Jump to content
BulForum.com

HP 510 Notebook

Recommended Posts

Здравейте,

наскоро си купих този лаптоп на фирмата HP обаче не мога да намеря драйвер за модема и за блутут устройството. Някой ако знае, нека да ми помогне. Много ви моля, обърнах целият сайт на HP няма никакви драйвери за този лаптоп и няма информация какъв е чипсета на модема. Благодаря предварително на всички отзовали се.

Здравейте,

наскоро си купих този лаптоп на фирмата HP обаче не мога да намеря драйвер за модема и за блутут устройството. Някой ако знае, нека да ми помогне. Много ви моля, обърнах целият сайт на HP няма никакви драйвери за този лаптоп и няма информация какъв е чипсета на модема. Благодаря предварително на всички отзовали се.

:D

скоро оправях един HP 500 и доста трудно намерих драйверите за него щото все изкачаха такива за HP 510.

нещо не си гледал както трябва 510 е актуалния модел и за него им всичко !!!

а иначе:

- за коя OS търсиш драйвери ?

може би това е проблема - екзотична ОС?

Най-обичам някой като каже "Няма!" ако наистина няма значи не ти трябват! Ако ти трябват значи не търсиш както трябва!

Който не знае къде пита чичо Гугъл!

И понеже предполагам си спестил малко от името на ноутбука предполагам че пълното име е

"HP OmniBook 510 Notebook PC "

а за него на страницата на НР има драйвери за всичко!

ето пи линк:

цък

има още един ноутбук "HP 510 Notebook PC"!

Като видиш картинките на ноутбуците ще разбереш за кой от двата става въпрос! Аз не мога!

само модема ли ти е проблема?

кажи за какво не си намерил драйвери - да ти помогнем ?

смао за модема не знам дали ще може някой който не е навътре с НР-тата да ти каже - но пък него можеш спокойно да си го забраниш като хардуер - така и така май никой не ги позвува тези модеми!! :)

така като го гледам видеото "Intel® Graphics Media Accelerator 900" това е Intel-ски чипсет 910/915GML за който драйверите спокойно си сваляш от сайта на Intel.

ако ти требе и за още нещо драйвер - кажи за кое?

Моят е само 510. Намерих някакви стари гадни драйвери. На сайта няма абсолютно нищо, много ясно съм написал 510, а не омнибук 510.

Щом на сайта няма дадени драйвери за модем значи за ХР-то няма да ти трябват освен ако не е добавян допълнително модема.

А кокво ти пречи да пробваш драиверите за модема на омнибука.

Между другото ноутбука трябва да има и един друг номер по номенклатурата на НР пробвай с него може да ти изкара нещо.

Другия вариянт е да сложиш примерно един еверест и да видиш точно какъв ти е модема. Ако се не лъжа евереста може да те прати директно на страница на която има дривер за съответното устройство.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...