene i se pylni postoqnno :)

daite ideq... za sega ne6to mi se struva 4e 3 i 4 bqha po-dobri, no moje i da gresha, otdavna ne sym gi play-val

Abe ne znam dete s 4uk li e ama pri men ima edno mnogo qko kopele(pak s 4uk)deto postoqnno vika edni glupaci.

P.S.Edin priqtel mi kaza,4e e izleznal Metal Slug 5.Kaza sushto,4e v techbg imalo link.E namerih temata,namerih i link za Samurai Shodown 5 ama za Metal Slug 5 nqmashe.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...